Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז אני כבר 8 שנים עם פיג'ו 107 שנת 2013 שהיה רכב מעולה, בלי תקלות מיוחדות, הרכב כבר מגיע ל 200 אלף קילומטר ובנוסף מרגיש שהתיבת הילוכים קצת קופצנית ואני רוצה להכין את עצמי למתי שהוא יתקלקל ואצטרך לקנות רכב אחר.

אני מחפש רכב שיקח אותי מנקודה א לנקודה ב עם צריכת דלק טובה ואמינות (שיהיה ברמה של הפיג'ו או יותר טוב)

לרוב הנסיעות שלנו מסתכמות בנסיעות של עד חצי שעה באיזור יבנה / רחובות בלי פקקים לרוב.

נוסעים ברכב רק אני והבת זוג סביב ה 15 אלף קילומטר בשנה.

מה שכן הייתי שמח אולי טיפה להשדרג בגודל ואולי רכב שקצת פחות קופצני, ולכן אשמח לדעת איזה רכבים ושל איזה שנתון כדאי לי להסתכל בטווח מחיר של ה 30-40

ראיתי שיש את היונדאי I10 ו I20, הסוזוקי סויפט, קיה פיקנטו, מזדה 2, שברולט ספארק ואולי בכלל להמשיך עם הפיג'ו שהייתה מעולה כל התקופה?

מבחינת חשיבות של סדר דברים:

1. אמינות

2. צריכת דלק

3. גודל

4. כח נסיעה

וחשוב שיהיה בגודל של עד סופר מיני כמו ה I20+-

פורסם

אתה יכול לבדוק מיצובישי ספייס סטאר, היא זריזה יותר, מרווחת יותר והרבה יותר מאובזרת, תא מטען גדול יותר. היא אמינה וחסכונית.

יונדאי i10 שקטה יותר אך פחות חסכונית, אבל תא נוסעים נעים יותר משולב שני צבעים עם מושבים עדיפים.

אם תמצאו ספארק מהדור האחרון החל באמת אבזור lt+ תקבלו לדעתי את המיני הטובה בקטגוריה עם ביצועים הרבה יותר טובים.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

כן, ב2019 הגיעה מתיחת פנים, היא הוסיפה 10 כריות אוויר, בלימה אוטונומית, התראה על סטיה מנתיב, נוספה רמת אבזור פרימייר שהוסיפה גם מושבי עור, מנסיון שלי זה מרגיש זול ומושב קשיח לטעמי.

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

שלושה נתונים שאני קורא בין השורות:

1. אתם זוג צעיר.

2. אתם מחזיקים ברכב הרבה שנים.

3. הנסועה שלכם לא גבוהה.

אז לאור שני הנתונים הראשונים אני שואל האם יש בתכנון לשנים הקרובות הקמת משפחה והרחבה, כי אם כן הייתי משקיע כבר עכשיו בסופרמיני שתוכל לשמש אתכם עם ילד, כלומר עם מושב אחורינתא מטען מספקים לצורך זה.

ומהנתון השלישי הייתי מוריד את הדגש על חסכון בדלק ומקפיד יותר על מצב הרכב ועל מניעת צורך בהחלפה בשנים הקרובות, שני מדדים שישפיעו על הוצאותיכם יותר מחיסכון של 1-2 קמ״ל.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

בכול הגירסאות הייתה מתיחת פנים.

פורסם

אין הבדל.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...