Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 773 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בשלום לכולם, 

כאשה השתמשתי בעבר הרבה באתר הזה וקיבלתי המון עזרה.

אחר כך היה לי רכב פורד שטופל רק במוסך מורשה ולא עשה בכלל בעיות אז שנים שלא ביקרתי פה.

כעת יש לי גולף, שנת 2011, והיא טופלה במוסכים שונים.

אני מהצפון הרחוק, כרגע מפונה לאיזור טבריה וממש מתקשה למצוא שוב מוסך טוב שאני יכולה לסמוך עליו.

עשיתי טיפול תקופתי ואחרי זמן קצת התחילה בעיה עם דוושת הברקס, היא ירדה לחצי בערך.

אחרי פמפום זה די הסתדר אבל אחרי עוד חודש בערך ירדה שוב והפעם פמפום לא עזר.

חזרתי למוסך ואמרו לי שצריך להחליף משאבת ברקס.

הלכתי לעוד מוסך שהוציא אויר מהמערכת אבל זה לא עזר.

עכשיו אני מתלבטת, האם לקחת את הרכב למוסך שמתמחה בפולקסווגן או שכל מוסך יכול לעשות עבודה טובה.

אז השאלה, האם אתם מכירים מוסך מקצועי ואמין באיזור טבריה והסביבה או שעדיף להגיע למרכז

וכן כמה צריך לעלות טיפול של החלפת משאבת ברקס.

תודה רבה 🙏🏼

פורסם

רצוי באמת לגשת למוסך שמתמחה בדגם. לא חייבים למוסכי יבואן.

המלצה באיזור חיפה (קריות אאל"ט) - מוסך אנרג'י. אני כמעט בטוח שהוא מתמחה ברכבי פולקסווגן (יש עליו המלצות בפורום).

באיזור ת"א - מוסך רון (בת"א עצמה). ה-מומחה לרכבי פולקסווגן (בין המוסכים שאני לפחות מכיר. מנסיון אישי).

שני המוסכים הללו אינם מוסכי יבואן (אך זה אינו משנה. משנה המקצועיות שלהם).

לצערי באיזור טבריה אינני מכיר.

כ"כ, המתיני בבקשה לתגובות נוספות.

• רעיון טוב! 1

alfa 156 2.5.

• תוכן חדש...