Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 4 שעות, ik3 כתב:

דוגמא יותר קיצונית מהS אבל אפשר להשליך ממנה על הS במידה פחותה, למשל בהונדה יש את הTYPE R, אתה תגלה שיש דגמים שעברו גם 5-8 ידיים ב5-6 שנים, ודגמים ישנים יותר אתה תראה 10-15 ידיים, וזה לא יהיה מוזר, למה? זה רכב מאוד קיצוני באופי שלו, ואם תסתכל בהיסטורית בעלויות אתה סביר להניח תמצא שהיה מעל בעלים אחד שהחזיק את הרכב בין חודש לחצי שנה, וברוב המוחלט של המקרים פחות משנה, האם זה אומר שהרכב הוא נבלה? לא, זה אומר שאנשים קונים משהו שהם לא מבינים וברגע שהם מבינים למה נכנסו הם מנסים לצאת, ויכול לקחת הרבה שנים לרכב להגיע לבעלים הנכונים שבאמת היא תתאים לו והוא יקנה אותה מהסיבות הנכונות.

בכללי די נכון, אבל לא במקרה הזה .

הרכב שכב ושוכב אצל סוחרים יותר מאשר ננהג על ידי בעלים פרטי.

הרכב כלל החל את חייו כרכב חברה.

זה כבר אורות אדומים בוהקים.

אני הייתי מתרחק מזה מיד.

עברו כבר למעלה ממיליון קילומטר של נהיגה מאז ימי הכרמל 12 מודל 67 (מנוע פורד) דבר לא השתנה. עדיין רואה סביבי נוהגים נהיגה מבוהלת, הססנית ומנותקת מכל הקורה בכביש . 

פורסם (נערך)

רק אני שמתי לב שהרכב היה יד 1 בבעלות חברה ?

זה לכשעצמו מוריד סביב 25% מה מחירון לפני שדיברנו על כך שהרכב יד 4 ועבר במשך כמעט שנתיים וחצי  כמה סוחרים שלאחד מהם היה קצת קשה להיפטר מהנבלה...

לא יודע מה איתך,אני לא הייתי מתקרב אפילו עם מקל.

עריכה אחרונה על ידי colauti 9

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם (נערך)
לפני 13 דקות, הרקוליטו כתב:

מהניסיון שלי עם הלוחות של טייפ אר משומשות שמחליפות הרבה ידיים, נעשו סטייג'ים לרכב.

לקנות רכב כזה שמבלה בעיקר אצל סוחרים זה יותר גרוע מהימור.

סטייג זה לא פסילה על הסף, השאלה איזה תוכנה עד כמה אגרסיבית, יש מקרים שחייב תוכנה כי אתה משנה דברים שמחייבים תוכנה, וזה לא אומר שזה יהיה אגרסיבי אלא נטו לעשות מפה חדשה לעדכוני החומרה הקיימים ברכב.

סתם דוגמא בFK2 אפילו קיט יניקה כמעט מחייב תוכנה כי השינוי הוא מאוד משמעותי

לפני 3 דקות, colauti 9 כתב:

רק אני שמתי לב שהרכב היה יד 1 בבעלות חברה ?

זה לכשעצמו מוריד סביב 25% מה מחירון לפני שדיברנו על כך שהרכב יד 4 ועבר כמה סוחרים שלאחד מהם היה קצת קשה להיפטר מהנבלה.

זה יכול לשמש כסיבה להורדה במחיר אבל דגל אדום זה לא לגמרי נתקלתי גם בכאלו שלחלוטין רכבים אחלה לגמרי.

עריכה אחרונה על ידי ik3

2015-2018:  Mazda 3 1.6 auto 07', 2018-2021: Peugeot 208 1.2 manual 15' , 2021-2023: Volkswagen polo GTI 1.8 manual 16'

2023- today: Honda Civic TYPE R manual 17', 2024-today: Citroen C1 1.0 manual 16'

פורסם

פות"ש כאן .
למען הסדר הטוב . 
לא אני לא מחפש סיבות לקחת את הרכב , או אפילו סיבה טובה מספיק להמשיך להיות בקשר עם הבן אדם . 
סביר להניח שאני לא אקח את הרכב, וגם אם כן , זה יהיה אחרי עוד בדיקת רקע, בדיקה במכון ובדיקה אצל מכונאי שאני סומך עליו. 

ייכתן והרכב הזה הוא המציאה של העולם , וייתכן והוא הטרפה הכי גדולה שיכולה להיות וכולו דגל אדום.כרגע לא עושה צעדים בכיוון שלו , או של S3 אחרת ... 
השאלה היא (והייתה מבחינתי מההתחלה ), האם המידע ב"משומשות" אמין ונכון, ואיפה אני יכול למצוא מידע נוסף.

mazda2 2008-> אצלי מ2017 ->עדיין אצל ההורים עם מעל ל200KKM
civic 2016 1.8-> נמכרה ->  שודרגה בשביל קצת יותר כח 

A1 192HP  2016 Sport 1.8T ->  נמכרה -> החזקתי חצי שנה נמכרה בשביל קצת יותר מרחב פנים.

A3 2.0T 190HP 2018 -> נוכחת חיה ובועטת.

פורסם (נערך)

ככל שאין לך גישה למסלקת הביטוח, היסטוריית טיפולים/תיקונים של הרכב, משומשת אמינה בכל הקשור להסטוריית הבעלות.ֿכשאני מתבקש לסייע או לייעץ בנושא כדאיות רכישת רכב, אני פונה למשומשת כמקור ראשון.

אחר כך ככל שיש לי אפשרות וגישה לנתונים נוספים אני מתקדם. אם אין וכמו במקרה הזה, ההמלצה שלי להתרחק.

גיסתי התלהבה בעבר מרכב שעל פניו היה מאוד אטרקטיבי, בן שנה בערך, בעלות פרטית וסיפור של הבעלים כי הוא מוכר כי לא עומד בתשלומים. עשיתי חיפוש קצר, ובמשומשת מיד מופיע שהרכב עומד למכירה כחודש מאז עלייתו לכביש.

גיסתי ראתה את המודעה כמעט שנה ממועד העליה לכביש, במחיר שקרוב למחיר כחדש.

עריכה אחרונה על ידי zaf
  • אהבתי 1
  • מבאס 1

עברו כבר למעלה ממיליון קילומטר של נהיגה מאז ימי הכרמל 12 מודל 67 (מנוע פורד) דבר לא השתנה. עדיין רואה סביבי נוהגים נהיגה מבוהלת, הססנית ומנותקת מכל הקורה בכביש . 

פורסם
לפני 6 שעות, ik3 כתב:

סטייג זה לא פסילה על הסף, השאלה איזה תוכנה עד כמה אגרסיבית, יש מקרים שחייב תוכנה כי אתה משנה דברים שמחייבים תוכנה, וזה לא אומר שזה יהיה אגרסיבי אלא נטו לעשות מפה חדשה לעדכוני החומרה הקיימים ברכב.

סתם דוגמא בFK2 אפילו קיט יניקה כמעט מחייב תוכנה כי השינוי הוא מאוד משמעותי

זה יכול לשמש כסיבה להורדה במחיר אבל דגל אדום זה לא לגמרי נתקלתי גם בכאלו שלחלוטין רכבים אחלה לגמרי.

כשהרכב עבר כמה ידיים אין לך באמת אפשרות לדעת כמה שינויים הוא עבר מתי  הוא הוחזר למקוריות ושוב עבר שינויים.

פורסם
לפני 9 שעות, ninickname כתב:

פות"ש כאן .
למען הסדר הטוב . 
לא אני לא מחפש סיבות לקחת את הרכב , או אפילו סיבה טובה מספיק להמשיך להיות בקשר עם הבן אדם . 
סביר להניח שאני לא אקח את הרכב, וגם אם כן , זה יהיה אחרי עוד בדיקת רקע, בדיקה במכון ובדיקה אצל מכונאי שאני סומך עליו. 

ייכתן והרכב הזה הוא המציאה של העולם , וייתכן והוא הטרפה הכי גדולה שיכולה להיות וכולו דגל אדום.כרגע לא עושה צעדים בכיוון שלו , או של S3 אחרת ... 
השאלה היא (והייתה מבחינתי מההתחלה ), האם המידע ב"משומשות" אמין ונכון, ואיפה אני יכול למצוא מידע נוסף.

אשמח לדעת.

מה המחיר המבוקש? מה המחירון המשוקלל? בכמה נמכרות s3 מהשנתון הזה שהן נניח יד 2 או יד 3 ועושות רושם טוב?

פורסם
לפני 20 שעות, הרקוליטו כתב:

כשהרכב עבר כמה ידיים אין לך באמת אפשרות לדעת כמה שינויים הוא עבר מתי  הוא הוחזר למקוריות ושוב עבר שינויים.

אתה צודק, שוב זה לא בהכרח בעיה, אבל כן אתה ברכב כזה צריך להבין מה המצב שלו האמיתי, אם יש לך דרך לדעת מי המוכר ואיך הוא מתייחס ומטפל ברכב זה פלוס גדול כדי להבין באמת את מצבו.

2015-2018:  Mazda 3 1.6 auto 07', 2018-2021: Peugeot 208 1.2 manual 15' , 2021-2023: Volkswagen polo GTI 1.8 manual 16'

2023- today: Honda Civic TYPE R manual 17', 2024-today: Citroen C1 1.0 manual 16'

פורסם

סליחה, אבל כשיש רצף של 4 סוחרים, אין לך מושג מה היה.

להוציא היסטוריה ביטוחית זה שתי דקות, ואז מתקדמים.

אז כל הדיון פה מיותר.

מי שלא שולח לך רשיון רכב או היסטוריה ביטוחית, לא ישר.

אחרי 4 חודשים אצל חברה, הסוחר הראשון העביר את זה לסוחר אחר וזה היה אצלו 9 חודש, זה כי 99% שהרכב היה אחרי תאונה והסוחר הראשון קנה את הרכב מהחברת ביטוח והשני סידר את הרכב.

אחרי זה שוב יש רצף של 4 סוחרים...

לתקן רכב בזול לוקח הרבה זמן, צריך לייבא חלקים, לסדר קומבינות וכו.

ועוד משהו, בדכ אם לא אוהבים רכב כזה, מגיעים לסוכנות שמתמחה ברכבים כאלה או ליבואן. 

פורסם
בתאריך 19.10.2024 בשעה 16:08, zaf כתב:

הרכב כלל החל את חייו כרכב חברה.

לא יודע אם זה המקרה, אבל את זה אפשר להסביר: רכב הדגמה של היבואן. 4 חודשים זה זמן סביר להחזיק רכב הדגמה - עובר אצל לקוחות, נותנים אותו לכתבות בתקשורת, ומוציאים למכירה.

מעבר לזה, כמו שאמרו, נראה חשוד מדי ואני לא הייתי נוגע.

• אהבתי 1
פורסם

יתכן גם שהרכג היה בבעלות חברה כי נמכר כ0 קמ. לא בגלל שזה היה רכב בצי רכבים...

זה נכון שברכבים נישתיים תחלופת הידיים מהירה, אבל לא ברמה כזו ובטח לא אצל כל כך הרבה סוחרים.

חיפשתי לבדוק מה הפרטים של המודעה כדי להבין כמה זה אטרקטיבי אבל לא מצאתי אותה, כנראה יש בר מזל שקפץ על "המציאה"

• אהבתי 1
פורסם
לפני 8 שעות, EliC25 כתב:

יתכן גם שהרכג היה בבעלות חברה כי נמכר כ0 קמ. לא בגלל שזה היה רכב בצי רכבים...

זה נכון שברכבים נישתיים תחלופת הידיים מהירה, אבל לא ברמה כזו ובטח לא אצל כל כך הרבה סוחרים.

חיפשתי לבדוק מה הפרטים של המודעה כדי להבין כמה זה אטרקטיבי אבל לא מצאתי אותה, כנראה יש בר מזל שקפץ על "המציאה"

https://www.facebook.com/share/bCjjvQCqKvahAj26/

פורסם גם בכל מיני קבוצות אוודי לימינהן.  בספק שנמכר .

mazda2 2008-> אצלי מ2017 ->עדיין אצל ההורים עם מעל ל200KKM
civic 2016 1.8-> נמכרה ->  שודרגה בשביל קצת יותר כח 

A1 192HP  2016 Sport 1.8T ->  נמכרה -> החזקתי חצי שנה נמכרה בשביל קצת יותר מרחב פנים.

A3 2.0T 190HP 2018 -> נוכחת חיה ובועטת.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...