Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1141 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מאוד יפה,

לא מאמין שזה כך במציאות,

זה שצמד יוטיוברים רוצים לקבל המון צפיות,

יגרום להם לבצע לפעמים קומבינות בכדי להכנס לתודעה,

יש גבול מה אוטו יכול לעבור, 

והבעיה הגדולה שאין כאן מבדק מה עובר על הנוסע ברכב, 

כמו"כ את סוגי הפגיעות הנפוצות בתאונות דרכים, מנקודות יותר רגישות של האוטו לא בדקו,

יכול להיות שהוסיפו בחזית מתחת לטאמבון איזה קורה טובה (או אפי' טאמבון פלדה) ולכן זה עובר כל כך יפה את כל המכשולים,

בעולם האמיתי,

פגיעת פינה, פגיעה מאחורה+ אינדקציה למצב הנוסעים,

זה הדבר האמיתי.

• אהבתי 1
אל תגיד אין לי כוח, תגיד תן לי כוח! 
ואם התחלת ב"אין" תמשיך אין עוד מלבדו.
פורסם

מסכים איתך לגמרי לגבי המבחן האמיתי שהוא על הכביש ומה קורה באמת לנוסעים בכאלו מצבים, לגמרי, אני לא יודע מה קורה לבן אדם בשכל(גם פיזית) כשהוא הבין שהשתחרר עליו קונטיינר.

אבל "צמד יוטיוברים"... לא בדיוק. הם הרבה יותר מזה, והם בוחנים באמת ברמה גבוהה, ואני מאד אוהב לראות את הוולוגים והמבחנים שלהם, שהם מלאים באמת בתוכן אמיתי לכל מה שקשור לרכבים, וכל הכבוד להם.

פורסם

זה נראה יותר מבחן עמידות כמה הרכב יכול לסבול ולהישאר במצב מכני תקין ולא עד כמה הוא בטיחותי.

עבר: מציבושי כריזמה אייר 2002

הווה: ניסן אלמרה 2002

עתיד: רכב יפני עתיק ואמין מודל 2023

פורסם
לפני 47 דקות, Uri-G כתב:

נראה כמו חיקוי (סיני 😀) עלוב ל   killing a toyota של טופ גיר:

רק שלטופ גיר הרכב נסע בכוחות עצמו מה שלא קיים אצל הסינים בלינק שנמשך ע"י משאית.

(טוב שלא משאית זבל)

אבל באמת מעניין לעשות (אולי יש אבל לא יצא לי לראות) כזה מבחן השרדות לג'יפים כמו הלאנדקרוזרים רוביקונים גלדיאטורים ג'יקלאסים וכל האופרציה הבריונית הזו.

פורסם

מבחן בינת ג׳בייל?

• מצחיק 1
  • לא הבנתי... 1
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

@cohen motor 377 אחרי כל ההתעללות הוא עולה על מטען גחון. כנראה שאתה צעיר, אבל מטעני צד וגחון הם תחום התמחות של החיזבאללה, גרמו לנו הרבה מאוד נפגעים.

@SlowRide אחרי שראיתי את הסרטון אני רץ לקנות באיקיאה.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• תוכן חדש...