Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

כשצמיג סיני פוגש גשם. או: איך לשפר את אחיזת הכביש?

מעבר לפיתרון נפתר ע"י לירון .ה.,
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1339 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 72
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
בתאריך 28.10.2022 בשעה 18:12, itaysamurai כתב:

גשם ראשון עשוי לערער גם צמיגים איכותיים

אמת.
everybody's gangsta until פוגשים אספלט עם שכבה נדיבה של ג'יפה מרוכזת ממיטב עצי הפיקוס העירוניים, מנסיון עם רביעיית פריימסי 3.

פורסם

גשם ראשון זה גשם ראשון. לא צריך להיות פקטור.

תשוו מרחקי בלימה ברטוב ואז תחליטו אם אתם ממשיכים לנסוע עם סיני. כמה מטרים פחות במרחק הבלימה זה ההבדל בין תאונה לעוד יום רגיל.

ביבש ההבדלים עוד יכולים להיות זניחים, אבל ברטוב…

חפשו מבחנים ותראו הבדלים.

• רעיון טוב! 1

HU-Panasonic CQC5401W, Comp- Hertz enenrgy, Sub- IDQ, AMP- Kicker ZX700.5

פורסם

יש בבית-עובד פנצ'ריה טובה בשם צמיגי מוריס.

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם
לפני 10 שעות, לב טוב כתב:

גר בבית שמש, עובד בגדרה 

כל משהו ברדיוס של השפלה יהיה בסדר

צמיגי אנטון חנניה ברחוב יצירה 6 ברחובות מחזיקים פאלקן. יש להם סניף נוסף ביפו שהומלץ כאן. תבדוק מלאי ומחיר לפני הגעה. 

פורסם

טוב חברים, הרכבתי היום רבעיית פלקן 310 בצמיגי המושבה בפתח תקווה (איזה טוב שלא עובדים היום...)

תודה ל @לירון .ה. על ההכוונה לאיזה צמיגים לבחון, תודה מיוחדת ל @Ido12 על התיווך לצמיגיה ותודה לכולכם.

• אהבתי 1

נסיתי לשנות את העולם ולא הצלחתי, 

שיניתי את עצמי והשתנה כל העולם.

(ר' ישראל מסלנט)

פורסם
בתאריך 31.10.2022 בשעה 10:29, Ido12 כתב:

פלקן310 צמיגים מעולים.(והפתיעו מאוד אפילו)

היה לי כאלה על מאזדה 3 שננהגה אגרסיבי,0 תלונות. 

מסכים שהם אחלה אבל חייב לומר שה- 914 יותר מוצלחים במידה ניכרת בפן הספורטיבי. הרגשתי אצלי ברכב שינוי משמעותי בהתנהגות אחרי שהחלפתי ל- 310 לעומת ה- 914 (לטובת ה- 914). חשבתי שאני סתם מדמיין עד שפגשתי בחור נחמד ומבין עניין עם רכב מעניין שגם מתעסק בנהיגת מסלול ומבין משהו בצמיגים. כשהזכרתי בשיחה את סוג הצמיגים האלה, הוא אמר לי שב- 914 יש דופן קשיחה מאד (למרות שלא מדובר בצמיג ספורטיבי ייעודי אבל כנראה "התפלק" להם ככה) ואז נפל לי האסימון שכנראה לא דמיינתי אלא באמת הרגשתי התנהגות יותר "חיה" כשהרכב שלי נעל את הצמיגים האלה.

בתאריך 31.10.2022 בשעה 01:12, Ido12 כתב:

צמיגים סינים זה לא בא בחשבון מבחנתי,אבל חבר שאני מטייל איתו נוסע עם סינים ונותן יופי בראש

איזה רכב יש לחבר שלך? 

פורסם
לפני 7 שעות, BRAVO30 כתב:

מסכים שהם אחלה אבל חייב לומר שה- 914.

איזה רכב יש לחבר שלך? 

קופרה. 

ואני לא חושב שצמיגים סינים טובים,פשוט לא גרועים. 

פורסם (נערך)

השנקל שלי:

היו לי אנרג׳י סייבר, גודרייד, סייפריצ׳, דאנלופ enasave, לינג לונג (נשבע שזה השם), פאלקן 914, 310, קונטי אקו 5 ו-6, טויו proxess cf2 והיום אני בדאציה עם פרימסי 4+ ובסוזוקי ג.ו עם מקסיס 771.

בסיניים עשיתי שתי תאונות (היו על רומסטר 2009) אחת ברטוב ואחת ביבש. הרטוב היה בחווארה בפקק והיבש היה ליד שער בנימין. בשני המקרים נסיעה על 20-30 קמ״ש ובלימה פתאומית.

אנרג׳י ואקו קונטקט - זוועה באחיזה ברטוב. אין לי מושג מי נתן להם a/a ברטוב וצריכת דלק כי רק בצריכת דלק הם היו טובים. נוחות? לא משהו.

הטויו והפאלקן מבחינתי לא היו שונים יותר מדי.

המקסיס הוא 50/50 ולכן אני לא מתייחס לאחיזה ברטוב כי זה לא הייעוד שלהם. בשטח קל עד בינוני הם מעולים.

הפרימסי פשוט תענוג. אחיזה טובה ברטוב וביבש וצריכת דלק סבירה.

אני מסוג המשוגעים שאם אני מרגיש קצת לא בטוח עם הצמיגים אני מחליף מיד. יש לי משפחה על הראש ואם אני לא שקט אני מעיף לעזאזל. עוד 2000 שקל לא שווים לי את המשפחה. אני מחלק לתשלומים כשצריך.

עברתי המון רכבים. יש לי קצת ניסיון. אני מחליף רכבים פעם בשנתיים שלוש ואני יכול לומר שמניסיון על בשרי החי הסיניים הם סכנה.

עריכה אחרונה על ידי roeibf

עדיפות לשפשוף עצמי בבית ולא אצל בעלת מקצוע

צריך גם קרם אני מאמין.

:roll::lol::oops:

פורסם (נערך)
בתאריך 31.10.2022 בשעה 17:04, לירון .ה. כתב:

הפלקון, z310. עושה רושם של צמיג עמיד

בתאריך 31.10.2022 בשעה 10:29, Ido12 כתב:

הפלקן ze310 מעולה

לא רוצה לשפוך מים על המדורה, אבל לא נגזים, מהניסיון שלי לא "מעולה" אלא "ממוצע". בדיוק הורדתי רביעיה 225.60.17 מהרכב אחרי שלוש שנים עם נסועה מתחת לממוצע -- הם גמורים. היו בסדר מבחינת אחיזה, אבל היו לי משמעותית יותר פנצ'רים מאשר עם הקלבר שהיו קודם. מבחינת עמידות ושרידות הייתי מדרג אותם באמצע, אולי קצת פחות, או שהיה לי מזל רע.

מבחינת אחיזה בכביש רטוב ויבש הרגשתי בטוח מאוד איתם בכל מהירות.

אם זה רלוונטי אז ההתנסות שלי איתם בשטח קצת חלקלק -- קצת גשם לא צפוי על שביל קצת בוצי -- מתקשים מאוד להחזיק. באזור שלי שבילים משמשים גם לנסיעה מנהלתית כך שזה רלוונטי. 

עריכה אחרונה על ידי Jack457

כשאתם עוקפים גולף 1995 ידנית בצבע בורדו תנפנפו לי לשלום

פורסם
לפני 13 שעות, Jack457 כתב:

אבל היו לי משמעותית יותר פנצ'רים מאשר עם הקלבר

לא נראה לי שניתן לדרג צמיג ע"פ כמות הפנצ'רים :) אני בספק שיש קשר קלוש לצמיג עצמו אלא יותר ל"ביש המזל" שלך.

אני נשאר בדעתי שמדובר באחד הצמיגים הכי VFM שקיימים בשוק כרגע.

• תוכן חדש...