Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1200 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

מקווה שזה המקום הנכון לפתוח את השרשור.

שכן דפק לי את האוטו ומסרב לתת פרטים או לתקשר איתי (גירש אותי מדירתו כשבאתי לדבר איתו). שכן אחר ראה את מה שקרה וסיפר לי על המכה.

מה עושים עכשיו?

תודה

פורסם

מה גובה הנזק? וכמה אלים השכן הנ"ל? אם לא מסוכן מידי, אולי לערב משטרה.

נסיתי לשנות את העולם ולא הצלחתי, 

שיניתי את עצמי והשתנה כל העולם.

(ר' ישראל מסלנט)

פורסם

עוד לא קיבלתי וידאו מהמצלמות הבניין, אבל גם אם רואים שהוא היה שם ועבר ליד האוטו, לא חושב שאפשר להוכיח שהוא אכן דפק את האוטו, הוא יכול לטעון שהמכה כבר הייתה שם. 

מעדיף להמנע מלערב שכן, הוא גם ככה עשה לי מצווה שסיפר לי על המקרה. 

פורסם

שזה קרה לי,

מסרתי מספר טלפון של השכן לסוכן ביטוח.

הן בדרך כלל יודעים איך לתקשר עם אנשים כאלה

.

פורסם

סרטון קצת ארוך, אבל בדקה 2:10 רואים איך הוא בא במגע עם האוטו שלי בפעם הראשונה ולאחר מכן בפעם שניה. האם על סמך זה אפשר לתבוע אותו במידה ויסרב לשתף פעולה? 

פורסם (נערך)

בהנחה שהרכב שלך בצבע לבן בפינה השמאלית, זוית הצילום לא מאפשרת להוכיח פגיעה באופן וודאי.

אם הייתי רואה את הסרטון ללא סיפור הרקע שלך קודם, לא הייתי מבחין בפגיעה.

נראה שהנזק לא משמעותי ואם מדובר בשכן בעייתי, אולי את המלחמה הזאת כדאי להשאיר בצד, למרות שהצדק בצד שלך.

תלוי בזמן הפנוי שלך והנכונות להתחיל תהליך ארוך שהתוצאה הסופית לא בהכרח לטובתך.

עריכה אחרונה על ידי banji man
  • אהבתי 1
  • רעיון טוב! 1

S60 Rdesign

פורסם

אני הייתי מיד פונה למשטרה. אפשרות נוספת היא לפנות לחברת הביטוח שלך והם ידריכו אותך מה לעשות.

• רעיון טוב! 1
פורסם

אם אתה מתכוון להמשיך, תוודא שיש פגיעה תואמת ברכב שלו.

• אהבתי 1
  • רעיון טוב! 1

מסי זה לא רק ליאו - אסקורט, טריומף, אלפאסוד, מטרו, אונו, פונטו, I30, קונה.

פורסם

אם אתה מתכוון לצאת צודק מכל העניין הייתי פונה לחברת הביטוח ומעביר לה את הטיפול. 

אבל לדעתי זה מסוג המקרים ששווה לצאת חכם ולוותר משום שהטירחה ואולי גם הסיכון לנזק עתידי נוסף לא שווים את הסיכוי להצליח.

תיקון שלא דרך הביטוח כנראה יעלה כמה מאות ש"ח, אולי בכלל ניתן בעזרת פוליש להסיר את רוב השפשוף ובעזרת מים חמים / פן לטפל בלחיצה. 

פורסם (נערך)

ברכב של השכן, צריך להיות שפשוף דומה, רואים משהו?

רואים סימני ניקוי?.

עריכה... שמתי לב שרוןs שאל כבר. והתשובה?

עריכה אחרונה על ידי Ron Poh
פורסם

מהצילום לא רואים כלום
לך לצבעי שיתקן לך את השפשוף ב 500 ש"ח ותשכח מהכל

אין מה ללכת למשטרה, גם על רצח ואונס הם לא עושים כלום

• מעניין 1
  • רעיון טוב! 1
קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
  • תוכן חדש...