Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1152 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני גר במרכז על יד רחובות. בעל סוזוקי סלריו 2016 נובמבר. אני קניתי אותו חדש בזמנו. כבר עשיתי 140000km. אני תמיד מטפל בזמן. החשש שלי שבגלל שהאוטו מזדקן יתחילו בעיות. האוטו גם מאד לא נוח לנהיגה.  כלכלית אני כרגע לא עובד ולא יודע אם אוכל להרשות לעצמי להחליף רכב. אם כן אוכל להחליף אז כנראה בסביבות ה60000 50000-  שח. כמה עוד אוכל למשוך עם רכב כזה לפני שיתחילו בעיות יקרות לטיפול? אני ממש חושש. אני נוסע בעיקר בסופי שבוע לאיזור חריש מהמרכז ואני חושש שלא אוכל להגיע לראות את ילדיי האוטיסטים כי בישוב שהם גרים אין כמעט תחבורה. מה כדאי לעשות): איזה אוטו כדאי לקנות של טויוטה ומאיזו שנה וכמה אוכל למשוך עם אוטו כזה. לא יודע אחרי הקניה הזו אם אוכל להרשות לעצמי בעתיד לקנות רכב אחר.

פורסם

אם אתה לא עובד... תמשיך לנסוע במה שיש
תקפיד על שגרת טיפולים ושימוש בשמן ופילטרים איכותים
תבדוק מים ושמן בלי להזניח והרכב ימשיך לשרת אותך נאמנה וגם אם לא, זה רכב זול לתחזוקה
כל מה שתקנה ב 50-60K יהיה חתול בשק ועוד תצטרך להשקיע בישור קו

• רעיון טוב! 5
קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
  • תוכן חדש...