Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)
בתאריך 29.11.2024 בשעה 12:55, גיל1000 כתב:

להבא על מנת לא לגרום למפח נפש לאדם בכך שממליצים לו לקנות מוצר לא מתאים ובכך סתם לבזבז כסף מומלץ לבדוק טוב טוב האם זה בכלל מתאים לרשת החשמל בישראל ובמקרה הספציפי הזה התשובה היא לא. המטען הזה מתאים אך ורק למתח 120 וולט ולכן לא מתאים לישראל. 
מינוס נוסף ליצרן שגרם לי לחפש עמוק עמוק על מנת לקבל את הנתון הזה.
chrome-extension://efaidnbmnnnibpcajpcglclefindmkaj/https://cdn11.bigcommerce.com/s-zm80kkpa03/content/manuals/0099001824-R1.pdf

עריכה אחרונה על ידי Cerebral Cortex
  • רעיון טוב! 1

"אני מתחפש לטיפת שמן במערכת ההנעה ומתחיל לזרום בתוך כל הצינורות, השסתומים והקופסאות ואז אני מאתר את התקלה"

ישראל טילן, המיתוס והאגדה, מגדולי מהנדסי ישראל.

פורסם
בתאריך 1.10.2023 בשעה 15:13, Camaro 92 כתב:

יש לך המלצה/קישור לפאנל סולארי טוב ואיכותי שיעשה את העבודה עבור רכב אספנות שלרוב נוסע רק בסופי שבוע?כרגע אני מנתק מצבר אחרי כל נסיעה.

תקרא את זה:

יש בפורום עוד שרשורים בנושא. גם אני חשבתי על הנושא לרכב של אימי, אבל אז קראתי שם את זה: "אגב, הנצילות של פנלים סולארים יורדת עם העליה בטמפ'. זה אומר שבקיץ פאנל סולארי יתפקד פחות טוב (הספק נמוך יותר) אם הוא מוצב בתוך הרכב, לעומת מחוצה לו". צריך להשקיע קצת זמן בהבנת הנושא, כי יש שם "קצת" טכנולוגיה כמו בקרים מתקדמים יותר ופחות.

פות"ש, כתבת מה קורה בימים בודדים בשנה, אבל לא כתבת מה שגרת הנסיעה שלך כאשר אתה עובד, וכמה ק"מ את נוסע בשנה, אז קשה להבין לכמה טעינה הרכב זקוק (קשה להעריך את זה גם אם תכתוב). אולי אתה נוסע הרבה בשאר הימים, אז למה שתהיה זקוק לטעינה? אימי נוסעת בעיקר נסיעות עירוניות קצרות. לכן אני יוצא עם הרכב שלה לנסיעה של כ-30 דק' פעם בחודש בכביש בינעירוני עם כמה שפחות עצירות, ללא מזגן, ללא אורות, ועם רדיו דולק כי לא צריך לסבול משעמום.

פורסם

פות״ש ביקר כאן לאחרונה ב-3.10.23. אני מסופק אם הוא קורא את התגובות.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
בתאריך 1.10.2023 בשעה 14:02, Cerebral Cortex כתב:

אופציה שנייה מעולה לא פחות היא לקנות פאנל סולארי ולחבר אותו למצבר או לשקע המצת. צריך רק שהרכב יהיה אל מול מקור שמש. 

שקע המצת?

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...