Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם 

הרכב המדובר הוא טיגואן אולספייס מנוע 2 ליטר טורבו שנת 2022 שרכשתי  חדש מהחברה. שנה שעבר הרכה עשה 1- ל8 קמ לליטר  ממוצע ( כאשר בעיר הוא עושה 1 ל6 במקרה הטוב) השנה הרכב נראה שלא מצליח לעבור ממוצע של 1 ל -7 קמ לליטר ( כנראה בגלל הקיץ לא השוותי בין שני חורפים ) 

בנסיעות בתוך העיר הרכב עושה1 ל-5.5 קמ לליטר  מחוץ לעיר אני מצליח לעשות 1  ל-11 גג וזה בנסיעה של 110 קמ"ש גג.

אני כבר אובד עצות .. יכול להיות שיש תקלה ברכב? תקלה בחיישן או רכיב כלשהו? 

לא מרגיש שום דבר חריג לא רעידות ולא כלום 

תודה מראש לכולם על העזרה

פורסם

כמה ק"מ עשית עליו ? 

מה מתווה הנסיעה הרגיל שלך. (נסיעות עירוניות קצרות, פקקים עומסים, או גם עיר וגם מחוץ לעיר בדרך פנויה).

המספרים שרשמת זה נתוני מחשב הרכב ?

האם בדקת צריכה במשאבה?

רכב חדש באחריות,  אם הצריכה באמת מטרידה אותך, גש למוסך לבדיקה.

פורסם (נערך)

האם מרבית הנסיעות עירוניות, קצרות?
צריכת הדלק שאתה מתאר אופיינית לנסיעות קצרות, עירוניות בעיקרן. 

בהשוואה לרכב שלי, מנוע 2 ליטר gen3 עם נסועה מועטה בשנה האחרונה, סביב אותן תוצאות. 

אתה בודק על פי משאבה - מילוי מיכל מלא וחלוקה בנסועה בין מילוי למילוי או מתייחס למחשב הדרך?

עריכה אחרונה על ידי zaf

עברו כבר למעלה ממיליון קילומטר של נהיגה מאז ימי הכרמל 12 מודל 67 (מנוע פורד) דבר לא השתנה. עדיין רואה סביבי נוהגים נהיגה מבוהלת, הססנית ומנותקת מכל הקורה בכביש . 

פורסם

אני מסתכל במחשב הדרך

אני מאמין שבמציאות זה אפילו עותר גרוע שכן ידוע שהמחשב דרך מזייף בערך 10 אחוז לטובה מנסיון בטיגואן הקודם שלי עם מנוע 1500

וכן אני נוסע הרבה בתוך העיר .

בנסיעה של 40 קמ מחוץ לעיר משולב עם 30 קמ עיר הממוצע במחשב עומד על 1 ל7.5 בנסיעה רגועה

פורסם

כנ״ל

אילת וחזרה לפני כחודשיים - 14 קמ/ליטר

עברו כבר למעלה ממיליון קילומטר של נהיגה מאז ימי הכרמל 12 מודל 67 (מנוע פורד) דבר לא השתנה. עדיין רואה סביבי נוהגים נהיגה מבוהלת, הססנית ומנותקת מכל הקורה בכביש . 

פורסם
לפני 27 דקות, חגאי א כתב:

מנסיון בטיגואן הקודם שלי עם מנוע 1500

צריכת דלק של טיגואן 1.5 טובה יותר ב 20%.

הרכב הנוכחי שלך מאוד לא חסכוני, במיוחד בעיר. בנסיעה משולבת כ- 1:9 קילומטרים לליטר זאת הצריכה האמיתית שלו.

ככל שנוסעים יותר בעיר עם פקקים + מזגן, הנתון הזה יורד עוד יותר.

• אהבתי 1

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם
לפני שעה, חגאי א כתב:

אני מסתכל במחשב הדרך

תתעלם, המספר הזה חסר משמעות.

בדוק צריכת דלק ״במשאבה״ על פני תקופה, לא מילוי בודד. אם אתה ממש מוטרד בנה לך אקסל קטן שיחשב  את הצריכה הממוצעת על פני מספר מילויים. חזור לכאן עם הממצאים.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...