Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1142 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הצנרת אצלנו בבית כוללת צינור פקסגול 35 מ"מ שמתחבר ל T ומשם שתי יציאות לפקסגול 22 מ"מ. בשבוע שעבר ראיתי כי צינור ה 22 מ"מ שמוביל לבית דולף (שפריץ דקיק ועצבני מחור בקוטר תת מילימטרי🙂) אז בשישי ניסיתי להחליף אותו בצינור חדש (קטע של מטר, זול יותר להחליף מאשר להרכיב מחבר). פירקתי את הישן והרכבתי חדש (בהתאם, עבודה עם חותך צינורות והידוק לפני שהברגתי) אלא שבשני הקצוות התחילה דליפה. לא משנה מה שעשיתי לא הצלחתי למנוע אותה, ואחרי שעה שלמה של עצבים פשוט החלפתי את המחבר ואת ה T בחדשים והבעיה נפתרה.

בטמבוריה אמרו לי כי הבעיה ידועה והיא נגרמת כתוצאה של התייבשות/מעיכת הגומיה האוטמת את הצינור ולכן יש להחליף את כל המחבר. כששאלתי אם לא ניתן להחליף את הגומיה בלבד במחבר המקורי אמרו לי כי אין להם גומיה כזו (מן הסתם הם העדיפו למכור לי מחבר ו T חדשים במחיר מפולפל...)

חיפשתי בטמבוריה גם ליד העבודה וגם הם אומרים כי אין להם, מישהו יודע היכן להשיג גומיות כאלה? נראה לי אצטרך לחליף עוד מספר צינורות הקיץ והייתי מעדיף להמנע מרכישה מיותרת של מחברים חדשים. 

פורסם

בפקס אין גומייה.

כנראה ששמת את הטבעת נמוך מידי או שהטבעת היתה עם שיניים שחוקות (לא סביר אבל קורה).

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

אז כנראה שזה לא פקס, יש שם גומיה באמצע המחבר. אני יודע כי הוצאתי אותה.

אנסה לצלם את המחבר השני (שבו הוחלפה גומיה) יותר מאוחר היום.

פורסם (נערך)

לא מצליח למצוא את התמונה של המחבר המקורי שעשה את הבעיות, צילמתי אתמול את הטבעות בתוך מחבר חדש.20230526_134705.thumb.jpg.6460c796046f5e6a463819753fbfd2aa.jpg20230526_134732.thumb.jpg.0a1abd957c0428202d8873bc1698f3b1.jpg

אשמח אפילו לשם של ה O-Ring האלה באנגלית, אני בטוח כי ניתן לקנות חבילה של טבעות כאלה בדולר מעלי או אי-ביי...

עריכה אחרונה על ידי Haim_gds
פורסם

זה נראה כמו מחבר של צינו טפטפות.

המחברים של הםפקס עשויים פליז ובנויים על אטימה של הצינור עצמו.

פורסם

שגיאה שלי, שמכרו לי את הצינור שאלו אותי אם אני מעדיף את הדרג הפשוט או את הפקסגול. מכאן זה התגלגל למחבר.... זה נראה כמו צינור השקייה (יש לי בגינה מספר צינורות מוטמנים המזינים את הברזים) אך אצלי הוא מזין את הדוד"ש.

בכל מקרה, יש לזה שם כלשהו בעברית/אנגלית? בכל הטמבוריות שהייתי לא ממש הבינו אותי עד שהראיתי את המחבר.

פורסם

אם אני לא טועה זה מקרא מחבר לצינור עיוור.

בכל מקרה אם זה לא סיפור מורכב מידי ממליץ להחליף לפקס ולשכוח ממנו ל 20 שנה הקרובות.

פורסם

אני צריך פתרון זמני לשנה שנתיים הקרובות בלבד, בכל מקרה כל הצנרת תוחלף. ישנן לא מעט נקודות בהן ישנן המחברים הקיימים ואני רוצה לשים "פלסטר" לבינתיים, סתם חבל לי להשקיע במחברי פליז (בכל מקרה השיפוצניק יתעקש על מחברים משלו...)

• תוכן חדש...