Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 6 דקות, eyalkar כתב:

במקום לשלם את המחירים הגבוהים של הבוסטרים,
אפשר כבר להזמין שירות של מצבר עד הבית. 🤪
מקבלים מצבר חדש כולל התקנה ואחריות ל- 12 חודשים עד 24 חודשים תלוי דגם/מחיר.

חוק מרפי מה קורה ביום שישי בצהריים? מי יבוא אליך? וכן בשבת אוטו דיפו פתוח אבל כמובן שיש להם במלאי רק את המצבר שבפורום אמרו לך לא לגעת.

פורסם

מוזמן לרשום בגוגל - שירות של מצבר עד הבית בשבת.
תגלה שיש אתרים של מצבר עד הבית  24/7.

להלן דוגמא מעכשיו:
שעות פעילות

יום שישי פתוח 24 שעות
יום שבת פתוח 24 שעות
יום ראשון פתוח 24 שעות
יום שני פתוח 24 שעות
יום שלישי פתוח 24 שעות
יום רביעי פתוח 24 שעות
יום חמישי פתוח 24 שעות
פורסם

לא תחליף משתי סיבות:

1. הבוסטר זמין. שירות המצברים לוקח זמן.

2. לא תמיד המצבר מת. לפני כמה שנים השארתי פנסים ראשיים דולקים איזה 3 שעות, התנעתי עם בוסטר ועשיתי סיבוב של חצי שעה. המצבר, שהיה בן שנתיים חי עוד 4 שנים והוחלף מניעתית כי קצת גמגם אחרי שעמד 5 ימים בלי נסיעות.

• אהבתי 2
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
לפני 40 דקות, eyalkar כתב:

במקום לשלם את המחירים הגבוהים של הבוסטרים,
אפשר כבר להזמין שירות של מצבר עד הבית. 🤪
מקבלים מצבר חדש כולל התקנה ואחריות ל- 12 חודשים עד 24 חודשים תלוי דגם/מחיר.

מי אמר שיש בעיה במצבר?
בפורסטר שלי, היה רכיב של איתוראן שהיה "שותה" את המצבר, אין בעיה עם נוסעים, אבל אם לא נוסעים מעל שבוע - אין מספיק זרם במצבר להתנעה.
אפשרות א : לפתוח תא מטען, לחבר בוסטר ולהניע. שתי דקות בלחץ.
אפשרות ב : להזמין חברה, לשלם על שרות 250 +מע"מ, ולחכות שעתיים.
אחרי פעם אחת כבר הרווחתי את שווי הבוסטר. וזה קרה לי לפחות שלושה פעמים.
ועוד כמה פעמים שעזרתי לשכנים, אחד שכח אורות דלוקים, שני גם נוסע על הרכב פעם ב...
אז בהחלט ממה שאני חסכתי לי ולשכנים, ממזמן הרווחנו כמה פעמים את עלות הבוסטר.

פורסם

שלא לדבר על כשאתה לא בבית. תקלות קוראות בסוף העולם כאין אף אחד בסביבה.

אותו סיפור כמו בשירשור הגלגל הרזרבי.

• אהבתי 1

עמוס

וַיִּשְׁמַע אַבְרָם, כִּי נִשְׁבָּה אָחִיו; וַיָּרֶק אֶת-חֲנִיכָיו יְלִידֵי בֵיתוֹ, שְׁמֹנָה עָשָׂר וּשְׁלֹשׁ מֵאוֹת, וַיִּרְדֹּף, עַד-דָּן.

פורסם

לטעמימעדיף כבר לקנות את הדגמים עם הקומפרסור.

בכלל קומפרסור קטן מאלי עולה בביבות ה100 ש"ח זה יחד עם סט ברגי סיליקון הציל אותי ואחרים כבר כמה פעמים.

ומרפי ידידנו דאג שתמיד זה יהיה בחור בזמן לחוץ.

פורסם

יש לי הארלי עם מנוע גדול וכבד. אף בוסטר סיני לא הצליח להניע אותו. לכן קניתי את הבוסטר של נוקו והוא עושה את העבודה כמו שצריך. יש לי כבר 3 שנים את הנוקו GB70 ואני שבע רצון ממנו. לפני שנה מתוך שיגעון גדלות קניתי את ה GBX155 הדבר הזה מפלצת. את הקטן יותר נתתי לגיסי בינתיים. הקטע שעזרתי כבר ללא מעט אנשים שלא רוצים לקנות בוסטר או שחושבים שנוקו זאת חברה יקרה. אממה, ה 155 הוא כבד וגדול יחסית ל GB70 ותופס הרבה מקום באופנוע, אפילו בהארלי.  מה שעוד יותר חסר לי זה האופציה של ה 70 שזה אפשרות שימוש בכל מכשיר 12 וולט שמתחבר למצת הרכב ולמה זה טוב? כאשר צריך לנפח אוויר ברכב ברכב שלא מניע או שאין לו מצבר לוקחים קומפרסור עם הבוסטר ואפשר לנפח. נראה לי שאני אחזור לשימוש ב 70. מה אני אעשה עם ה 155 זאת שאלה טובה שאני מחפש לה פיתרון.

"אני מתחפש לטיפת שמן במערכת ההנעה ומתחיל לזרום בתוך כל הצינורות, השסתומים והקופסאות ואז אני מאתר את התקלה"

ישראל טילן, המיתוס והאגדה, מגדולי מהנדסי ישראל.

פורסם
לפני 3 שעות, yd b-4 כתב:

לטעמימעדיף כבר לקנות את הדגמים עם הקומפרסור.

בכלל קומפרסור קטן מאלי עולה בביבות ה100 ש"ח זה יחד עם סט ברגי סיליקון הציל אותי ואחרים כבר כמה פעמים.

ומרפי ידידנו דאג שתמיד זה יהיה בחור בזמן לחוץ.

בוסטר עם קומפרסור לניפוח צמיגים במכשיר אחד ? בזה עוד לא נתקלתי…יש לי את שניהם בנפרד, מעלי ועובדים יפה. 

מה זה ברגי סיליקון ?

פורסם

לפני כמה שנים קניתי בוסטר זול מעלי אקספרס (לא כל כך זול אבל זול). היה אצלי ברכב כשנתיים בלי שהשתמשתי בו מעולם ואז גיליתי שהסוללה שלו התנפחה...

לפני חצי שנה בערך הזמנתי בוסטר תוצרת חברה מוכרת במחיר סביר ממוכר עם דירוג טוב. הבוסטר מעולם לא הגיע (וקיבלתי את הכסף חזרה)

לסיכום מניסיוני - זה הימור

מוטי, מוטי, מוטי - אני לא סתם בחור אידיוטי 

פורסם
לפני 47 דקות, motior כתב:

לפני כמה שנים קניתי בוסטר זול מעלי אקספרס (לא כל כך זול אבל זול). היה אצלי ברכב כשנתיים בלי שהשתמשתי בו מעולם ואז גיליתי שהסוללה שלו התנפחה

לצערי מניסיון אישי, גם בוסטר איכותי כמו נוקו עלול להתנפח כעבור כמה שנים ברכב.

פורסם
לפני 29 דקות, Camaro 92 כתב:

לצערי מניסיון אישי, גם בוסטר איכותי כמו נוקו עלול להתנפח כעבור כמה שנים ברכב.

לא אם שמים אותו בבגאז בתא של הגלגל הרזרבי. יש לי אחד כזה ברכב ה GBX155 והוא תקין לחלוטין.

"אני מתחפש לטיפת שמן במערכת ההנעה ומתחיל לזרום בתוך כל הצינורות, השסתומים והקופסאות ואז אני מאתר את התקלה"

ישראל טילן, המיתוס והאגדה, מגדולי מהנדסי ישראל.

פורסם (נערך)
לפני 33 דקות, Cerebral Cortex כתב:

לא אם שמים אותו בבגאז בתא של הגלגל הרזרבי. יש לי אחד כזה ברכב ה GBX155 והוא תקין לחלוטין.

אני מדבר על בוסטר נוקו 70 בן 6 במצב ״חדש״ לחלוטין שהיה בשימוש מועט ביותר שהיה מונח קבוע בתא הנוסעים מתחת לכסא ובכל זאת התנפח והתבקע  כעבור כמה שנים. 

עריכה אחרונה על ידי Camaro 92
פורסם

הלוו לי כזה לפני כמה חודשים כשהמצבר הלך בשיבה טובה. הבוסטר היה בן כמה שנים טובות, שכב ברכב כל אותה תקופה והיה מרוקן לגמרי כשקיבלתי אותו. טעינה לא קצרה והוא חזר לחיים. לדעתי שווה את המחיר.  דעתי גם שלא צריך להגיע למצב הזה ועדיף להטעין מצבר ולא לתת לו להתרוקן.

לפני 8 שעות, זבובון כתב:

המוסכניק שלי באמת נראה שעובד בניסוי והטעיה

• חברי המעגל הראשון
פורסם

מה, ל- GBX155 של נוקו, אין אפשרות להוציא 12V לחיבור מכשירים שונים?

ל- GB150 שקניתי בתחילת שנת 2020 יש אפשרות כזו ואני משתמש בה לא מעט לקומפרסור לגלגלים ולבדיקות שונות שהצריכו 12V. 

מכוסה בצד:

🚗 .Alfa 147 2.0 Manual With B12 Pro- Kit+ Eibach Antiroll kit+ EBC Yellowstuff brakes kit+ 17" GT wheels with Toyo R888R+ Red leather seats|

נוסעת כל  יום:

Alfa 159 TBi  With Bilstein B6+ Ragazzone Exhausts+ K&N Filter

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...