Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קנית רכב יד 2 באזור ה- 60 אלף

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 987 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מתלבט כבר הרבה זמן איזה רכב לקנות יד 2 באזור ה-60 אלף, נקודת המוצא שלי שעדיף רכב היברידי [הגיוני, לא?] ובמחיר הזה זה או פריוס או אפי' איוניק 2017 עכשיו האיוניק מלחיץ בה כמה דברים, כמה היא אמינה להמשך הדרך, כלומר לעוד כמה שנים, שלא יהיו לי בה יותר מדי תקלות וכו'.

ומצד שני הפריוס יקרה יותר ואת הדור 3 שזה עד 2016 הם מיושנים מדי, והדור שאח"כ כל הרכבים הומצעים למכירה הם באזור ה-180, אלף ק"מ, וזה נראה לי הרבה, ופה השיקול אם שווה באמת לקנות את הקילומטראז' הזה במחיר הזה או שכבר נדלג על ההיברידי, וחלאס

פורסם

כמה אנשים צפויים לנסוע ברכב וכמה קילומטרים בשנה?

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

האמת שזה רכב ראשון שלי, כנראה כל יום לעבודה וחזור 40 ק"מ בערך וכרגיל נסיעות להורים סידורים וכו', וזה בשביל זוג פלוס תינוק/ 2, ככה שאני כן צריך תא מטען, אבל זה עוד לא משפחה גדולה שאני צריך מטען ענק, רק שהמיני לא יתאים.

אבל סתם ככה כרכב, אני רוצה שיהיה לי נח וכיף לי איתו ביום יום.

פורסם

בכמות הנסיעות שלכם אפשר לוותר על רכב היברידי. בטח על רכב עם נתונים לא טובים.

אפשר לחפש טויוטה אוריס היבריד סטיישן במצב סביר. עדיפות לרכב שיש אחריות על הסוללה ההיבירידית ( ניתן להאריך אחריות בתשלום כל 15 אלף קילומטרים או שנה,  עד שהרכב מגיע לגיל 12 ).

אם מוותרים על היברידי, למשפחה בתקציב הזה הייתי מחפש קיה פורטה/ יונדאי I35 עם תיעוד הטיפולים שבוצעו בזמן. 

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

והירידת ערך? לטיוטה הרי הירידה יחסית רגועה והוא שומר על הערך שלו. וחוץ מזה אני מאוד רוצה רכב אמין שלא יהיו לי בו בעיות. מה ההמלצה. [ובוא נוותר על ההיברידי]

פורסם

בשביל טויוטה ( קורולה/ אוריס / פריוס ) תצטרך לרדת בשנתון או לעלות את הצקציב.

בקניה של טויוטה יד 2 שמירת ערך היא לרעתך. 

הונדה סיוויק עם מנוע 1.8 גם אופציה ראוייה.

פורסם

לסיוויק 1.8 אמינות גבוהה וצריכת דלק של משפחתית ממוצעת, בדומה לאלנטרה ( I35) / פורטה.

פורסם

השאלה היא יש ביד 2 סיוויק 2018 עם מנוע 1.6 בלי טורבו [אומרים שהמנוע מגיב סבבה] ומצד שני יש גם איוניק 2017 באותו אזור מחיר [קצת יותר, ב-5000 ואפ' להשיג באותו מחיר] רק שבסיוויק הק"מ הוא 80K 100K ובאיוניק 150K 190K ושנתון אחד מתחת. עכשיו אני מדבר על נסועה שנתית של 15K אז כאילו מה עדיף, החיסכון בדלק מול הק"מ הנמוך. 

יצויין שאני מתכנן להחזיק את הרכב בחמש שנים הקרובות בוודאי.

וחוץ מזה שככה חפרתי על הסיוויק ואני מבין שאין לה מערכות בטיחות בכלל [מובילאי בהתקנה מקומית]. לעומת האיוניק שיש שמירה על נתיב בלימה אדפטיבית וכו'.

פורסם
לפני 41 דקות, מור 1 כתב:

רק שבסיוויק הק"מ הוא 80K 100K ובאיוניק 150K 190K ושנתון אחד מתחת.

תרד מהאיוניק. בתקציב שלך אתה תקבל רכב עייף עם קילומטראז' גבוה ובלאי בהתאם.
איוניק שמורות ועם קילומטרז' סביר נמכרות במחירים גבוהים יותר. 
אם יש לך אפשרות לעלות תקציב ל 75-80K ש"ח אז שם יש על מה לדבר.

בגדול הקילומטראז' השנתי שלך לא מצדיק התעקשות על רכב היברידי.

כמו שנאמר חפש אלנטרה \ I35 \ פורטה \ סיוויק, סוסי עבודה אמינים ומוכחים, ובאלנטרה (מ 2016 ומעלה) מקבלים גם בידוד רעשים, נוחות ותחושה כללית מעל הממוצע.

פורסם

חברה ממש ממש תודה!

עזרתם לי מאוד.

אשמח לשמוע חוות דעת נוספות בענין.

כמו הצעות לרכבים אחרים או הבטים נוספים שלא חשבתי עליהם

תודה שוב!

• תוכן חדש...