Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי. יש לי ביואיק לה קרוס מנוע 2.4 שנת 2011. יש תקלה בלוח שעונים  service Stability Track and service Brake Assist. אתה תוכל לעזור לי?

פורסם (נערך)

מי זה "אתה"? זה לא ChatGPT, פה יש אנשים בשר ודם (רוב הזמן) 😅

ברוכה הבאה לפורום 😉

קשה לתת מענה מה הבעיה, משום שישנן כמה אפשרויות שצריכות להיבדק ע"י מכונאי/דיאגנוסטיקאי, בין אם פיזית ובין אם בצורה ממוחשבת (לבדוק קוד תקלה מדויק).

האם יש תופעה פיזית כלשהי שמתלווה להודעות (רעשים, תפקוד שונה של מנוע או בלמים וכד')? האם נורות אזהרה נוספות כלשהן נדלקות גם?

האם התקלה החלה במקרה לאחר נסיעה בגשמים עזים/מעבר בשלולית מים עמוקה? אם כן, יתכן ומחברים או רכיבים כלשהם במערכות המדוברות נרטבו ולכן הקפיצו את התקלה. יתכן ולאחר ייבוש הכל יחזור לנורמה. אבל זה עדין משהו שידרוש טיפול כדי שלא יחזור על עצמו.

יתכן ויש תקלה ברכיב כזה או אחר או חיווט אליו שגורם לכך.

תיתכן בעיה במחשב ששולט על המערכות הללו.

בתנאים מסויימים, יתכן והמסמך הזה רלוונטי (לא מחייב). יש עוד מסמך (TSB# PIC-5484) שאולי רלוונטי, אבל אני לא מצליח בינתיים למצוא עותק (רק אמירה שנגיש בחברה).

אם תרשמי מאיזה אזור בארץ את, אולי חברים נוספים פה יוכלו להמליץ לאן לגשת, במידה ואין לך מוסך אמין שאת סומכת עליו שימצא נכונה את הבעיה.

עריכה אחרונה על ידי Tom_22

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...