Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סיבים אופטיים סלקום

פוסטים מומלצים

פורסם

עברתי על כל המידע שרק מצאתי בפורום (וגם קצת מחוצה לו), ונשארתי עם יותר שאלות ממה שהיו לי לפני כן.

לכן אבקש את עזרתכם...

בקצרה, גר בבית מחולק. בעל הבית גר מתחתיי. עשה סיבים של סלקום.

בעקבות רצון להיפטר מהוט, חושב גם לעבור לסיבים של סלקום, עם עדיפות לציוד שלי.  וכאן הנושא מסתבך.

הבנתי שאני צריך מודם במהירות 1000MB, כנראה עם כניסת WAN (עבור חיבור לכבל שבא מסלקום).

האם אני צריך גם GIBIC או שהם מספקים ? ממיר מדיה  אופטי ?  (אני בכלל בכיוון הנכון ? כבר יש לי בלאגן מרוב תוכן שקראתי).

מעבר לכך, רוב (אם לא כל) ההמלצות הקודמות על ציוד  כבר אינן רלוונטיות מאחר וזה ציוד שאינו נמכר.

האם יש מישהו שמחובר דרך סלקום, ויודע האם יש תשלום קבוע עבור הציוד הנ"ל (מעבר לתשלום עבור סיבים עצמם) ?

פורסם

אני מחובר לסיבים דרך סלקום על תשתית בזק. מתאם סיבים של סלקום ומודם נתב שלי (עם עוד שני AP's שלי). משלם 120 ש"ח לחודש בלי תשלום נפרד על ציוד.

קיבלתי הצעה יותר זולה מפרטנר אבל ההפרש היה זעום והחלטתי לוותר.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
לפני שעתיים, guya72 כתב:

כבר יש לי בלאגן מרוב תוכן שקראתי

הייתי באותו המצב לפני כמה שבועות. החלטתי שאני מתחבר לפרטנר, התקשרתי, נציג שלח לי בוואטסאפ את הפרטים, לקחתי את הראוטר שלהם ולא הייתי צריך ציוד נוסף.

אני ממליץ לדבר עם נציג  סלקום ולהבין מה אתה מקבל ומה אתה צריך, ועל סמך זה להחליט. נציג גם יכול לתת הצעה משופרת לעומת מה שמופיע באתר.

פורסם

יש לך כמה אופציות:

1-לשלם להם 25 שקלים בחודש עבור ראוטר.

2-לקבל מהם מודם סיבים(מתאם סיבים) ללא עלות(בתנאי שעוד לא חיברו אותך, ולבקש מהנציג שמתאם לך את הטכנאי התקנה שיגדיר במערכת שאתה מחבר ראוטר פרטי שלך, ואז הוא יציין לטכנאי שיביא לך את המתאם).

3- ב30.6 יצא חוק שאתה יכול להתחבר עם מתאם סיבים שלך בתנאי שהוא עומד בדרישות של הספקית, אז בעיקרון אתה יכול לקנות מתאם סיבים שמתאים לדרישות של סלקום, וגם להביא ראוטר פרטי שלך. החסרון הוא שהמתאם עולה 200 שקלים משהו כזה, אבל היתרון הגדול הוא שאתה יכול לעבור בין חברה לחברה בלי להמתין לטכנאי שלהם שיביא לך ציוד.

כדי להבין איזה מתאם אתה יכול לרכוש, אתה יכול להיכנס לקבוצה בפייסבוק בשם ILFIBER ושם פרסמו את כל המתאמים שנתמכים על ידי כל הספקיות.

בהצלחה!

פורסם

משלם להם 124 כולל ציוד שלהם. נמצא אצלהם מינואר 23' ובינתיים אפס תקלות.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם (נערך)
לפני 19 שעות, arik100 כתב:

בית מחולק אתה בטוח שאתה יכול לעשות תשתית בנפרד מהבית הראשי?

בעל הבית גר בקומה תחתונה.

יש לי תשתית של הוט נפרדת ממנו.

מאמין שזה אפשרי.  בעבר דיברתי עם בזק לגבי סיב (למרות שלא יצא לפועל) - לא הביעו שום התנגדות.

עריכה אחרונה על ידי guya72
פורסם

יש לי מודם שלהם למכירה, אם תרצה. אבל בגדול שוכרים מודם מהם או קונים בנפרד ומחברים לראוטר. יכול להיות שהציוד המושכר הוא גם ראוטר אם מבקשים

פורסם

בוא תחסוך :) אם אתה גר מעל בעל הבית,לך ביחידה שלך עם הטלפון עד שתגיע לנקודה שקולטים הכי טוב,קנה ריפיטר,תתחבר לווייפיי שלו ותפיץ ביחידה שלך את האות הלאה (במחשב נייח תקנה כ.רשת אלחוטי שיקלוט)

לא תשתית,לא תשלום בנפרד,לא כלום,מקסימום עוד כמה שקלים לבעל הבית (חיבור בסיב בניגוד ל DSL או כלבים של פעם הרבה יותר מהיר,אז אם אתה לא טוחן הורדות,השימוש שלך לא יורגש בחיבור שלו)

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם

בתכלס אם הוא על סיב ואתה צרכן בודד שפשוט ייתן לך גישה ויהיה גבר

הוא גם ככה לא ירגיש את זה 

בין אם זה אלחוטי או כבל 

מה תשלם לו 30 שקל בחודש? זה לא מה שישנה

• אהבתי 1
  • תוכן חדש...