Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 923 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
  •  

שלום לכולם! בבקשה עזרה דחוף!!! :)

יש לי פיג'ו 107, תיבה רובוטית, שנת 2010, עשתה 180,000 ק"מ. ויש צפצוף אחרי נסיעה של כמה דקות. הצפצוף הוא אלקטרוני, כמו של חיווי תקלה. אין שום חיווי אחר מלבד הצפצוף (אף נורית לא נדלקת וכו').. חשבתי שזה קשור לדלק כי יש לי פיג'ו 107 2011 עם 140,000 אחרת, וכשצריך להשים דלק זה הרעש ששומעים [צפצוף] ואחרי זה פוסק הצפצוף.. זה לא היה זה.. חשבתי זה קשור לחיישן של החגורה, [כי יש בעיה עם האבזם של החגורה שלא נתפס טוב..] ופשוט חתכתי את החוטים שמקשרים בין החיישן שעל הכסא לבין האבזם, ועדיין נשמע הצפצוף.. *בדקתי את כל הפיוזים- כולם תקינים.

שמתי לב שאם אני על ניוטרל ולוחץ על הגז אין שום צפצוף, אבל אם אני על D אפילו שהאוטו עומד (ולא מעביר הילוכים..) כלומר אני מחזיק עם הבלם או הבלם יד, ונותן נגיעה בגז הוא מיד מתחיל לצפצף וכשאני עוזב את הגז הוא שותק... ההילוכים עוברים מצוין, והדבר קורה גם במצב הילוך ידני..

נאמר פה בפורום שכנראה הבעיה במצמד גיר, מחליק או משהו כזה.. אני לא חושב, כי ההילוכים עוברים בסדר.. עד כמה שזה מעצבן צורת העברת ההילוכים הרובוטית.. אבל מרגישים שההילוכים עוברים טוב..

אני צריך למכור את האוטו ולא יודע מה להגיד לאנשים, וגם.. הצפצוף ממש מטריד, כל פעם שלוחצים על הגז הצפצוף פועל! לא יודע מה לעשות, חברים בבקשה עזרה דחוף!!

מה יכול להיות הבעיה? כל דבר? ואשמח גם לדעת מה עלות תיקון של דבר כזה..

תודה רבה חברים, הפורום הזה הציל אותי כבר כמה פעמים :):):) !!

פורסם

לא הוא ממשיך לצפצף 3 צפצופים בשנייה בערך.. בהפסקים של קצת פחות משנייה..

מטריד מאוד.. 

מה המשמעות של זה? הרי הגיר מרגיש בסדר גמור?

ומה עלות תיקון של דבר כזה, או לחלופים פשוט לבטל את הרעש הזה, פיוז? חיישן? איך מגיעים אליו?

פורסם

תתחיל מלחבר סורק תקלות - OBD reader

תקנה לך אחד מעלי אקספרס שמתחבר בbluetooth לטלפון ומראה את המידע באפליקציה, או שתלך למוסך בשביל זה.

פורסם

אני אבדוק, אגב אתה יכול להמליץ לי על אחד טוב שלא מוגבל לקריאת קודים או לביטול נורות [כמו AIRBAG / ABS וכד'..]

ולפי מה שאמרו פה כמה עם תקלה זהה לחלוטין , המחשב גם של המוסך מורשה של היבואן, לא נתן שום מידע על זה.. בכל מקרה אבדוק, אבל האם מישהו נוסף יכול לתת פה הסבר לעניין?!?? תודה חברים..

• 5 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

עדכון לטובת האנשים פה..

יש לי 2 פיג'ו כאלו ובשניהם הייתה את הבעיה הזאת , מתברר שזה בגלל הקלאצים של הגיר, החלפתי בשניהם, הרעש נפתר והאוטו סוחב בצורה מטורפת! כאילו זה אוטומט רציף, וגם תרם לחסכון משמעותי בדלק.. עלה לי 850 ש"ח [450 הקלאצ'ים תוצרת סין הכי זול] ועוד 400 ש"ח עבודה כולל לימוד מחשב אח"כ, חבר ערבי לקח לי את זה לשטחים ועשה שמה.. תודה רבה לכל המסייעים!

• תוכן חדש...