Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7690 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מה זה חוסר במינוס ? האם החוט ממש נקרע בתוך האפוקסי ?

אין מצב לחפור קצת ולהלחים ?

לדעתי החיישן הוא של BOSCH , אבל אני לא סגור על זה.

אם יש לך HAYNES , תוכל לחפש ולתור ברשת אחרי חיישן מתאים.

פורסם

אצלי ברכב אחרי התקנת שעון למדה - גליתי שעם חיישן תחליפי זול התערובת הייתה הרבה יותר עשירה מחיישן טוב שדומה מאוד למקורי בסיוויק - פשוט של רכב אחר שאיתו התערובת על גבול הענייה-אופטימלית והרכב אפילו נוסע טוב יותר !

לתשומת לבכם ..

JDM :twisted:

פורסם

שמר לא הסתכלתי על החיישן ויזואלית, פשוט בוצעה בדיקת מחשב שהראה על בעיה במינוס של החיישן. אני חושה אם כדאי לקנות כבר חיישן במקום לנסות לתקן וכל מיני קומבינות אחרות.

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

התחברתם לחיישן עצמו או למחבר הדיאגנוסטיקה?

יכול להיות שהבעייה בכלל בצמה , ואז תוכל להחליף עשרה חיישנים וזה לא יעזור...

פורסם
שמר, האם תוכל להשכיל אותי בעניין זה?

אני מסיק שהחיישן עובד כראוי רק בטמפ' גבוהות במיוחד, אך בזמן שהמנוע קר והחיישן אינו בטמפ' העבודה האם לא מתקבל אות נכון מהחיישן?

אם כך, כיצד מתגבר על כך המנוע (האם מע' ניהול המנוע עובדת בחוג פתוח דהיינו ללא משוב)?

בתודה,

שחף בן צבי.

המנוע "מתגבר" על כך באמצעות המחשב שמזהה שהאוטו עדיין קר והוא נמצא במצב שנקרא OPEN LOOP (את התערובת הוא מחשב לפי נתונים מתבנית קבועה שיש לו ב ECU).

ברגע שהחיישן מתחמם והעסק מתחיל לשדר אות עדכנית ומדוייקת, המחשב נכנס למצב CLOSED LOOP והוא מסונכרן מול החיישן בכל מה שקשור לתערובת וכד'.

איציק

Peugeot 3008 MY18 1.6HDi 120Hp Automatic
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

ראשית, תודה על התשובה איציק.

שנית, אני מסיק מכך שבזמן ההתנעה הקרה, מועשרת התערובת באופן אוטומטי ע"פ אלגוריתם קבוע, עד לחימום החיישן אז מתחילה לעבוד המע' ב-Closed Loop.

אם אפשר לשאול, כמה זמן בממוצע לוקח לחיישן להתחמם ולהגיע לטמפ' עבודה? בהנחה ונוזל הקירור מגיע לטמפ' העבודה הסדירה תוך כחמש דק', האם לחיישן לוקח יותר או פחות זמן להתחמם?

והאם לאחר התחממות החיישן ומעבר למצב החוג הסגור מועשרת התערובת באופן ממשי, או שבנק' זו כבר מופחתת ההעשרה והתערובת כמעט במצבה הסדיר? (פה ככל הנראה הדבר משתנה במצבים שונים)

סליחה על ריבוי השאלות, אני תאב ידע!:-P

האמינו לי שאני נהנה לקרוא ולהשכיל, וכי אני מאוד מעריך את תשובותיכם!

בברכה ובכבוד רב,

שחף בן צבי.

בברכה,

שחף בן צבי.

פורסם

התחברנו למחשב ניהול מנוע, עשיתי את הבדיקה את פרילינג, ויש בעיה במינוס של החיישן, אם זה אומר בצמה אז הכוונה לצמה של המחשב? אם כן זה נשמע לי יקר ובעייתי להשיג אחת חדשה.

some people need a high five

in the face

with a chair

• תוכן חדש...