Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מסנן חלקיקים סתום

מעבר לפיתרון נפתר ע"י עידודו1,
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1148 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 32 דקות, קורן בן אשר כתב:

לפי קודי התקלה אני לא משוכנע שזה קשור ל-EGR. חיישן לחץ גזי פליטה אצלך או לא תקין או נותן ערכים לא הגיוניים מבחינת מחשב המנוע. לדעתי, בעקבות כל ההתעסקות אצלך במסנן חלקיקים, יכול להיות שדפקו את החיישן, או עשו פעולה כלשהי שגורמת לו למדוד ערכים מחוץ לנורמה.

האם באמת ניקו לך את מסנן החלקיקים והרכיבו חזרה, או שפשוט הוציאו אותו ועכשיו יש רק צנרת ריקה?

לא לא בוודאות ניקו והחזירו הוא גם הראה לי תמונות של אחרי הניקיון שהמסנן בתוך הצנרת הבן אדם הזה אמין מאוד הוא גם מכר של גיסי הוא לא יעשה פדיחות כאלה, לגבי הEGR אני משוכנע שכן כי בדקתי אצל מישהו שמבין שכבר 25 שנה כמעט מתעסק ברנו עכשיו דיברתי איתו בדיוק הוא המליץ לי להחליף את השסתום ולא לנקות

פורסם (נערך)
בתאריך 13.4.2023 בשעה 03:18, Refaellevy כתב:

כן הרגשתי חוסר סחיבה במיוחד כשהמזגן היה דולק היה לו קשה לסחוב בתוך העיר, כרגע האוטו נוסע מעולה אבל כשאני קצת מאיץ עם הגז בעלייה או שסתם רוצה להעלות מהירות בכביש בינעירוני נדלקה לי נורת כשל במנוע ונורת סטופ בצבע אדום אבל האוטו ממשיך לנסוע כרגיל לא מרגיש שוני, בדקתי אצל מישהו שמבין את הקודי תקלה והוא אמר שזה סתם כנראה הegr אבל אני לא יודע איך לטפל בזה אני רוצה למכור את האוטו ושהבן אדם יבוא לקנות הוא ילחץ וסתם תידלק שוב הנורה, איך מטפלים בזה פשוט לעשות ניקיון לegr?

DACCE65F-7305-4D37-9846-4C75E7CB7CBC.thumb.jpeg.0d0947e6f781cfb2e105323bf549d033.jpeg

תרים את  הרכב על הליפט, תסתכל על הטורבו, בטורבו יש צינור כניסה וצינור יציאה.

אתה תראה צינור יציאה מחובר לצינור ואקום כזה קטן, בד"כ הוא יהיה קרוע.

אם הוא לא קרוע, צריך לפרק את הצינור עצמו הוא מחובר לבין לולאה כזו עגולה ולבדוק אם הצינור המעבר סתום.

בד"כ הוא יהיה סתום עקב מלא שמן, פיח חזק וכו'

תסתכל ותעדכן.

בהצלחה

X.jpg

עריכה אחרונה על ידי barak5915
פורסם
בתאריך 15.4.2023 בשעה 20:06, barak5915 כתב:

תרים את  הרכב על הליפט, תסתכל על הטורבו, בטורבו יש צינור כניסה וצינור יציאה.

אתה תראה צינור יציאה מחובר לצינור ואקום כזה קטן, בד"כ הוא יהיה קרוע.

אם הוא לא קרוע, צריך לפרק את הצינור עצמו הוא מחובר לבין לולאה כזו עגולה ולבדוק אם הצינור המעבר סתום.

בד"כ הוא יהיה סתום עקב מלא שמן, פיח חזק וכו'

תסתכל ותעדכן.

בהצלחה

X.jpg

את האמת כבר הסתדרתי שכחתי לעדכן, האוטו נמכר באמת שלא היה לי כח להתעסק בזה כבר האוטו גם לא היה חסכוני היה עושה לי 1/11 (מזללה של דלק יחסית לרנו פלואנס דיזל) וזה סתם לתקן בעיה על בעיה וזה לא נגמר…

קניתי סיטרואן סי 1 קצת ירידה בגודל ובכח אבל כרגע עד עכשיו אין תלונות אחלה של אוטו

• רעיון טוב! 1
  • תוכן חדש...