Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7709 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אם כן, מה הן האותיות הקטנות?

והאם אוטו דיפו פתוח ביום שבת?

תודה רבה לעוזרים.

אגב, זכור לי שנפתח אשכול דומה לפני זמן מה, אבל לצערי לא מצאתי אותו בחיפוש.

פורסם

תסע ותבדוק.

אין פה שום קאטץ', הם באמת מתקנים חינם, אבל לא בכל הסניפים ובמידה וזה לא ניתן לתיקון/דורש החלפה הם ידאגו לתת לך צמיגים שזה בעצם מה שהם רוצים להרוויח ממך.

עד מתי ספטמבר 08.:(

פורסם

השאלה היא האם מישהו שהיה צריך לתקן פנצר, אך ורק לתקן והייתה אפשרות לתקן, המוסכניקים אמרו לו שהוא צריך להחליף גלגל על מנת להרויח על הלקוחות ופה בעצם ה"קאץ'"?

פורסם

הקאץ' למיטב ידיעתי זה שהם מאבחנים שיש לך צמיגים לא ראויים לנסיעה, אם הם באמת כאלו, ומציעים לך להחליף במחיר היקר שהוא כאילו מבצע של 2 במחיר 1 , תוך כדי "איום" מרומז שזכותם לדווח על אי תקינות צמיגיך, לרשויות המתאימות.

להערכתי גם החלפת צמיג בודד באוטו דיפו, זאת התאבדות רבתי בגלל המחירים המופקעים.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

אני לא הייתי לוקח סיכונים שסתם יזיינו בשכל וגם לא צריך טובות מהם.

אם אתה מאיזור נס ציונה אני אוכל להמליץ לך על פנצ'ריה מס' 1! הבן אדם הכי אדיב שיש וגם ממש זול! לקח לנו 40 שקל על תיקון פנצ'ר.

הוא לבד מוריד,מתקן,מחזיר ועוד בודק בשבילך את לחץ האויר בכל הצמיגים. פשוט אדם זהב.

הוא נימצא באיזור התעשיה של נס ציונה ליד יוניברס/אופיס דיפו/אוטו דיפו אם אתה מכיר...

אם אתה מהאיזור אוכל לתת לך בפרטי כתובת מדוייקת...

עד מתי ספטמבר 08.:(

פורסם

40 שקל לא כזה זול..

אצלנו יש אחד שעושה את זה ב30 - ועושה כל מה שאמרת.. :roll:

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם

תיקון פנצ'ר חינם (לרכבים פרטיים בלבד)

*תיקון פנצ'רים בין השעות 17:00 8:30 בכפוף לתקנות משרד התחבורה.

פתוח בשבת

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

מה 40 ש"ח ומה 30 ש"ח לתיקון פנצ'ר??? בכל הפנצ'ריות שבאזור שלי תיקון פנצ'ר לא עולה יותר מ 20 ש"ח.

זה כמו שחסידה תבלע צפרדע, תכניס אחרי זה את המקור שלה לת$ת ולצפרדע תיהיה סירקולצייה, כך החסידה לא תיהיה רעבה לעולם.
פורסם
כתבה שווה אלף ספקולציות :

בבקשה (הכתבה מ YNET)

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3078415,00.html

חבל שהם עושקים את הלקוחות, זו לא הפעם הראשונה שהם "יוצאים במבצעים" והלקוחות משלמים מעל ומעבר לסכום המומלץ.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם
מה 40 ש"ח ומה 30 ש"ח לתיקון פנצ'ר??? בכל הפנצ'ריות שבאזור שלי תיקון פנצ'ר לא עולה יותר מ 20 ש"ח.
צודק, המחיר נע באזור ה-20 ש"ח.

למיטב הבנתי, אוטו דיפו אכן פתוח בשבתות, אך המוסכים שלו סגורים. כלומר תוכל לרכוש מוצר מסוים אך לא להרכיבו.

שוב, יכול להיות שדפוסי ההתנהגות משתנים בסניפי אוטו דיפו השונים.

CaRoTa

• תוכן חדש...