Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 821 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ווהו! המון בזכות העזרה של חברי הפורום המדהימים פה, נסגרתי על אוטו אחרי חיפוש ממושך מאוד. מחר הולכת לקנות אותו וישר למוסך ליישור קו :)

תעזרו לי לוודא שלא שכחתי כלום: מה אני צריכה במעמד הקניה, העברת הבעלות והפעלת הביטוח? 

* עשיתי השוואת מחירים וקבעתי ביטוח שמחכה שאפעיל אותו מיד אחרי קניית הרכב.

* יש איתי ת"ז, רישיון, שלט נהג חדש -צריך עוד משהו פיזי? 

* המוכרים מתוקים ואמינים והאוטו ברשותם איזה 9 שנים, יש צורך באיזו בדיקה כלשהי של שיעבודים? אנחנו עושים העברת בעלות אונליין, לא בסניף. 

אם יש משהו שפספסתי אשמח שתאירו את עיניי, זאת פעם ראשונה. 

תודה רבה! 

פורסם (נערך)

מזל טוב

איזה רכב זה? צריך ליראות שהוא תקין ולא מעוקל

יק מדריכים אך קונים רכב-תעשי חיפוש

עריכה אחרונה על ידי דובצע
פורסם

טופס סליקה לרכב 

חובה חובה חובה!!! 

תבקשי צילום רישיון רכב ותוציאי לך פה

לבקש לראות היסטוריית טיפולים גם אם את לא מבינה בזה כלום- עצם זה שיש תיעוד לטיפולים שוטפים זה מראה על זה שהרכב לא הוזנח 

כמובן לראות תאריכים של הטיפולים ושלא בוצעו בדילוגים או באיחור(כל שנה+- באותו החודש זה מספיק)

בדיקה לרכב ע''י מוסך או איש מקצוע/בן משפחה מבין שתקחי איתך

איזה רכב? ומה העלות שלו?

בהצלחה!

פורסם

חמודים? לא לקנות מהם. סתם, בצחוק. לא לפסוח על אף סעיף מתהליך הקנייה כמו שפורט למעלה. וכמובן, אם יש ספק, אז אין ספק. בהצלחה.

פורסם
לפני 3 שעות, _-? כתב:

טופס סליקה לרכב 

חובה חובה חובה!!! 

תבקשי צילום רישיון רכב ותוציאי לך פה

הסבתא של החובה.

אני לא ידעתי כלום, קניתי בלי שום בדיקה, ואחרי שהצטרפתי לפורום הוצאתי טופס סליקה (שנתיים אחרי קניה) וגיליתי 4 תביעות! עם נזקים חלקיים!

אני מרוצה מאוד מהרכב, שלא עושה שום בעיות, אבל לך תמכור רכב כזה

פורסם (נערך)

תודה לכולם, ניכר שהייתי צריכה לפרט יותר: הרכב הוא סקודה ייטי ידנית 2012, אני קונה אותו ב-23 אלף. אני אחרי סליקה (עוד לפני שבאתי לראות) ואחרי בדיקה במוסך של רון בתל אביב. חפרתי פה בפורום ממש לאורך כל התהליך 😝

בדיקת שעבוד לא עשיתי, כי הרכב אצלם שנים, הוא ישן וזה רכב שלישי במשפחה. יש לי גם זכרון דברים להחתים אותם שהוא לא משועבד, אבל נראה לי פשוט לא סביר שכן, בהתחשב בנסיבות. חושבים שיש צורך אמיתי? אם כן אז איך עושים?

השאלה שלי היא נטו במעמד הקניה עצמו אחרי סליקה ואחרי מוסך וכשאני סגורה על המחיר והכל, אם יש משהו שצריך ושכחתי. שואלת ליתר ביטחון 😊 קראתי את המדריכים ואני פשוט שואלת למקרה שפספסתי משהו ומישהו ישים לב ויזכיר לי. בגלל זה כתבתי את כל הדברים שיש לי איתי.

עריכה אחרונה על ידי CluelessGoblin
פורסם
לפני 18 דקות, אלעדית כתב:

שיהיה בהצלחה

את רשומה כבר לאזור האישי?

מומלץ לעשות את זה מראש :-)

תודה! 

זה הלוג-אין הממשלתי הכללי, נכון? אם כן, אז אני רשומה :)

ואפשר לעשות את התהליך מטלפון, נכון? או שחייבים מחשב?

פורסם

עד עתה נראה טוב מאד בעיקר הבדיקה במוסך מתמחה. בדיקת משכון ברשם המשכונות מהירה ועולה פרוטות. ממליץ

• רעיון טוב! 1
פורסם
לפני 3 שעות, אלעדית כתב:

תסכמו מראש מי משלם את ה-200 ומשהו שח על ההעברת בעלות.

(מנצל"ש - מה מקובל?)

באזור האישי זה מגיע אוטומטית למוכר.

• רעיון טוב! 1
פורסם
לפני 5 שעות, אלעדית כתב:

תסכמו מראש מי משלם את ה-200 ומשהו שח על ההעברת בעלות.

(מנצל"ש - מה מקובל?)

המקובל הוא שהקונה משלם את אגרת העברת הבעלות.

למרות ש...

לפני שעתיים, topop כתב:

באזור האישי זה מגיע אוטומטית למוכר.

בקיצור: עדיף לסכם קודם לכן.

• רעיון טוב! 2
  • תוכן חדש...