Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 917 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

לפני שנתיים עברתי באור אדום.
בזמנו אישתי התקשרה אליי ואמרה לי "הגיע מכתב עברת באור אדום", אמרתי לה שאני לא זוכר שזה קרה, אז יש מצב שזה קרה ופשוט פיספסתי את הרמזור.
אני יודע שזה לא בסדר. הרכב שלי באותו זמן היה בלי מזגן (היה מקולקל), זה היה יום חם של אוגוסט והראש שלי היה טרוד מאוד בשיפוץ שערכתי בבית, יותר נכון לומר היה טרוד מאוד בגלל השיפוצניק האידיוט שהבאתי והתקין לי אסלה באמצע המקלחת במקום צמוד לקיר (סיפור אמיתי).

יש לי כמעט 20 שנה רשיון. אין לי שום עבירות תנועה כלום, יש לי דו"ח חניה אחד שקיבלתי פעם בת"א (למי אין?), אבל לא נראה לי שזה קשור.

המשפט ביום ראשון.
מה צפוי לי?
הבנתי שלפעמים זה נסגר במסדרון מול התובע, אם כך מה העסקה הכי טובה שאני יכול להשיג ומה נחשבת עסקה גרועה ששווה להתנגד לה?

עריכה אחרונה על ידי farkash7

HU-Panasonic CQC5401W, Comp- Hertz enenrgy, Sub- IDQ, AMP- Kicker ZX700.5

• תגובות 45
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

מדוע קיבלת הזמנה למשפט? האם האישום הוא חצית צומת באור אדום בנסיבות מחמירות (רכב אחר שהחל בנסיעה באור ירוק שצולם באותו צומת?)?

God decides how long your life will be,you decide how wide it will be

פורסם (נערך)

לא רשום לי נסיבות מחמירות בשום מקום במכתב.
זה מה שרשום:
"נהגת ברכב הנ"ל, ולא צייתת לאור אדום שדלק ברמזור בכוון נסיעתך, בכך שלא עצרת את רכבך ונכנסת לצומת בניגוד לאור האדום, לאחר שחלפו 5 שניות או יותר אחרי הופעת האור האדום, בניגוד לתקנה 22(א) לתקנות התעבורה. סמל עבירה: 6728.
ליד זה מופיע "סמל סעיף"=6728, "נקודות": 10.

בתמונות המצורפות לא נראה שרכב אחר נכנס לצומת. אם נאמר את האמת בכלל לא ראיתי את הרמזור, זה לא היה שיקול...

פורסם (נערך)

תריץ בגוגל "סמל סעיף 6728" - יש כמה דיונים בפורום על הסעיף הזה, לפני די הרבה שנים בינתיים הוא נעלם מהחנ"א. האמת היא שבאחד הדיונים שני חברי פורום נכבדים מאוד (שלצערנו פרשו מהקבוצה, כי הם היו בעלי ידע רב במשפט תעבורה, היו שוטרים) - @נהגת שודים ו @eyals05 הביעו פליאה על הסעיף, כי לא הכירו אותו. הניחוש שלי הוא שמדובר בסעיף ייעודי של מצלמות שאנו מופיע בחנ"א.

אגב, היתה לך בשנים האחרונות עוד עבירת רמזור אדום? ודומני שגם סעיף 5 השניות הופך את העבירה לכזו של נסיבות מחמירות. אבל גם זה לא רשום בחנ"א, אני מנחש שקשור למדידת הזמן של המצלמה.

עריכה אחרונה על ידי sperial
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

לא יודע לענות לך על השאלות אבל הייתי שוקל בכובד ראש עו"ד. אלו ידעו להוציא אותך בזול מהמשפט ויקר מהכיס.

אגב, אף תירוץ לא תופס כולל התקנת אסלה בסלון אז תשמור אותם לעצמך אין נסיבות מקלות.

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם (נערך)

אין לי שום עבירות קודמות, לא רמזור, לא תמרור ולא דו"ח מהירות. שום דבר.
קנס לא מפחיד אותי, מה כבר יהיה? 1000 שקלים? 2000 שקלים? לקחת עו"ד יעלה יותר, ועם קנס אני יכול להתמודד.
השאלה אם תהיה פה שלילה, אני לא עו"ד אבל קשה לי להאמין. אני רוצה להאמין שאני צודק, אבל אמרתי נשאל את אנשי הפורום.
אם גזר הדין יהיה קנס+נקודות נתמודד עם זה. העיקר שנשארתי בחיים ולא הרגתי אף אחד, בקלות יכל להיגמר אחרת.

לפני 8 דקות, סולל הדרך כתב:

אגב, אף תירוץ לא תופס כולל התקנת אסלה בסלון אז תשמור אותם לעצמך אין נסיבות מקלות.

לא באתי לתרץ. באתי להסביר את הנסיבות. אני מבין שמדובר באירוע חמור שבקלות יכל להיגמר בנפגעים או גרוע מכך.

פורסם (נערך)

גיליון נקי זה מקל.

מה יחליט השופט... זה לא ידוע

אכן עו"ד יעלה יותר אבל כנראה שתצא עם עונש מופחת.

בכל מקרה תבקש סליחה, ציין את עברך הנקי ואל תזכיר את האסלה אלא חוסר תשומת לב רגעי שלא אופייני לך ואתה מאוד מצטער על תוצאותיו.

תחזור לעדכן ובהצלחה.

נב. 

אתה לא צודק ואל תשתמש במילה הזאת

עריכה אחרונה על ידי סולל הדרך
  • אהבתי 2
  • רעיון טוב! 1
קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם

כמה שנים הרישיון שלך נקי?

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

תנסה לתפוס את התובע לפני המשפט. תדגיש  עבר נקי. אם יציע 1500-2000 קנס, יחד עם שלילה על תנאי של מספר חודשים, כדאי לשקול בחיוב.

God decides how long your life will be,you decide how wide it will be

פורסם

המלצה שקיבלתי בעבר מעורך דין מתמחה בתעבורה: גם מול שוטר וגם מול שופט, אף פעם אל תסביר למה אתה צודק וזה לא באשמתך, כי אם אתה טוען שכשיש לך שיפוצניק שמפשל ומתקין אסלה לא במקום והמזגן מקולקל אז התוצאה היא שאתה מפספס רמזורים - המסקנה המתבקשת היא שאינך כשיר לנהוג, כי אולי הסיטואציה הזו תחזור על עצמה ושוב תיסע באדום

הטענה המתקבלת יותר היא בסגנון הזה: לא יודע איך זה קרה, לא מתאים לי, בחיים לא קרה לי כזה דבר, אני אשב עם עצמי על המקרה לראות מה אני עושה כדי שזה לא יוכל לקרות שוב, וכו' וכדו'

• אהבתי 4
פורסם
לפני 20 שעות, farkash7 כתב:

העיקר שנשארתי בחיים ולא הרגתי אף אחד, בקלות יכל להיגמר אחרת.

אם אתה בוחר שלא לקחת עו״ד, זה הכיוון שלך. להכות על חטא, להכיר בטעות ובמזל שהיה לצדך ולקוות שיחד עם העבר הנקי הארוך שלך, התובע/שופט יבינו שיש פה אדם נורמטיבי שלוקח אחריות, אינו עבריין מועד וענישה חמורה לא תשיג שום דבר שלא קרה כבר.

פורסם

חבר עבר באדום בלילה קיבל מצלמה חזר אחורה ושרף אותה עוד 5 פעמים

כשהוזמן למשפט טען כבודו תמונה אחת סבבה אבל 6 תמונות משהו דפוק פה סתם צילמו אותי עברתי בירוק בכלל...

תכל'ס שוחרר נקי עם התנצלות ... 

לא מעשה חכם ולא ממליץ אבל אם קרה אז שתדעו שיש סעיף כזה

• מצחיק 8
  • מעניין 1
פורסם

הסיפור הזה הוא לא יותר מאגדת עמים.

כל בר דעת יראה את ההבדל בזמנים במיקומים וגם האור האדום מצולם... שופט נורמלי היה זורק בנאדם כזה לכלא

• אהבתי 5
  • רעיון טוב! 1
  • תוכן חדש...