Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1355 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יפה שידעו להודות בטעות ולהקשיב לביקורות הנכונות, מקווה שעוד יצרנים יילכו בדרך הזו :

https://www.auto.co.il/Article/135512?utm_source=Mako&utm_medium=Auto-copmponent&utm_campaign=Ongoing&makoOpenChromeTabs=1&sCh=31750a2610f26110&pId=857461324

• אהבתי 2
  • רעיון טוב! 1

Tesla model Y RWD

Mazda Miata NC1 2008

פורסם

איזו ברכה..אני בונה על gti mk9.מקווה שכל החרא של צ'יפים וטאצ'ים של mk8 ייגמרו שם.

gladen pro25+rs audio 100m- brax gx2400

eton ug20 -brax gx2000

gladen pro10- helix c one

fiio m11plus-brax dsp

פורסם
לפני 34 דקות, 98civic כתב:

איזו ברכה..אני בונה על gti mk9.מקווה שכל החרא של צ'יפים וטאצ'ים של mk8 ייגמרו שם.

אתה בטוח שתהיה כזאת? כי להבנתי זה הדגם האחרון של הגולף בדומה לפאסאט שירדה.

השרשור הטוב ביותר בפורום

אני לא הייתי הולך לקנות עכשיו דייהו נובירה - אבל אחרי הרמה שהורגלתי אליה בדייהו נובירה, אני מוכן לעבור רק לב.מ.ו.

פורסם

מודה ועוזב - לירוחם.

וברצינות - טוב מאד, זאת הייתה חתיכת פאלטה.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם (נערך)
לפני 22 שעות, avizaz כתב:

אתה בטוח שתהיה כזאת? כי להבנתי זה הדגם האחרון של הגולף בדומה לפאסאט שירדה.

הפאסאט סדאן סיימה את דרכה. עוד יעברו שנים רבות עד שהגרמני הממוצע יוותר על הפאסאט סטיישן שלו.

יצא לי להיות מעורב בדיון כזה - עד שלא תבוא מחליפה ראויה לפאסאט סטיישן הרכב לא ירד מפס הייצור (כי Audi A4 Avant פשוט יקרה מדי לגרמני הממוצע).

ולעניין הדיון - בשעה טובה. אולי נזכה במהרה בימינו גם לחזרת פקדי המזגן הפיזיים ואולי אפילו לחזרת חוגת השליטה במערכת ה MMI של אאודי.

עריכה אחרונה על ידי HeinanCA
פורסם

העניין הוא שיצרני הרכב פשוט לא השתמשו במסך מגע כמו שצריך.

במקום לצייר כפתורים על המסך שאתה חייב להסתכל כדי למצוא אותם, היו צריכים להשתמש במחוות (gestures) כמו שזה עובד בלפטופים עם מסך מגע.

כל הרעיון הוא שתוכל לתפעל אותו בלי להסתכל עליו.

לדוגמה, תנועה של עיגול נגד כיוון השעון תגביר את הווליום ולכיוון השני תנמיך, או סוויפ למעלה/למטה בצד של המסך כמו שזה עובד ב-VLC.

אם אתה נמצא במצב של רדיו/מוסיקה אז סוויפ בצורת '<' יעביר תחנה או טראק קדימה וסוויפ של '>' יעביר אחורה.

סוויפ ארוך לרוחב המסך, נגיד שמאלה, יעביר אותך לתפריט של מיזוג האוויר ושם אותה תנועה שהייתה מגבירה את הווליום, תגביר את המפוח של המזגן וכו'...

פורסם

נכון

אני אחדד את מה שכתבת.

הם לא באמת בנו ממשק, כמו שאפל עשו באייפון למשל. הם פשוט שילבו HMI גנרי של מכונה, יש כאלו למלא יצרנים דוגמת Omron שהוא גם ספק מוכר לרכיבים בתעשיית הרכב, בתוך האוטו. 

פורסם

ואז צריך ללמוד עשרות מחוות, וכשלוקחים את הרכב של האישה עוד סט מחוות.

ממשק ברכב צריך להיות אינטואיטיבי וכמה שיותר אחיד. בממשק פיזי בדרך כלל סדר כפתורים דומה ומוטבעים עליהם סמלים די אחידים. כאשר נראה את יצרני הרכב והספקים שלהם מאחדים סמלים, ממשקים ומחוות לממשקי מגע יהיה, אולי, מקום לשליטה באמצעות מסכי מגע. ועדיין, לימוד סט גדול של מחוות לא יהיה פשוט, בוודאי למי שלא נולד עם אייפון ביד.

• אהבתי 3
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

אני זוכר שקראתי את הכתבה הזו בפרסום באתר אירופאי כלשהו ואני די בטוח שהכתבה התייחסה ספציפית לכפתורים שבהגה (שגם אותם מאיזושהי סיבה לא ברורה הפכו לטאצ'..) ולאו דווקא לכל תא הנהג.

פורסם
לפני 4 שעות, sperial כתב:

ואז צריך ללמוד עשרות מחוות, וכשלוקחים את הרכב של האישה עוד סט מחוות

את המחוות שמפעילות את האישה אתה אמור להכיר.

אין כמו כפתורים פיזיים.

• מצחיק 1

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

כדי לקבל את הרכב של האישה צריך לעשות מחוות מסוג אחר.

• מצחיק 1
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

אין ספק שכפתורים פיזיים זה הכי נוח.

אבל בהינתן שכבר שמו שם מסך מגע, היו צריכים לשים לו ממשק שמתאים לו.

פורסם

שאני אבין...

אז עכשיו כל אלו שביאסו בפוסט של ה ASX על חוסר המודרניות צריכים להתנצל או שחוקי פוטין לא חלים רטרואקטיבית?

וטוב יעשו כולם עם למערכת המולטימדיה תהיה חוגת ווליום ולא לחצנים, בטח שלא טאצ׳

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
  • תוכן חדש...