Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

לא צריך חוק מדינה בשביל לדעת שלעולם לא נכנסים מתחת לרכב שעומד על ג'קים. אפילו לא לשניה, שלא לדבר על להפעיל כוחות גדולים על ברגים וחלקים שגורמים לרכב לזוז.

אך ורק בוקים

• אהבתי 4
  • רעיון טוב! 1

עמוס

וַיִּשְׁמַע אַבְרָם, כִּי נִשְׁבָּה אָחִיו; וַיָּרֶק אֶת-חֲנִיכָיו יְלִידֵי בֵיתוֹ, שְׁמֹנָה עָשָׂר וּשְׁלֹשׁ מֵאוֹת, וַיִּרְדֹּף, עַד-דָּן.

• תגובות 34
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

לצערי נתקלתי רבות גם בקבוצה שלנו בפייסבוק וגם בקבוצות וואטספ פנימיות באנשים שמתעקשים לעבוד בלי לאבטח כמו שצריך עם זוג בוקים שעולים כמו ארוחת צהריים במרכז תל אביב. ואפילו אחרי "עימות" של הבעיה הם מתעקשים ללכת מסביב ולהסביר למה זה לא הכרחי. זה משגע אותי. כמות הפעמים שראיתי ג'קים קורסים לא משאירה לי מקום לבטוח בהם ולו לשניה אחת. גם לא בהחלפת גלגל פשוטה, שם אני מניח את הגלגל המוחלף מתחת לרכב, בהיעדר בוק.

Screenshot_20241118_084311_WhatsApp.jpg

• אהבתי 2
  • רעיון טוב! 1
פורסם
בתאריך 15.11.2024 בשעה 10:24, om2 כתב:

חוקית אסור לפרק/להרכיב/לשנות ולתכנן  בכל דבר שקשור לחשמל. 

כן גם להחליף נורה אסור למי שלא חשמלאי. 

ברור שבפועל זה לא נאכף ולא מתבצע בשטח.

נורה מותר להחליף לכל אחד.

בית נורה מותר לחשמלאי.

פורסם

כשאני מחליף שמן,

למרות שאני על רמפות של 3 טון,

אני שם בוקים גם של 3 טון ומעצורים לגלגלים האחוריים.

אף אחד מהפריטים הנ"ל לא יקר, אמצעי הבטיחות הנוספים לוקחים 2 דקות להניח ולקפל בסוף.

תשקיעו עוד קצת והסיכויים לאסון פוחתים משמעותית

• אהבתי 1
  • רעיון טוב! 3

כבר חתמתי...

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...