Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1266 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי, קניתי אותו עם  62,000 קמ, אמרו לי שטופל כל שנה לפני הטסט (ושהשנה עוד לא, היה טסט בדצמבר) אבל לא היו רישומים וטופל במוסך לא מורשה. דיברתי עם מי שטיפל (נכד של המוכרת) ואמר שבטח שהחליף פלאגים ושמן גיר כל 30,000 אבל אני לא ממהר לסמוך על אנשים, בכל מקרה קניתי. 

עשיתי טיפול 10,000 ואמר שהרכב לא טופל לפחות שנה אבל עשה יישור קו ואמר שהכל טוב.

מכונאי אחר שמע את זה ואמר שצריך לנקות שרשרת טיימינג, להחליף פלאגים, להחליף שמן גיר, ולשים תוסף דלק… השאלה למי להקשיב… כי מי שהעביר אותי 10,000 עם המדיד בדק ואמר שהשמן גיר נראה חדש, פלאגים הוא לא בדק ותוסף דלק לא שם… יש מה לעשות את הדברים האלה או שזה סתם בזבוז?

~הונדה ג׳אז הייבריד 2014~ ז״ל

כרגע ~ הונדה סיוויק האצ׳באק 2016 

פורסם

ערב טוב

אתה נכנס לאתר של הונדה ישראל,

רכבים,

מידע לנהג,

מחירון טיפולים,

רושם את מספר הרכב שלך,

בוחר ק"מ לטיפול , ומקבל את פירוט הטיפולים ומחיר עלות, 

שם תוכל ליראות בדיוק מה צריך ומתי, ובלי סיפורים  מיותרים.

https://honda.co.il/מידע-לנהג/

• תוכן חדש...