Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1251 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בבעלותי 3 רכבים כנ"ל.  בשלושתם מערכת המולטימדיה דפוקה. 😒 UMI מציעים שארכוש מערכות חדשות משום שאינם מתקנים מכשירים אלה.  עלות מכשיר מולטימדיה 11,000 ולגביו מציעים אחריות 3 חודשים ואם מתעקשים,  אז 6 חודשים.  אך בתום האחריות,  שוב אינם מאפשרים תיקון אלא רכישה מחודשת ,  שוב 11,000 .   לי נשמע מאוד לא סביר,  וזאת בלשון המעטה.   איך זה בחברות אחרות ?

פורסם

מולטימדיה סינית תסגור לך את הפינה בעלות של עד 2000 שקל כולל התקנה.

מיותר אפילו לחשוב על מערכת מקורית.

אלא אם אתה מדבר על רכב מהשנתונים האחרונים וגם אז יש מתאמים לחיבור למערכות הרכב.

• אהבתי 1
  • רעיון טוב! 1
פורסם

מצטרף להמלצה,יש מולטימדיה של nippon פופולרית בקרב המתקינים,עם גוגל פליי ואנדרואיד 10,וויז,יוטיוב,ושאר ירקות...הכל פתוח משוחרר...מצחיק אותי לראות על הכביש מכוניות בנות 3 שנים

שאתה רואה שהם משתמשים בוויז בסמרטפון על מעמד במקום המולטימדיה המסורסת והתקועה שיש להם מקורי מהיצרן,בכל אופן ממליץ לך ללכת על דגם עם מינימום 3 ג'יגה ראם,הייתי נוטה אפילו

ל4 ג'יגה.

פורסם

1. כפי שהמליצו מערכת סינית, מהסוג האיכותי, תעשה עבודה מצוינת.

2. אם אתה בכל זאת רוצה מקורי, אתה עם רכב אמריקאי כך שתוכל למצוא בלי סוף מערכות מפירוק במחירי רצפה ב-ebay.

אני לא דוגמה רציתי ברכב שלי לשדרג למסך גדול יותר, אצלי זה רק המסך לא המערכת עצמה שיושבת בנפרד. המחיר של היצרן באירופה הוא 2300 אירו, רכשתי ב-ebay מסך מפירוק במצב ממש חדש ב-200 אירו ונגמר הסיפור.  

• תוכן חדש...