Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

כדאי לקנות רכב ב1000 שקל?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7686 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אוטו שיסע .....משו כמו דייהסטו שרייד שנת 84

וניסע איתו רק בשטח לא בכביש (בגלל שאין רישיון), השאלה מה הסיכון של משטרה

ואיך אפשר למצוא מכוניות כאלהה??

פורסם

רישיון אני עכשיו מתחיל מלווה

אבל זה גם לחברים שאין להם רישיון בכלל. וכסף זה לא העניין אנחנו שמים 300 כל אחד

ועוד כמה חודשים קונים לי אוטו.

השאלה מה הסיכון שמשטרות תופסות בשטח ומה יכולים לעשות לנו?

כאילו האוטו חוקי והכל עם טסט, העברות בעלות, וזה לא כאילו אנחנו ילדים בכביש החוף נוסעים

כולה בשטח פחות מ20 קמש את מי אנחנו מסכנים כבר????

פורסם
רישיון אני עכשיו מתחיל מלווה

אבל זה גם לחברים שאין להם רישיון בכלל. וכסף זה לא העניין אנחנו שמים 300 כל אחד

ועוד כמה חודשים קונים לי אוטו.

השאלה מה הסיכון שמשטרות תופסות בשטח ומה יכולים לעשות לנו?

כאילו האוטו חוקי והכל עם טסט, העברות בעלות, וזה לא כאילו אנחנו ילדים בכביש החוף נוסעים

כולה בשטח פחות מ20 קמש את מי אנחנו מסכנים כבר????[/QUOTE]

20 קמ"ש? לא נראה לי כל כך, ואם באמת התכוונתה לנהוג 20 קמ"ש בשטח בטוח לא היית שואל את השאלה הזו.

תחכה לרכב שיקנו לך.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

אם הבנתי נכון

אתה רוצה איזשהו אוטו שיסע סתם לעשות איתו סיבובים כה פעמים ואז לזרוק.

לגבי משטרה תלוי איפה תעשו זאת, אני מאמין שאם תעשו את זה בחופים עם אנשים ותעשו הרבה רעש בסופו של דבר תבוא משטרה.

אבל לדעתי זה הסתכנות מיותרת ודבר דבילי.

חכה כמה חודשים וקח את האוטו של ההורים (אגב אוטו ב 1000 שקל לא יכול לנסוע יותר מ 20 קמש..לדעתי)

פורסם

שמע, אין לי מושג בן כמה אתה, אבל כפי אני רואה אין לך שמץ של מושג באיזה מדינה אתה חי. זה לא משנה איפה אתה נוהג, אם אין לך רישיון, יכולים להעניש אותך בכל עונש. שמעתי כבר על אנשים שעשו קצת סיבובים במגרשי חול ריקים, ואכלו אותה כי עברה משטרה באיזור (איזור מבודד לחלוטין מכל אדם) ותפסה אותם על חם. תשקול טוב מה אתה עושה.

סיאט איביזה FR טורבו 2005 צהובה 8-)

פורסם

משטרה יש בכל מקום. יש יחידות שמתמחות בילדים שנוסעים בשטח בלי רישיון. ממליץ לך להיזהר. אל תאבד את הרישיון לפני שקיבלת אותו, זה לא שווה את זה.

תחשוב טוב, וקבל את ההחלטה הנכונה.

לילה טוב,

צבי.

פורסם

מה הסיכון?

הסיכון הבסיסי, סתם יתפסו אותך נוהג בלי רישיון, תקבל הזמנה למשפט, ושלילה לכמה שנים (מניעה להוצאת רישיון) אולי גם קנס יפה.

הסיכון הרציני? תאונה עם נפגעים. גם בשטח זה יכול לקרות, גם בדרך לשם, ובאופן כללי זה קורה לא מעט לצערנו. מה קורה אז? משפט עם תוצאות חמורות מאוד, יכול להגיע גם למאסר (לא מזמן מישהו נשלח למאסר על הריגה בזמן שלילה בתאונה), ופיצויים שתצטרך לשלם במשך שנים לנפגעים \ למדינה \ לשניהם.

רד מזה. אתה רוצה כיף? לך לקארטינג. ב1000 שקל תספיק לעשות די הרבה מקצים, פעם בשבוע 2, יספיק לך עד שתוציא רישיון. זה חוקי, זה כיף, זה בטוח.

גיא

פורסם

אבל קארטינג זה לא עם הילוכים..

אפשר להתאמן על יכולות נהיגה בשטח.. להתאמן לחנות להעביר יותר טוב הילכוים להכיר את האוטו

כי עם מורה נהיגה אתה יותר מפחד

מה גם שהמלווה שלי על אוטומט.

פורסם

נהגת בקארטינג? גם בלי הילוכים תהיה רחוק שנות אור משיאי המסלול שם ותראה שיש לך ה-מ-ו-ן מה ללמוד. וזה מהנה מאוד, למרות שזה אוטומטי.

חניה תתאמן עם המורה לנהיגה, בשביל זה אתה משלם לו.

ולגבי המלווה, כאשר יהיה לך רישיון, תקנה רכב. בינתיים תעבוד ותחסוך בשביל לקנות רכב כמה שיותר טוב, ושהמלווה שלך יסע איתך ברכב הידני שתרכוש לאחר שתעבור טסט.

הסיכון בנסיעה ברכב ללא רישיון וביטוח היא עצומה. תאונה עם נפגעים היא תרכיש אפשרי שיסבך אותך לשנים, רד מזה.

גיא.

פורסם

החלטה נכונה.

וברצינות, לך לקארטינג. אם לא היית שם עד עכשיו, זה אופציה מהנה למדי, גם לבעלי רישיון נהיגה.

ובהצלחה בהוצאת הרישיון.

גיא

• תוכן חדש...