Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

לינק & קו 02 - עומדת לשבור את הדומיננטיות של BYD

discoTD5

פוסטים מומלצים

הלינק & קו 02 שהושקה אתמול רשמית בישראל, קיבלה תג מחיר של 170.0 אש"ח לדגם הכניסה ו 177.0 אש"ח לדגם המאובזר יותר.

אין לי דרך אחרת לומר את זה, אני מתקשה להבין מי שיבחר ב ATTO3 כשהלינק 02 באותו מחיר. 

יש לזכור כי הלינק 02 מגיע מיבואן גדול, מבוסס, עם נסיון בשיווק לאלפי ' עשרות אלפי לקוחות בשנה, ולא מדובר ביבואן צעיר שלא ראה לקוח פרטי מעולם. 

לעניות דעתי כל מספר פחות מ 5000 יחידות בשנת 2025 יהיה כישלון, ואני לא אתפלא אם היבואן ימכור מעל 10K יחידות ב 25. 

https://www.bizportal.co.il/car/news/article/837711

20241202_090040.thumb.jpg.804894b1dd789cfc598861095dc2bca5.jpg

• אהבתי 1
  • מעניין 1

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תגובות 31
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

זה משעשע, בשנה האחרונה אני אומר לעצמי, אשתדל להמנע מזה שהרכב הבא שלי יהיה סיני ואשתדל לבחור ברכב מערבי. ואז כל פעם מחדש מושק רכב חדש שיותר נראה שובר שוק מקודמו ומאוד מאוד מפתה וגורם לך לתהות איזה אלטרנטיבות רלוונטיות כבר קיימות ברכבים חדשים. (טסלה אחלה וקצת מחוץ למשוואה אך עדיין רף הכניסה אצלה מעט גבוה יותר).

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני שעה, discoTD5 כתב:

אין לי דרך אחרת לומר את זה, אני מתקשה להבין מי שיבחר ב ATTO3 כשהלינק 02 באותו מחיר. 

מי שרוצה רכב מרווח יותר, עם מושבים גבוהים יותר יחסית לריצפת הרכב, הנדסת אנוש טובה יותר, מבנה קלאסי של קרוס אובר ורכב מיצרן מוכר כבר בארץ יבחר באטו 3.

מתחרה ישיר יותר לאטו 3 רק במידה גדולה יותר הוא הליפמוטור c10 שנמכר באותה סביבת מחיר אבל יש לו בעיה בינתיים של הטענה ביתית חד פאזית בלבד.

כל השאר ייבחרו בלינק אנד קו 02 😁 ונשאלת השאלה מי ייקנה זיקר x עכשיו....

בתאריך 12.1.2025 בשעה 14:51, Shmelov כתב:

בשורה התחתונה כנראה שגם אתה תקנה טסלה בשלב מסוים ותתאהב.

כרגע אתה משחק אותה קשה להשגה אבל ככה זה בתחילת כל קשר טוב וארוך טווח.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

די העתק הדבק של הזיקר x. מה ההבדל ביניהם?

היום: סיטרואן קקטוס 2016./מיצובישי ספייס סטאר 2014

פעם: פיאט דובלו 2002, רנו קליאו 2012.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

האמת בדקתי על השוואה ביניהם, לינק בהחלט אופציה מעניינת.

היום: סיטרואן קקטוס 2016./מיצובישי ספייס סטאר 2014

פעם: פיאט דובלו 2002, רנו קליאו 2012.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

השאלה היא מה הטווח האמיתי של הרכב , בקיץ הישראלי  חברים דיווחו על צניחה לנסועה של 280-320 ק"מ באטו 3.

ללקוח הפרטי מחיר של 177 לגירסא האובזרת עם הטווח של 465ק"מ היא דיל לא רע , מענין מה יהיה המחיר לאחר ה 1.1.2025.

בכל הנוגע לציי רכב , למשתמש בניכוי 1100 שקל הטבת רכב חשמלי מדובר על שווי שימוש נמוך של 3200 שקל , האוקטביה לשם השוואה שווי שימוש של 3868 ש"ח...

כל הסיפור הוא המחיר שינתן לחברות הליסינג , בתמחיר נכון הם יכולים להעיף אלפי רכבים לשוק הזה.

מענין בכמה ימכרו את היחידות האחרונות של הלינק 1 אשר התחילה את חייה בארץ בתמחיר מופרך של 242 K... 

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני 28 דקות, yulianx כתב:

האמת בדקתי על השוואה ביניהם, לינק בהחלט אופציה מעניינת.

כן. מאוד. מעניין אם יש לו משהו להציע דינאמית מעבר ל-0-100 ואיך הוא לעומת mg4, טסלה 3 וכו׳. סביר שקצת נחות מהם, מצד שני על הנייר הוא אלטרנטיבה חזקה מאוד, לפחות למול ה-mg4 שמציע חבילה דיי טובה בפני עצמה. מרחם על יצרני הרכב האירופאים בימים אלה, כפי שניתן לראות בערך המניה שלהם בזמן שאני וחברים מתלבטים אם יש פה הזדמנות או מצבה של דינוזאורים.

עריכה אחרונה על ידי Nico62
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

יש כרגע ארבע מכוניות על אותה פלטפורמה:

זיקר X

וולוו EX30

סמארט #1

ועכשיו הלינק 02

מנסיון שלי עם שלוש הראשונות, כל אחת מהן מציגה אופי שונה, ולכן אני מצפה שגם הלינק תהיה שונה, אם כי אני משער שתהיה יותר קרובה לזיקר X מאשר לוולוו או לסמארט. 

בניגוד למה שרשמו כאן, 

ההטבה בשווי שימוש (כרגע עד סוף 2025) עומדת על 1260 ש"ח מה שמביא את שווי השימוש של הלינק 02 ל 2950 ש"ח בערך. 

אלנטרה לדוגמא מעל 3800, קורולה (אם היתה) מעל 3600. 

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לא חובב סיניות אבל הלינק אנד קו נראית פגז.
תאכלס אחרי שהונדה העולמית סגרו את הברז, הגיוני שחברת מאיר תחפש אלטרנטיבות ליבוא. 

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני שעתיים, CX25GTI כתב:

בכל הנוגע לציי רכב , למשתמש בניכוי 1100 שקל הטבת רכב חשמלי מדובר על שווי שימוש נמוך של 3200 שקל , האוקטביה לשם השוואה שווי שימוש של 3868 ש"ח

ברור שהייתי בוחר באוקטביה, הפרש של 700 שח בשווי שימוש הוא כ-250 ₪ בנטו.

שווה לי להוסיף 250 ₪ ולא להיות מוטרד מחרדת טווח.

• אהבתי 1
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני 32 דקות, mottis כתב:

ברור שהייתי בוחר באוקטביה, הפרש של 700 שח בשווי שימוש הוא כ-250 ₪ בנטו.

שווה לי להוסיף 250 ₪ ולא להיות מוטרד מחרדת טווח.

ההפרש הוא כ 900 ש"ח לצורך הדיוק - 3200 מינוס 1260 ש"ח  =2956 ש"ח.

מי שלא נוסע יותר מ 200 ק"מ ביום לא אמורה להיות לו חרדת טווח, ועם טעינה מהירה של 30 דקות ניתן להוריד את מפלס החרדה.

אבל לאור ביצועי עמדות הטעינה הפזורות בארץ בהחלט נדרש להיות מודע לכך שלעיתים למצוא תחנה פנויה ןתקינה זה יכול להיות אתגר...

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

הרכב בוודאי מדהים גם ה01 פשוט יפה לעין - אבל יש לי בעיה עם השם הזה - נשמע כמו שם הייתי נותן לכל-בו\חנות בגדים. 

אבל אשמח לראות אחת בחניה.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...