Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

Clio, 106, 205, AX

EladElad
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7667 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הדגמים הספורטיבים הכוונה...

106 ראלי 205 GTI קליאו RSI ו AX GT

התקציב הוא בערך 20...

הבעיה היא למצוא אחת נורמלית שלא אנסו אותה. וגם שמוצאים אחת כזאת היא עברה איזה 20 ידיים.

נגיד ומצאתי קליאו RSI יד שביעית, מצב סביר, אבל יש תקלות. ונגיד ויישרתי קו ותיקנתי הכל.

האם האוטו ימשיך לעשות בעיות?

אני יודע שה205 מאוד לא אמינה, וגם אם אני אמצא אחת שמורה ביותר (מצאתי אבל רוצים עליה 28 אלף), היא תמשיך לעשות הרבה בעיות.

AX GT לא מצאתי אפילו אחת. 106 כולם רוצים מחיר מופרז ביותר.

נשארה רק הקליאו. האוטו אמין? (ברמת העקרון, לא מצפה שהוא יהיה טויוטה קורולה חדשה)

יש לו תקלות נפוצות?

פורסם

תסביר לי אתה מחפש מכוניות שכבר 10 שנים על הכביש מה אתה מצפה ?

שתישאר אם הריח של חדש

אין מה לעשות מכוניות כאלה תמיד יש תיקונים קטנים ורוב מכוניות האלה נדירות אז נימכרות מעל המחירון.

אם לא מתאים לך אתה יכול ללכת לכיוון של פולו 1000 סמק באותו מחיר אתה מביא שנת 98 ומצב חדש של סבא לשעברה .

כל אחד מה שהוא מחפש

מיכאל.

:twisted:מי שלא גודש לא נוסע :twisted:

פורסם

ה 205 אכן לא אמינה....

היא סופר אמינה!!!!!

ובנימה יותר רצינית: בודדות ה 205GTI/CTI שהן נשארו אמינות. הרכב מיושן ורק בהשקעה רבה או יישור קו משמעותי הן ממשיכות לסוע ללא תקלות. אכן, לעיתים נדירות ניתן גם למצוא דגימה במצב מעולה.

היא תעלה הרבה יותר מ 20000 ש"ח (אפילו כפול).

אלון

פורסם

אם תימצא AX GT לא גמורה תגיד לי.

וחוץ מזה לאוטו הזה יש בעית היתחממות בקיץ קשה מאד ולפי מה שהבנתי זה ברוב הדגמים אבל חוץ מזה האוטו מהנה לנהיגה אבל דורש טיפול צמוד.

אני היתי הולך על 205 או כליו.

בן

אלוהים נותן אגוזים למי שאין שיניים

פורסם

אני היתי הולך על 205

גם אני.

חפש 205 שמורה ותגלה שהתחזוקה שלה לא יקרה מתחזוקת קורולה מאותו שנתון. (אחרי יישור קו ייסודי).

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם

למה אתה מסיק שה205 לא אמינה??

יש לי חבר שיש לו 205cti וברוך השם האוטו לא רואה מוסך, והכל בגלל שהוא שומר עליה כאילו הוא חברה שלו.

ידוע שהמנוע של הgti מסובך ויש לו כל מיני תיסבוכות , אבל אם תישמור עליו ותטפל במערכת הזרקה כמו שצריך אז אתה ממש ממש תהנה מאוטו מדהים!!!

אבל כל זה סביר להניח אחרי ישור קו רצחני!!:twisted:

פורסם

רוב ה 205 GTI שנוסעות היום הן אמינות, אפילו אמינות מאוד ואני אסביר...

מאחר והרכב ישן וזול יחסית הוא הגיע לידיים לא נכונות, כל מיני ילדים שבקושי יש להם כסף לקנות את האוטו. על התקלה הראשונה, הם היו חייבים לאלטר משהוא, איזה תיקון מאפאן, ולמכור מהר.

הם היו חייבים למכור בזול כי הרכב לא תקין, וכך הגיעה איזה ילד אחר עם פחות כסף ונסע על האוטו כמו שהוא עד לתקלה הבא... וכו'....וכו'.

כל המכוניות האלה, לצערנו, כבר מזמן לא איתנו ובאמת הרבה פעמים אתה רואה GTI מושבתת שכל הבעיה שלא זה אוסף של תקלות מכניות.... וחבל שכך.

מרבית ה GTI שנוסעות היום הן רכבים שלא עברו מעולם את ההתעללות הזאת והיו תמיד בידיים טובות, או מכוניות שכן עברו את ההתעללות הזאת אבל נפלו על יד אחרונה טובה (כמו שלי) ששיקמה ושיפצה את האוטו.

בכל מקרה, יש לזכור דבר אחד חשוב מאוד. אם מחיר המכירה של האוטו הוא 20K אין מה להכנס להרפתקה הזאת בלי לפחות עוד איזה 8-10 K בצד שישמשו ליישור קו הכרחי,ביטוחים,טסט וכו...

בברכה, יניב

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

• תוכן חדש...