Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1490 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

משעשע שכולם הולכים לכיוון הזה. אבל שוב, זה לא (לפחות מהצד שלי). תצטרכו להאמין לי.

גם נשים שנראות טוב יכולות לסבול בבית מבן זוג מתעלל, לדעתי.

לפעמים בן הזוג לא צריך להיות מרשים, חזק, גדול או יפה. הוא יכול להיות אפס מוחלט שתפס מישהי עם בעיות בטחון עצמי או בעיות אישיות כאלה או אחרות ומשם לכלוא אותה בכלוב מדומה.

התאוריה שלי היא כזאת: הוא הכיר אותה לפני, הם היו חברים, הוא ידע בדיוק מה היא עברה עם החבר הראשון, היה לו זמן ללמוד אותה (כמו שהוא עושה עם השיחות שלהם, מקליט ולומד כל שניה שוב כדי לראות אם מזהה משהו). הוא למד דפוסים והבין מה היא מחפשת ואוהבת וברגע הנכון הציע את עצמו, לא הייתה שם אהבה גדולה בהתחלה (לפחות לפי מה שהיא מספרת), אבל הוא עשה מה שהוא עושה גם עכשיו, לא שחרר ולבסוף זה משך אותה.

אבל שוב, אני לא לגמרי היחיד ששותף להרגשה הזאת. עובדת איתנו עוד מישהי (כן, אשה, שם בטוח אין שום אינטרסים חשודים) שבהתחלה הייתה משתפת אותה בבעיות בקשר שלה.

עכשיו כבר הרבה פחות, אבל היא גם דואגת לה בגלל דברים שסיפרה לה אז. 

לפני 11 דקות, Giant_TA כתב:

מושלמת! נשאר רק להחליט מה לעשות עם הגמד השמן 🤣

מה שעושים עם כל הגמדים השמנים, אני חושב?

עריכה אחרונה על ידי Max_igo
  • אהבתי 1
  • תגובות 114
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אני לא חושב שהיא עושה את מה שהיא עושה מתוך רוע או משהו, גם לא מתוך כוונות נסתרות, ואולי אפילו לא במודע.

למה היא נמשכת לבחור ההוא? לא יודע וגם לא משנה.

מה שחשוב הוא התוצאה. מצד אחד חבר אלים, מצד שני work husband, שמוכן לשבת ולתת לה כתף לבכות עליה. היא תסיים לבכות, תגיד משהו בסגנון "לא יודעת, אולי אני אוהבת אותו", ותחזור אליו עד לפעם הבאה שהיא תצטרך לבכות לך.

עד שהיא בעצמה לא תעשה עם זה משהו, אף אחד לא יעזור לה. תמיד יהיה חבר אלים וידיד שאפשר לבכות לו.

תחשוב מה יהיה הלאה, אחרי שהיא תיפרד איתו סופית.

האם היא שוב פעם תיפול לזוגיות רעילה? אני חושב, שאם היא לא תעשה חושבים עם עצמה, כן.

לדעתי שוב - תוציא את עצמך מהסיפור הזה.

לפני 10 דקות, Max_igo כתב:

משעשע שכולם הולכים לכיוון הזה. אבל שוב, זה לא (לפחות מהצד שלי). תצטרכו להאמין לי.

ואולי, אנשים מהצד רואים משהו שאתה לא רואה או לא רוצה לראות.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

• חברי המעגל הראשון
פורסם

באה לעבודה עם פנסים בעין? סימנים כחולים?

אם לא, עזוב אותך מהשטויות האלה, תתעסק בצרות שלך ותתרחק מבעיות של אחרים. אפשר להיות חבר ונחמד ולדבר אבל לשמור על ריחוק. כל עוד היא לא באה אליך ומבקשת עזרה במפורש, תתעלם מהעניין הזה. 

• אהבתי 5

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
לפני 3 שעות, ניקו פ. כתב:

הרבה עמים לא סותר ואפילו היינו הך. 

כתבתי זה ״ו/או״ אבל זה לא בדיוק אותו הדבר. אם מדובר בסוג של הפרעה נפשית, זו בעיה די בלתי פתירה. אם מדובר בדפוס הקשרות נלמד, אפשר ללמד אחרת. נדמה לי, אין ידע רציונאלי בנושא.  גם קנאה חולנית היא הפרעה נפשית, הבעיה היא שקשה מאוד לשכנע פרנואיד שהוא פרנואיד.

לפני 3 שעות, Max_igo כתב:

העניין הוא שאני קצת יותר בוגר וגם יודע לחשוב עם הראש ולא רק עם הלב. בתור מישהו שיצא הרגע ממערכת יחסים מאוד ארוכה ומאוד לא בריאה, אני יודע בדיוק מה אני לא רוצה יותר

אוקי.

אז תניח לבחורה הזו. תגיד לה שאתה מעוניין בקשר רק אם היא ללא בן הזוג הזה, כי לא מתאים לך ההתעסקות בבעיות האלו.

במצב העניינים הנוכחי, אתה אקמול לסרטן.

לגבי ה all in? אתה באמת חושב שהדרך היחידה שהיא תצא מזה היא רק אם יהיה לה לאן ללכת? כי אתה לא היחיד שאמר לי את זה.
כלומר זוגיות חדשה בהישג יד? כמו במירוץ שליחים? לא עוזבים עד שיש משהו חדש לתפוס?

כן. 

במקרה האחר, שיש בית לברוח אליו, אבל, כאמור, אתה לא ״בית״. אתה גבר.

כמו שרשמתי פה וגם אמרתי לה (ודיברנו על זה הרבה), אני לא שם. אני לא יכול להתחייב לשום זוגיות כרגע, בטח שלא לאחת עם כל הבעיות שציינתי מלמעלה.

דיבורים זה כלום. אנשים אומרים כל מיני דברים, יש להם כל מיני מחשבות.

רק מעשים קובעים בחיים.

• אהבתי 2

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם
לפני 20 דקות, avargel כתב:

תפוס מרחק 

זה.

היא לעולם לא תהיה שלך, ואתה תראה אותה בעיניים כלות נכנסת למערכות יחסים, ושוב תביא אותך לפוזיציה של הידיד הדואג. 

הבעיות שלה לא יגמרו לעולם כל עוד האוזן שלך שם, ואתה מבזבז את הזמן שלך על מערכת יחסים רעילה. 

אנחנו כגברים מאוד אוהבים את הפוזיציה של 'האביר' להציל איזו בחורה חלשה ושהיא תהיה שלנו. הבעיה היא שהיא לא חלשה ואנחנו לא אבירים. 

• רעיון טוב! 1

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

הבעיה היא שגם אם היית אביר וניצחת, אחרי שהורדת את השיריון, היא עדיין חלשה ואתה כבר לא אביר.

ומה אז?

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם
לפני שעתיים, Max_igo כתב:

מה שעושים עם כל הגמדים השמנים, אני חושב?

גורמים להם לקפוץ על צבים, לשבור תקרות עם הראש, לאכול פטריות, להילחם במפלצות, ואז אומרים להם "תודה מריו, אבל נסיכה נמצאת בטירה אחרת".

• אהבתי 1
  • מצחיק 1

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

מניסיוני הדל כל המצב הזה בעיקר דופק אותך.

לעזור לה אתה לא תעזור,היא לא טיפשה ומודעת למצב שבו היא נמצאת ובוחרת להשאר בו.

אתה לעומת זאת מעורב רגשית בבעיות שהן לא שלך וחוסם את עצמך מלהכיר מישהי או לפתח קשרי חברות בריאים/להשקיע בקיימים.

המצב שלה לא משתנה,הוא נשאר אותו דבר בשבוע-חודש-שנה האחרונה אז שחרר אותה לחיות את החיים שלה והכי חשוב שחרר את עצמך לחיות 

חוץ מזה,מקום עבודה ולדעתי חייב שיהיו גבולות ברורים.

אם אנשים מרגישים איתך בנוח-תציב אותם אתה.

• אהבתי 2

Ford Fiesta 2014- Manual 1.25

פורסם

מה שארשום כאן הוא דעתי בלבד וגם לי יש לגביה המון מחשבות משום שבאמת אין לי ניסיון אמיתי בעניין..

אם אתה באמת מעוניין לעזור ורוצה בטובתה בלבד אז אולי תציע לה שתדבר עם הבן זוג שלה? גבר לגבר?

שוב אתה מנסה לתאר כאן בחור מניפולטיבי וחכם אני לעומת זאת רואה גבר חסר ביטחון שלא יודע לבטא את עצמו בצורה בריאה, הרבה טענו כאן שהאישה צריכה פסיכולוג אני אומר הבן זוג צריך לא פחות ממנה ולחילופין אולי תייעץ לה ללכת לטיפול זוגי שתגיד לבן זוג שקשה לה ושזה יותר עבורה וזה רק כדי שבן זוג שלה יהיה מקום לבטא את הבעיות שלו ואולי לקבל כלים נכונים להתמודד איתם..

כמו שתיארת

היא יפה ומצליחה

הוא פחות יפה ועצלן

היא חוותה זוגיות בעבר 

הוא זוגיות ראשונה שלו

לה יש ידידים,חברות, אצלו אינני יודע מה המצב אבל אני מוכן להתערב שאין לו ידידות ברמת הידידים שלה..

הקנאה המוגזמת שלו וחוסר הביטחון שלו ניכר מאוד מההתנהגות אותן היא מציגה ועל זה יש לעבוד.

אולי יש עוד טריגרים שאתה לא מודע להן והוא כן, אולי היא בגדה בעבר בבן זוג אחר והוא מודע לזה וזה רק מעודד אצלו את ההתנהגות?

שוב מדגיש ואומר שהצורה בה הוא מתנהג היא רעילה בלשון המעטה ואף מתעללת ללא ספק אבל מקריאת הדברים שרשמת אינני חושב שמדובר באיזה גאון מניפולטיבי אלא יותר באדם קטן וחסר ביטחון ואם היא לא מעוניינת לעזוב אז ללא ספק צריך לטפל בבעיות שלו ולהסביר לו שזה לא בריא ככה להתנהג והוא צריך יותר לסמוך ולתת אמון, שהוא פוגע בה וחבל כי היא כן איתו ורוצה להיות איתו ועליו לקבל אותה כמו שהיא ואם משהו מפריע לו אז יש דרך לדבר ובסוף זה החלטה בלעדית שלה מה לעשות עם זה.. או לחילופיין שילכו לטיפול זוגי, אינני פסיכולוג.

פורסם
לפני 3 שעות, discoTD5 כתב:

אנחנו כגברים מאוד אוהבים את הפוזיציה של 'האביר' להציל איזו בחורה חלשה ושהיא תהיה שלנו. הבעיה היא שהיא לא חלשה ואנחנו לא אבירים. 

כרגיל, כל מילה בסלע.

מצד שני, כמו שכבר נכתב ממש מעליי, הוא לא באמת מכיר אותה ואת הדברים השליליים שאולי לא סיפרה על עצמה והחבר שלה יודע (כמו שאמר @online, אולי בגדה בעבר והחבר שלה מודע לזה).

מצד שני - שניהם צעירים, היא חתיכה שיחסית נופלת לזרועותיו דיי בקלות...מקסימום הוא יבעבס אותה קצת והיא תבעבס אותו קצת. לא רואה בזה שום דבר רע :-P (אולי היא בעצמה רוצה את זה ומשחקת את המשחק).

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם (נערך)
לפני כשעה, online כתב:

אולי תציע לה שתדבר עם הבן זוג שלה? גבר לגבר?

מה? שלא יתערב בשום אופן, בטח שלא יכניס את עצמו למערכת היחסים שלהם.

בלי להעליב, כל הענין נראה לי תוצאה של הרווקות הנוכחית של פות"ש. @Max_igo, אם היית במערכת יחסים רצינית ובריאה כרגע, לא היית מתעסק בזה בכלל, בטח שלא היית נהיה ה"ידיד ההומו" (אני לא מתכוון לנטיה המינית אלא לדמות ההיא שאנחנו מכירים מאלפי סרטים וסדרות, של ההומו שהגיבורה הראשית מתנחמת בו כאיש סודה). הסיבה שנכנסת לזה היא בעיקר "שעמום" מתוך זמן זוגיות פנוי, כי כרגע אתה רווק.

ובלי קשר, זוגיות במקום העבודה זה רעיון רע, רע מאד. בכמה עשורים שאני עובד, יש מקרה אחד כזה שאני מכיר שצלח, ומדובר בזוג שכל אחד מהם עושה עבודה שונה לחלוטין במשרד- הוא במכירות, היא בהנה"ח, אפילו נמצאים פיזית בקצוות המנוגדים של המשרד- ויש חתיכת מרחק בינהם. תכל'ס הם יכולים להתגרש ולהעביר ימים שלמים בלי לראות אחד את השניה.

עריכה אחרונה על ידי yohai71
  • אהבתי 2
  • רעיון טוב! 1
פורסם
לפני 6 שעות, Max_igo כתב:

אשה, שם בטוח אין שום אינטרסים חשודים) ש

חודש הגאווה אחי

• מצחיק 1
פורסם

מה אתה צריך את הצרות האלה על הראש שלך?

ומה עם מריו יקרא ללואיג'י, החבר הפחות גמד ושמנמן כדי לטפל בבחור שמנסה להפריד ביניהם? בכוונה לוקח לקיצון, אבל נשמע כמו סיטואציה שהייתי מעדיף להתרחק ממנה.

הייתה לי מישהי בסיטואציה דומה בעבודה, בעלה היה בודק לה את הטלפון לרמה של איזה רכיבי bt קושרו כדי לדעת אם ישבה עם מישהו ברכב.

בסוף היא התפכחה והתגרשה, היום מאושרת, את שלך כבר עשית, בתור קולגה הייתי עוצר כאן וכמה צעדים לפני כן.

עברתי לסקייטבורד

פורסם

Run Nigga GIFs | Tenor

מניסיון אישי דל, סיטואציות כאלה לא לטובות לאף אחד בערך. ניתנו לך עצות טובות איך אפשר לעזור לעלמה במצוקה (במיוחד של @ניקו פ. ו @Be roo) , ואחריהם הייתי דואג להחזיר את היחסים ליחסי עבודה כמה שיותר מהר. זה בסדר לשתף פה ושם עם קולגה, אבל הסיטואציה שתיארת היא די קיצונית.

בתאריך 17.8.2022 בשעה 11:01, ישה כתב:

היום מדיין 4 פעמים בערב בפנסיה פעם ב שבוע ונזקק לזוקף נופלים הופ עוד 400 ש"ח להוצאה

לפני 5 שעות, falou כתב:

צריך לזכור שאנשים עם קטן גם משתמשים בו פחות זמן ולא אובססיביים על להחזיק אותו ביד... 

TL;DR- Turing, Lagrange, Dijkstra, Riemann

• תוכן חדש...