Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7704 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 159
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

שבוע טוב לכולם , אכזבה,כעס, לו יודע אך להגדיר את האירוע הנ"ל אבל מה שאני כן יודע הוא שנאמר לי שהמסלול חלק ומתאים גם לרכבים בעלי הנעה קידמית , אבל בלי לזלזל , גם בעלי הרכבים עם הנעה כפולה קרסו כמו צעצועים ,בסדר ביצעו 4 סטיגים אבל אכילת הלב הורגשה אצל כולם אל קיסוח הרכבים וגירוד הגחונות בערך כל 200 מטר , מה עוד אפשר להגיד, את מי להאשים? אני מאוד מקווה שהאירוע הבא יהיה יותר מיקצועי ,מכל הבחינות ובכלל האירגון שרכבים פרטיים נוסעים נגד כיוון התנועה שלרגע הודתי לו יודע למי שנתקעתי על המסלול והצלחתי להזיז הצידה את אותן שני כלי הרכב שבתמימות רבה אמרו לי שהם רק מטיסים טיסנים ולא הבחינו בשום דבר חריג בזמן שהם נוסעים כ1 ק"מ על מסלול כעבור חצי דקה ידידי בעלי האימפרזות חלפו והפעם היה מי שיודה לי על הפנייתם לצד הדרך אני מאוד מקווה לצומת ליבכם המארגנים

פורסם
שבוע טוב לכולם , אכזבה,כעס, לו יודע אך להגדיר את האירוע הנ"ל אבל מה שאני כן יודע הוא שנאמר לי שהמסלול חלק ומתאים גם לרכבים בעלי הנעה קידמית , אבל בלי לזלזל , גם בעלי הרכבים עם הנעה כפולה קרסו כמו צעצועים ,בסדר ביצעו 4 סטיגים אבל אכילת הלב הורגשה אצל כולם אל קיסוח הרכבים וגירוד הגחונות בערך כל 200 מטר , מה עוד אפשר להגיד, את מי להאשים? אני מאוד מקווה שהאירוע הבא יהיה יותר מיקצועי ,מכל הבחינות ובכלל האירגון שרכבים פרטיים נוסעים נגד כיוון התנועה שלרגע הודתי לו יודע למי שנתקעתי על המסלול והצלחתי להזיז הצידה את אותן שני כלי הרכב שבתמימות רבה אמרו לי שהם רק מטיסים טיסנים ולא הבחינו בשום דבר חריג בזמן שהם נוסעים כ1 ק"מ על מסלול כעבור חצי דקה ידידי בעלי האימפרזות חלפו והפעם היה מי שיודה לי על הפנייתם לצד הדרך אני מאוד מקווה לצומת ליבכם המארגנים

צודק במאה אחוז ניצן ולהגיד לך את האמת רק עכשיו אני שומע בפעם הראשונה על המקרה!

זה שמחתימים אותנו על טפסים שהאחריות היא עלינו אם תיהיה פגיע כלשהי זה לא אומר שצריכה להיות הוזלת יד של האמרגן!

למרות שהמסלול היה קשה ,ופחדנו על האוטו הדבר שהכי הפחיד אותי אישית זה שאיזה בדואי יקפוץ למסלול או לא יודע מה.

אני לא לדעת מה תיהיה התוצאה של פגיעה גם על עתיד הספורט המוטורי וגם על הנפגעים!

לתשומת ליבכם

פורסם

ניצן, אמיר וכל שאר החברה...

קודם כל - דפקתי אותכם - לא באתי!!! :wink:

דבר שני - זה לא המקום להעלות את הבעיות הללו - זה ירייה ברגל של עצמנו.

מבלי להרחיב, לדעתי, ברור שאת האירועים הבאים צריך לערוך בצורה אחרת. (מישל הציע בזמנו - בקרה של אחד מהנהגים שלא מתחרה כל פעם מישהו אחר על המסלול לפני המירוץ - זה נראה לי פתרון נכון).

בכל מקרה - אני מבשל כבר משהו הרבה זמן (ניצן אתה יודע) - ואני מקווה שזה אוטוטו נכנס להילוך גבוה.

נפגש בקרוב על המסלול...

(בתנאי שאתם שנייה וחצי - א ח ר י ...)

:wink:

אלון

פורסם

לגבי המרשל כך לו בונים ספורט שילמד קצת מזאב שלו מצמצם את המונות רק למובחרות או להאדפות שלו אחרי הכל ישנם בקושי 20 רכבי ראלי בארץ הקודש וייתן כבוד לשאר הרכבים שמתאמצים להגיע

פורסם
ניצן, אמיר וכל שאר החברה...

קודם כל - דפקתי אותכם - לא באתי!!! :wink:

דבר שני - זה לא המקום להעלות את הבעיות הללו - זה ירייה ברגל של עצמנו.

מבלי להרחיב, לדעתי, ברור שאת האירועים הבאים צריך לערוך בצורה אחרת. (מישל הציע בזמנו - בקרה של אחד מהנהגים שלא מתחרה כל פעם מישהו אחר על המסלול לפני המירוץ - זה נראה לי פתרון נכון).

בכל מקרה - אני מבשל כבר משהו הרבה זמן (ניצן אתה יודע) - ואני מקווה שזה אוטוטו נכנס להילוך גבוה.

נפגש בקרוב על המסלול...

(בתנאי שאתם שנייה וחצי - א ח ר י ...)

:wink:

אלון

זאת הרוח שאני אוהב!

קרבי!

חכה חכה רק שפעם הבאה אני מקווה לא להרוס את הבולם:)

פורסם

לכבוד החבר'ה שלוקחים חלק פעיל באימונים הנ"ל

הייתי מאוד רוצה להצטרף, לצערי אין לי אוטו מתאים, אבל הייתי רוצה להצטרף ולעזור בכל דבר אפשרי.

אודה אם תפנו אותי עם מי אני יכול דבר או לשלוח ה"פ כדי להצטרף.

תודה מראש.

פורסם
לגבי המרשל כך לו בונים ספורט שילמד קצת מזאב שלו מצמצם את המונות רק למובחרות או להאדפות שלו אחרי הכל ישנם בקושי 20 רכבי ראלי בארץ הקודש וייתן כבוד לשאר הרכבים שמתאמצים להגיע

ניצן, אתה צודק ב 1000 אחוז!

אלון

פורסם

חברים יקרים

ביום שישי השתתפנו לראשונה עם הג'יפ שלנו בתחרות ,

אנו משתתפים בליגות הראלי רייד השונות,וכן בתחרויות העבירות (עם מפלצת אחרת),

בסה"כ התחרות ביום שישי היתה מהנה עבורנו,

אני קורא את תגובותיכם וכעסכם על הניהול החובבני של התחרות,

כיוון שכך החלטנו לחשוף בפניכם שבימים אלו עומד לצאת לאוויר מיזם גדול ומושקע מאד

שיהיה כלי עזר לארגון ,לסדר , ומקצועיות, לטובת הספורט המוטורי בכל ענפיו

למרות שטרם הוסר הלוט מפרוייקט MARSHALS החלטנו לפרסם גלריה להנאתכם

נ,ב

לא תיכננו מראש לסקר את הארוע ,אלא הבאנו צלם לטובתינו ,כיוון שהוא כבר צילם תמונות של מתחרים החלטנו לחשוף אותם בפניכם ,אני מתנצל שלא כולם מופיעים שם, בארועים הבאים תראו שתהיה חשיפה ראויה לכולם

נתראה בשטח

אריה פאהן -

מתחרה

מנהל מיזם MARSHALS

אחראי פורום ספורט מוטורי באתר בג'יפ טריפ

[B][COLOR=navy]אריה פאהן מפקח בניה - אבן היסוד פיקוח בניה [/COLOR][/B] [URL]http://www.even-hayesod.co.il/[/URL]

פורסם

לקחים יופקו כמו שהבטחתי ובמיידי,

כמו שאמרתי, אלו חבלי לידה קצת צורמים אני מסכים אך שיפור יגיע .

מסלול כזה אינו מתאים לנו כלל ועיקר ולא יחזור על עצמו.

נהגים ,התמרמרות והצעות בה"פ, לא בפורום בבקשה.

מירוצי מכוניות

פורסם

ערב טוב לכולם מניר לביא.

קראתי את שכתבתם.....אני לא רוצה להיות בוטה ואני מנסה בכל כוחי לשמור על איפוק.

עם דני לוי אוכל להסכים רק במשפט האחרון שפרסם, הוא, לא "לכבס כביסה מלוכלכת בחוץ".

מעבר לכך לא אוכל להסכים אף לא עם אחד מכם.

המסלול קשה, מעיק, תלמדו להתמודד. תנהגו נכון ומהר. תשמרו על הרכבים אך תקפידו עם זאת להפגין נהיגה נכונה מקצועית ומהירה. לא חוכמה להתפרע ואח"כ להתלונן כי המסלול קשה. רק אזכיר לכם כי יותר מרכב אחד כן סיים את המסלול בהצלחה בלא לגרום לעצמו נזק כלשהו.

ניצן, טענת כי המסלול אינו מתאים לרכבים 'קטנים'...אני מציע לך לבדוק שנית מדוע פרשו רכבים...

ואחסוך לך את הבדיקה...ניר ברונשטיין פרש בגלל תפוח הגה, וזה יכול היה לקרות גם בזינוקים באירוע הקודם, אז לא התלוננת. לנתן פליי הייתה בעית חשמל. כך גם לאדון גמליאל הצעיר שפרש בגלל תקלה מכנית והתלונן באשר לקושי הרב של המסלול, בעוד אביו דווקא מאוד נהנה....

אוכל להמשיך אך באמת חבל....כדאי לנו באמת להתרכז בעיקר, הוא, שוב, להפיק לקחים נכונים מקצועיים רלוונטיים ולא להכפיש אחרים.

בכל מקרה, כיוון שבניגוד לאירוע הקודם אף אחד לא טרח לפרסם את הזמנים...אעשה זאת אני.

להלן הזמנים המהירים:

1. נדב דותן ב sti (אימפרזה) 8:50:95

2. יובל מלמד sti (אימפרזה) 8:51:52

3. אהוד לביא GT (אימפרזה) 9:23:29

4. אילן אהרון GT (אימפרזה) 9:25:45

5. דני לוי sti (אימפרזה) 9:26:85

6. צבי לייט sti (אימפרזה) 9:27:05

7. גבי סרוגו GT (אימפרזה) 9:34:10

8.דוד גמליאל GT (אימפרזה) 10:19:16

9. שחר הזלקורן GT (אימפרזה) 10:55:76

10.צביקה כנעני (ג'יפ) 10:36:24

11. אהוד פוביצר (סוברו 1600 ) 10:37:13

12. נתן פליי (סיאט) 10:38:95

ניר לביא

פורסם
ערב טוב לכולם מניר לביא.

קראתי את שכתבתם.....אני לא רוצה להיות בוטה ואני מנסה בכל כוחי לשמור על איפוק.

עם דני לוי אוכל להסכים רק במשפט האחרון שפרסם, הוא, לא "לכבס כביסה מלוכלכת בחוץ".

מעבר לכך לא אוכל להסכים אף לא עם אחד מכם.

המסלול קשה, מעיק, תלמדו להתמודד. תנהגו נכון ומהר. תשמרו על הרכבים אך תקפידו עם זאת להפגין נהיגה נכונה מקצועית ומהירה. לא חוכמה להתפרע ואח"כ להתלונן כי המסלול קשה. רק אזכיר לכם כי יותר מרכב אחד כן סיים את המסלול בהצלחה בלא לגרום לעצמו נזק כלשהו.

ניצן, טענת כי המסלול אינו מתאים לרכבים 'קטנים'...אני מציע לך לבדוק שנית מדוע פרשו רכבים...

ואחסוך לך את הבדיקה...ניר ברונשטיין פרש בגלל תפוח הגה, וזה יכול היה לקרות גם בזינוקים באירוע הקודם, אז לא התלוננת. לנתן פליי הייתה בעית חשמל. כך גם לאדון גמליאל הצעיר שפרש בגלל תקלה מכנית והתלונן באשר לקושי הרב של המסלול, בעוד אביו דווקא מאוד נהנה....

אוכל להמשיך אך באמת חבל....כדאי לנו באמת להתרכז בעיקר, הוא, שוב, להפיק לקחים נכונים מקצועיים רלוונטיים ולא להכפיש אחרים.

ניר לביא

אם אתה מסכים אך ורק למשפט האחרון בדבריו של דני לוי, מדוע אתה לא מיישם זאת???

אם אתה חסין בפני ביקורת או אם אתה לא מוכן לקבל ביקורת, הדבר הוא עצוב מאוד. מכיוון שמי שמתיימר להיות קרוב לעשייה בתחום אירגון המירוצים חייב להבין שכדי לעשות אירוע מקצועי, צריך קודם כל להבין מהו ספורט מוטורי מכל הכיוונים: מצד הנהג, השופט, המארגן, המרשל וכו'.

אני ואחרים לא חושבים שיש לך את זה, לכן הביקורת.

אלון

If you can’t see the Bright side of life , Polish the Dull side

• תוכן חדש...