Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פס סיליקון למקלחון

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1035 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ההוי אמיצים ואמיצות, 

קניתי פס סיליקון למקלחון מהדוד עלי. 

https://a.aliexpress.com/_Ey9bKuJ

הפס דבק שהוא הגיע איתו לא החזיק והדבקתי עם דבק בנייה מאמזזון את הפס וגם לא החזיק. 

המלצות לדבק אחר(לינק יהיה מצויין), לשים ברגים? (מים לא ירדו לשכנה?), מסמרים? (איך לתקוע ברצפה?)

לא, אני לא יכול להגיד להן להשתמש באמבטיה, יעשו בי שפטים. 

תודה מראש, 

אוהד

פורסם

לא ניתן לגרוף את המים בסיום השימוש?

יש דבקים חזקים יותר (סיכה/סופר7)

אבל קח בחשבון שלוקח להם זמן יבוש.

ואם תצטרך להוציא אותם. לא בטוח שזה יהיה פשוט.

מיתר רוז רוצה לחיות!

אבא שלו תרם 100% בשנתיים האחרונות, זה הזמן להוקיר לו תודה

לתרומה: https://www.charidy.com/meitarroz/311

פורסם (נערך)

קניתי פס סיליקון דומה מעלי וזה מחזיק כבר מעל שנה וזה הדבק הכי חזק שקיים בערך :)

בדיוק יש לי סתימה וזה מחזיק את המים גם בלי לזוז.. בגלל הסתימה חשבתי על המוצר הזה ואיזה הצלחה משטות בעלי בכמה שקלים, ואז השרשור שלך בא לי.

העמוד מכירה המקורי לא קיים כבר, אבל זה אותו מוכר ומוצר שנראה אותו דבר: https://www.aliexpress.com/item/1005005186606167.html

(אבל נראה שעכשיו אין לו משלוח במחיר סביר)

עריכה אחרונה על ידי liorwohl

Citroen C1 2017 ידנית (ליום יום) | Fiat Punto Cabrio 60s 1995 (לא ברור למה 😅)

פורסם (נערך)
לפני שעתיים, liorwohl כתב:

קניתי פס סיליקון דומה מעלי וזה מחזיק כבר מעל שנה וזה הדבק הכי חזק שקיים בערך :)

בדיוק יש לי סתימה וזה מחזיק את המים גם בלי לזוז.. בגלל הסתימה חשבתי על המוצר הזה ואיזה הצלחה משטות בעלי בכמה שקלים, ואז השרשור שלך בא לי.

העמוד מכירה המקורי לא קיים כבר, אבל זה אותו מוכר ומוצר שנראה אותו דבר: https://www.aliexpress.com/item/1005005186606167.html

(אבל נראה שעכשיו אין לו משלוח במחיר סביר)

אני קצת בשוק כי ההודעה שלך היא מילה במילה (כולל הלינק) לתגובה שהתכוונתי לכתוב פה. א-ח-ד  ל-א-ח-ד.

פות"ש - וודא שהמשטח עליו את מדביק את הפס יבש לגמרי לפני ההדבקה. אבל לגמרי.

עריכה אחרונה על ידי omricn
פורסם

ניסית להדביק אותו עם... סיליקון? כלומר RTV רגיל, כזה שבא בשפופרות של 400 גרם ועולה 10 שקלים. זה אמור להיות גם חזק מספיק, גם עמיד במים, וגם קל יחסית להסרה במידת הצורך.

פורסם
בתאריך 7.8.2023 בשעה 12:37, omricn כתב:

פות"ש - וודא שהמשטח עליו את מדביק את הפס יבש לגמרי לפני ההדבקה. אבל לגמרי.

ונקי. לא לשכוח נקי.

בתאריך 7.8.2023 בשעה 15:28, Derish כתב:

ניסית להדביק אותו עם... סיליקון? כלומר RTV רגיל, כזה שבא בשפופרות של 400 גרם ועולה 10 שקלים. זה אמור להיות גם חזק מספיק, גם עמיד במים, וגם קל יחסית להסרה במידת הצורך.

מצטרף להמלצה על סופר7. זה מוצר שגם זגגים משתמשים בו למטרה הזו. 

סיליקון נועד יותר לאיטום מאשר להדבקה. זה יכול לעבוד, אבל אני לא יודע עד כמה יהיה יעיל לעומת מוצר שהוא נועד לזה. 

וגם את הסופר7 יהיה קל יחסית להסיר מהרצפה במקרה הצורך. 

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

לא הייתי מדביק איתו מראות או חפצים כבדים, אבל כדי להחזיק במקום חתיכת גומי ששוקלת גרם וחצי וגם ככה יושבת על הרצפה, כל סיליקון פשוט אמור להספיק.

סופר 7 למיטב זכרוני זה משפחה שלמה של מוצרי סיליקון מיצרן הולנדי, ולא רק 'הסוג הטוב של דבק' כפי שמצטייר מהתגובות פה. אז תהיו ספציפיים ותנו לינק, לא רק שם מותג.

פורסם
לפני שעתיים, Derish כתב:

סופר 7 למיטב זכרוני זה משפחה שלמה של מוצרי סיליקון מיצרן הולנדי, ולא רק 'הסוג הטוב של דבק' כפי שמצטייר מהתגובות פה. אז תהיו ספציפיים ותנו לינק, לא רק שם מותג.

אוקיי.

מה לעשות, שהדבק הספציפי שאני מדבר עליו, נקרא "סופר7" ותו לא?... להוסיף "שקוף" או "לבן" לא ממש יעזור :lol:

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

• תוכן חדש...