Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1080 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הי, יש לי רעשים מאיזור הגלגל כשאני לוחץ על הברקס במהירויות נמוכות (רעש מחזורי כזה, מניח שזה מהרפידות/צלחות).
לפני כמה חודשים החליפו לי רפידות וחרטו על הצלחות (במוסך אחר לפני שקניתי את הרכב), אבל מניח שזה (1) לא היה מקצועי או (2) צריך להחליף צלחות.

בכל מקרה - רציתי לשים את הרכב (סקודה קודיאק 2021 דיזל) במוסך לבדוק את זה + טיפול כללי.

מתלבט בין 2 אפשרויות:

1. מוסך סקודה בירושלים (אבי זני כנראה) (יותר נוח מבחינת מיקום)

2. מוסך לא של סקודה (כנראה מוסך רון בת"א לפי ההמלצות פה) 

השאלות שלי הן:

א. האם יש הבדל משמעותי מבחינת האיכות? המחיר של הטיפול? המלצות/דיס יתקבלו בברכה

ב. יש לי אחריות על הרכב עד אוקטובר - האם זה משפיע בצורה כלשהי על טיפול כזה? נותן העדפה למוסך של סקודה/צמפיון? מה בכלל המשמעות של אחריות במקרה כזה?

תודה

פורסם

לדעתי זה משהו מינורי שלא מצריך ממך לנסוע רחוק כדי לבדוק. כנראה שנתקע משהו בצלחת או שהבלמים ששמו לך באיכות נמוכה. בכל מקרה אם אתה נוסע למוסך רחוק ממך (אזור המרכז) תבדוק עם היבואן שזה לא פוגע באחריות. זה חשוב מאוד.

• תוכן חדש...