Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1474 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

איך סטטוס קאר יודעת מי הם בעלי הרכב הקודמים והיסטוריית תאונות?

האם יש לי דרך לגלות בעצמי? 

ושאלה בכללי- האם כל רכב שנכנס למוסך לתיקון, האם המוסך חייב לדווח על התיקון שעשה לחברת ביטוח או למדינה(רשות הרישוי)? 

פורסם
לפני 8 דקות, אסיף-יוסף תמם כתב:

איך סטטוס קאר יודעת מי הם בעלי הרכב הקודמים והיסטוריית תאונות?

כנראה אוספים נתונים רשמיים מחברות הביטוח, משרד הרישוי, יד 2, וכדומה

לפני 8 דקות, אסיף-יוסף תמם כתב:

האם יש לי דרך לגלות בעצמי? 

דרך סטטוס קאר ואתרים דומים.

לפני 9 דקות, אסיף-יוסף תמם כתב:

ושאלה בכללי- האם כל רכב שנכנס למוסך לתיקון, האם המוסך חייב לדווח

ממש לא! רק במקרה של תביעת ביטוח, מה שכן - יש להם תיעוד פנימי בחשבוניות על כל הטיפולים, אז אפשר להוציא היסטוריה במוסך שטיפל באוטו, זה כמובן לא רלוונטי אם לא טיפלו תמיד באותו מוסך או אם לא הוציאו חשבונית

פורסם
לפני 3 דקות, chezik כתב:

כנראה אוספים נתונים רשמיים מחברות הביטוח, משרד הרישוי, יד 2, וכדומה

דרך סטטוס קאר ואתרים דומים.

ממש לא! רק במקרה של תביעת ביטוח, מה שכן - יש להם תיעוד פנימי בחשבוניות על כל הטיפולים, אז אפשר להוציא היסטוריה במוסך שטיפל באוטו, זה כמובן לא רלוונטי אם לא טיפלו תמיד באותו מוסך או אם לא הוציאו חשבונית

מה זה וכדומה ,אתר משומשת  .... כלומר בתאכלס כל דבר שאני יכול לעשות בעצמי רק זה כאב ראש להתקשר לכל חברת ביטוח אפשרית בעצמי.... -יש לך מושג איך הם אולי בודקים מול כל חברות הביטוח בו זמנית? , האם יש איזשהי רשימה לכל חברות הביטוח הקיימות? 

כלומר בתאכלס מאשר להתחיל להסתובב בין מוסכים, עדיף לבקש מבעל הרכב עצמו תיעוד טיפולים... -אגב האם המוסכים יתנו לי את כל התיעוד שלהם, אם אני מבקש כמובן  עם  ייפוי כוח של בעל הרכב ?

פורסם
לפני 4 דקות, אסיף-יוסף תמם כתב:

אגב האם המוסכים יתנו לי את כל התיעוד שלהם, אם אני מבקש כמובן  עם  ייפוי כוח של בעל הרכב ?

בהחלט.

לא יודע אם מחוייבים ע"פ חוק, אבל זה עניין של שירות לקוחות, זו בקשה מקובלת מאד ברכישת רכב.

פורסם (נערך)
לפני 49 דקות, chezik כתב:

בהחלט.

לא יודע אם מחוייבים ע"פ חוק, אבל זה עניין של שירות לקוחות, זו בקשה מקובלת מאד ברכישת רכב.

https://www.slika-ins.co.il/ -מרכז הסליקה של הביטוחים

האם יש מצב שסטטוס קאר ימצאו משהו לגבי תביעת ביטוח שלא נמצא באתר הזה? האם כל חברות הביטוח מחוייבות לדווח למרכז הזה והאם יש מצב שיש מידע בחברת ביטוח שלא מועבר למרכז הזה? 

עריכה אחרונה על ידי אסיף-יוסף תמם
  • תוכן חדש...