Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי פורום רכבים!

אני מחפש קצת עזרה בבחירת רכב משומש אמין וחסכוני בדלק שמתאים לצרכים שלי. הנה קצת רקע שיעזור בהנחות שלכם:

עליי:

•    מיקום: אני גר בירושלים, ישראל, שם החום יכול להיות די אינטנסיבי.
    •    הרגלי נהיגה: אני נוסע כ-15,000 קילומטרים בשנה. רוב הנהיגה שלי היא בתוך העיר, אבל אני נוסע פעם בשבוע לבית שמש וכמה טיולים ארוכים (לאילת ולגולן) בערך 3-4 פעמים בשנה.
    •    נוסעים: בדרך כלל אני, אשתי, והקטן שלנו.

עדיפויות:

•    חיסכון בדלק: אני צריך רכב שהוא מאוד חסכוני בדלק.
    •    אמינות: אמינות היא חשובה מאוד.
    •    בטיחות: דירוגי בטיחות גבוהים הם חשובים.
    •    עלות תחזוקה ותיקון: תחזוקה זולה וחלקים שקל למצוא הם חשובים.
    •    עלות ביטוח: אני מעדיף עלויות ביטוח נמוכות.
    •    ערך חידוש: הייתי רוצה שהרכב יישמר את ערכו בצורה טובה לאורך זמן.

בונוס (לא עיסוק עיקרי):

•    טכנולוגיה כמו Apple CarPlay, שטח מטען ונוחות נסיעה יהיו נחמדות, אבל זה לא שובר שוויון.

מה דעתכם? האם יש דגמים שאני צריך לשקול שמתאימים לקריטריונים שלי? תודה מראש על העזרה!

חבר אמריקאי שעולה לארץ ביקש שאשאל בשבילו בפורום 😅 

לא הזכיר תקציב כי רוצה לשמוע מה המינימום שיכול להוציא ושעדיין יענה על כל הקריטריונים בצורה טובה… אותי הוא השאיר חסר מילים. מה הייתם מציעים לו?  

~הונדה ג׳אז הייבריד 2014~ ז״ל

כרגע ~ הונדה סיוויק האצ׳באק 2016 

פורסם

נראה שטויוטה יאריס קרוס תתאים לו מצוין.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

כל הפרמטרים של אדם שלא אוהב רכבים, חשוב לו רק חיסכון ושמירת ערך ולא מעניין אותו בכלל חווית נהיגה. 

לטויוטה יש רכבים היברידיים שמצטיינים בפרמטרים האלה, לשלושה אנשים כל דגם יתאים, שילך על הזול ביותר.

STI 2004

פורסם
לפני שעתיים, mh53 כתב:

כל הפרמטרים של אדם שלא אוהב רכבים, חשוב לו רק חיסכון ושמירת ערך ולא מעניין אותו בכלל חווית נהיגה. 

לטויוטה יש רכבים היברידיים שמצטיינים בפרמטרים האלה, לשלושה אנשים כל דגם יתאים, שילך על הזול ביותר.

זה לא שלא אוהב רכבים זה אוהב כסף. השאלה האם הייבריד זה לא סכנה מצד הסוללה שתלך ואז עדיף כבר מראש משהו לא היברידי 

פורסם

תגיד לו שיקנה מיצובישי אטראז'. מגיע לו 😜

• מצחיק 3

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

• ספונסר פורום
פורסם
בתאריך 30.9.2024 בשעה 13:43, הייהייהיי כתב:

זה לא שלא אוהב רכבים זה אוהב כסף. השאלה האם הייבריד זה לא סכנה מצד הסוללה שתלך ואז עדיף כבר מראש משהו לא היברידי 

זה באמת נשמע כמו מישהו שכתוב לו "טויוטה" על המצח...

ברור שהיברידית טויוטה היא הרכב שמתאים למי שמדגיש נושא אמינות  וחיסכון מעל לכל.

הסוללה ההיברידית היא אכן נושא שיש להתייחס אליו, אך בניגוד לאיוניק/נירו למשל (ששם מחיר סוללה חדשה עובר 20,000 ש"ח ותנאי הארכת האחריות הורעו לאחרונה), בטויוטה מאפשרים הארכה אפילו עד גיל 15. ברור שיש לזה מחיר - אבל החיים הם פשרה אחת גדולה למי שרוצה להיות הכי חסכן שניתן.

הייתי ממליץ כרגע על קורולה ממודל 2019 ומעלה, כי בייחוד בדגמי סדאן וסטיישן השוק די רווי ולכן ניתן להשיגם בפחות ממחירון (ארוע נדיר בפני עצמו), מה ששם אותו באזור תקציב של 90,000 ומעלה לדגם שעומד לסיים אחריות יצרן, ובאזור 110,000 לרכב 2022 שעתידו עוד הרחק לפניו.

אם יש מצוקת חנייה - קורולה האצ'בק יכולה להוות פתרון. בכל מקרה מדובר על אזור 100K לתקציב של משהו טוב.

933126724_WhatsAppImage2021-07-03at20_39_08.thumb.jpeg.64edf5191b8e50ab7f237a75a4828929.jpeg

פורסם
לפני 6 שעות, הלוחש למכוניות כתב:

זה באמת נשמע כמו מישהו שכתוב לו "טויוטה" על המצח...

ברור שהיברידית טויוטה היא הרכב שמתאים למי שמדגיש נושא אמינות  וחיסכון מעל לכל.

הסוללה ההיברידית היא אכן נושא שיש להתייחס אליו, אך בניגוד לאיוניק/נירו למשל (ששם מחיר סוללה חדשה עובר 20,000 ש"ח ותנאי הארכת האחריות הורעו לאחרונה), בטויוטה מאפשרים הארכה אפילו עד גיל 15. ברור שיש לזה מחיר - אבל החיים הם פשרה אחת גדולה למי שרוצה להיות הכי חסכן שניתן.

הייתי ממליץ כרגע על קורולה ממודל 2019 ומעלה, כי בייחוד בדגמי סדאן וסטיישן השוק די רווי ולכן ניתן להשיגם בפחות ממחירון (ארוע נדיר בפני עצמו), מה ששם אותו באזור תקציב של 90,000 ומעלה לדגם שעומד לסיים אחריות יצרן, ובאזור 110,000 לרכב 2022 שעתידו עוד הרחק לפניו.

אם יש מצוקת חנייה - קורולה האצ'בק יכולה להוות פתרון. בכל מקרה מדובר על אזור 100K לתקציב של משהו טוב.

פששש… באמת בדיעבד חשבתי שפשוט הייתי צריך לשלוח אותו אליך.. בכל מקרה זה יהיה רעיון טוב כי אני מאמין שקנית רכב בתור עולה חדש יכולה להיות חוויה מאוד לא מחוננת 

בכל אופן קצת נבהל מ90 מאה אש״ח 

האם זה המינימום שיתאים לדרישות?

פורסם

אפשר למצוא רכב שיענה על דרישות גם ב 10 אלף שקל, להתקין מולטימדיה ומשטח טעינה זה לא בעיה.

שיגדיר תקציב, ואז לפי התקציב אפשר יהיה להמליץ .

פורסם
לפני 13 דקות, Buki כתב:

אפשר למצוא רכב שיענה על דרישות גם ב 10 אלף שקל, להתקין מולטימדיה ומשטח טעינה זה לא בעיה.

שיגדיר תקציב, ואז לפי התקציב אפשר יהיה להמליץ .

מאמין שרכב ב10 אלף לא יביע אמינות. בכל אופן. מה בין 40-70?

פורסם

ההפרש בין 40 ל 70 הוא מאוד משמעותי++

אמינות - יפני / קוריאני וכו'... 

אמינות - אוטומט רגיל, ידני

חיסכון - היברידי, ידני, מנוע לא מתחת ל 1.2 ולא מעל 1.8

ביטוח - לא מאזדה, טויוטה, קיה וכו' 

בטיחות - לא תמצא משהו שיתחרה ב

VOLVO xc90, אבל כן עם בטיחות סבירה ++ לשנת 2016-2018

דגם מסויים אני לא יכול להצביע. 

🤷🏼‍♀️

• ספונסר פורום
פורסם
לפני 12 שעות, הייהייהיי כתב:

בכל אופן קצת נבהל מ90 מאה אש״ח 

האם זה המינימום שיתאים לדרישות?

אם זה כבד עליו, אז באזור 65-75 ניתן לחפש אוריס (סטיישן או האצ'בק) שזו כמובן קורולה לכל דבר, עד מודל 2018.

אבל זו דוגמה מצויינת לזה שבסופו של דבר התקציב הוא נקודת ההתחלה שאין בלתה לכל חיפוש - אחרת אנו עוסקים

פה בדיון תאורטי ותו לא.

ובתרגום לאמריקנית:  Put your money where your mouth is...

• מצחיק 1

933126724_WhatsAppImage2021-07-03at20_39_08.thumb.jpeg.64edf5191b8e50ab7f237a75a4828929.jpeg

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...