Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מחפש לקנות רכב עד 35000

פוסטים מומלצים

פורסם

מה נשמע, נגמר עוד שנייה מלווה לילה ומחפש לקנות רכב ראשון ״ספורטיבי״ בתקציב של פלוס מינוס 35,000 שקל ובתור אחד ש״חולה הגה״ חשוב לי כמה דברים:

1. קילומטר פלוס מינוס 150,000 כדי שאני אוכל לטייל איתו בארץ. 

2. שיהיה זריז ושיהיה כיף ללחוץ ולנסוע עליו. 3. שיהיה אמין ולא כל שנייה להיכנס איתו למוסך. 

4. שיהיה לו גם שוק וכשארצה למכור אותו לא יהיה בעיה.

כרגע אין לי דגמים בכלל בראש בגלל שאני מסוחרר אבל הייתי ממש שמח אם תוכלו לעזור לי למצוא את הרכב הנכון. 

פורסם (נערך)

מציע לך להתחיל בשרשור הזה..

כנהג מתחיל, שכנראה הפרוטה אינה מצויה בכיסו בעודף ממליץ לך:

1. ללמוד מה העלות האמיתית של החזקת רכב: ביטוח, רישוי, דלק, טיפולים ותיקונים, וירידת ערך - בסכום שעליך לחסוך על מנת להחליף את הרכב אחת למספר שנים. עם אצבע ברוח הייתי מביא בחשבון 2,000 ש״ח בחודש, פלוס מינוס כמה מאות.

2. אתה צעיר ומתלהב (טבעי לגמרי), אבל מה שאתה צריך הוא רכב שיאפשר לך לרכוש מיומנויות נהיגה בסיסיות. לפני שאתה ״לוחץ״ אתה צריך ללמוד להעריך מרחקים ומהירויות, התנהלות בין כלי רכב אחרים, זיהוי כוונות של הולכיי רגל וכו׳. את אלה לא לומדים ביום אחד, פיתוח המיומנויות האלה לרמה גבוהה מצריך שנים. אז מומלץ רכב שיהיה אמין ותוכל לנהוג בו כמה שיותר.

3. אחרי שתרכוש קצת ניסיון שקול לבצע קורס(ים) לשיפור מיומנויות הנהיגה, בהתאם ליעדים שיהיו אז.

עריכה אחרונה על ידי sperial
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

היה שירשור כזה לפני כמה ימים, שם התקציב היה 30 אלף.

והמסקנות, הדרישות שלך סותרות למה שאתה רוצה, בתקציב הנתון שלך, וביכולת אחזקה שלך?

במיוחד ברכב "ספורטיבי".

רק לסבר את האוזן, הרכב הראשון שקניתי היה פורד פיאסטה ידנית. שנת 2000, 60 כוח סוס עוקרי לסתות , עם 180 אלף קמ. ב 8000 שקל.

נסעתי לכל מקום, כולל כביש 6, רמת הגולן...

ידני כמובן. רוצה לומר, תצטרך לעשות פשרות על הסעיפים שלך, אבל זה לא אומר שלא תהנה.

פיאסטה ידנית עם 60 כוח סוס, היה אחלה רכב מהנה, עם הגה מדהים, התנהגות מעולה, קטן ונכנס לכל חור.

לא הכול בחיים זה כוח סוס.

פורד פומה 2021, כריזמה אייר 2002 

יאריס 2005

?Is it just me, or is it getting crazier out there

פורסם

ידני/ אוטומט?

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...