Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1499 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אחרי שבאוגוסט הייתי אמור להחזיר את הקארוק (1.6 ליטר דיזל רמת גימור סטייל) ועקב המחסור המשווע ברכבים סבירים משכתי אותה עד עכשיו.

הקארוק היתה נוחה, מאובזרת, בעלת הנדסת אנוש טובה וחסכונית. היו כמה גליצי'ם בהנדסת האנוש כמו חוסר אפשרות להחליף מקורות שמע מההגה או חלון קדמי שרועד עם המוזיקה אבל בסך הכל הציון שלה בתחום טוב מאוד.

מבחינת נוחות היא נוחה מאוד אבל המרכב לא מספיק מרוסן בכבישים משובשים. בכל מקרה זה אוטו שאין בעייה לעשות איתו 700 קילומטר ולרדת רענן.

מדובר ברכב ליסינג אז לא יודע לגבי עלויות הטיפולים אבל בלמים חיו כ 60,000 קילומטר וכל הרביעייה נגמרה יחד. התקלה היחידה היתה כחודש לפני שמסרתי אותו חזרה. חיישן סורר גרם לרכב לא לסחוב. פרט לזה היה גם מילוי גז למזגן לפני כשנה.

הגיר (DSG7 יבש) החזיק ללא כל בעיות אבל כבר התחיל לפתח רעידות בזינוק ובהחלפה להילוך שני.

בסך הכל היה בחירה טובה ונהנתי ממנו.

לגבי המחליפה רציתי קודיאק אבל אין פתיחת הזמנות לליסינג (רק לביזנס שנפסלה אצלי בגלל הכיסא), אמרתי נתפשר על טיגואן ואמרו שכבר עדיף לחכות לקודיאק. החלטתי לבדוק פורסטר אבל סמל"ת לא רוצים למכור ובסוף התפשרתי על 3008 דיזל ברמת גימור אקטיב (כי אין פרימיום. גם אלה לקחנו את השתיים האחרונות). חוץ מהמולטימדיה הנוראית וזה שהרבה דברים שכן יש בה (כמו למשל לחיצה כפולה על לחצן הטלפון בהגה כשמחוברים לאנדרואיד אוטו פותח את רשימת המועדפים) כלל לא מופיעים בספר הרכב האוטו סבבה לחלוטין.

• אהבתי 3

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
לפני 6 דקות, yoav911gt2 כתב:

מה הייתה רמת הגימור של הקארוק? 

סטייל (כתוב בשורה הראשונה בסוגריים).

• אהבתי 1

פורסם

ראוי לציין שאני לא נהג ליסינג טיפוסי. מתייחס לרכב יותר טוב מרכב שקניתי כי את שלי מותר לי להרוס אבל של אחרים ממש לא.

• אהבתי 7
  • רעיון טוב! 1

פורסם

כל הכבוד, אבל לא הייתי קורא לזה "להרוס". אולי "בלאי גבוה יותר".

שאפו על הכבוד לרכוש הזולת אבל אני רואה את זה אחרת, יותר בגישה של כמות שימוש בשירות שאני רוכש. מי אמר מה רמת הבלאי שהגיוני לעשות ברכב ליסינג? נכון הרכב לא שלך אבל לא קיבלת אותו מחבר שעשה לך טובה בחינם אלא משולם בעבור השימוש בו טבין ותקילין. אתה גם מתקמצן על הדלקן יותר מאשר על דלק ברכב הפרטי? גם בלאי וגם דלק מתורגמים בסוף לכסף.

זה לא שהחברה סיכמה איתך בחוזה על נהיגת סבתא והיא בטח שלא בונה על זה.

• משעמם 1
פורסם

@eyalkar לא מסכים איתי? יותר מאשמח לשמוע למה. לתת דיסלייק זה נחמד אבל העליתי טענות עם הגיון שאפשר להתמודד איתו.

אני אדם שנזהר מאוד ברכוש הזולת. ועדיין לא חושב שכאן זה הנקודה. לא מדובר על לקרוע לאוטו את הצורה אלא נהיגה בצורה שלדבריו היה מפרגן לעצמו ברכב שלו ולא ברכב של ליסינג ואני לא מבין למה זה לא בסדר לנצל שירות שעולה לא מעט.

פורסם
בתאריך 24.5.2022 בשעה 13:50, Night Driver כתב:

ראוי לציין שאני לא נהג ליסינג טיפוסי. מתייחס לרכב יותר טוב מרכב שקניתי כי את שלי מותר לי להרוס אבל של אחרים ממש לא.

כל הכבוד לך ואני מאחל שהרכב החדש יחזיק לך את אותה רמת אמינות שהיתה לך עם הסקודה.

תתחדש 👍

קובי

:-)

פורסם
לפני כשעה, tza כתב:

@eyalkar לא מסכים איתי? יותר מאשמח לשמוע למה. לתת דיסלייק זה נחמד אבל העליתי טענות עם הגיון שאפשר להתמודד איתו.

אני אדם שנזהר מאוד ברכוש הזולת. ועדיין לא חושב שכאן זה הנקודה. לא מדובר על לקרוע לאוטו את הצורה אלא נהיגה בצורה שלדבריו היה מפרגן לעצמו ברכב שלו ולא ברכב של ליסינג ואני לא מבין למה זה לא בסדר לנצל שירות שעולה לא מעט.

אמרו חכמינו 

"יהי ממון חברך חביב עליך כשלך"

בנאדם שמבין שבסופו של דבר שמישהו משלם על הבעיות שהנהיגה שלו תייצר מונע מהחברה את העוגמה הזאת זה אדם שראוי להערכה לפי דעתי 

אני לא חושב שבגלל שזה רכב ליסינג אז אפשר ל"קרוע" אותו או כל מילה אחרת שתנסה לייפות את המצב

ובהצלחה לחברנו עם הרכב החדש,תתחדש! 

וסע בדרכים טובות ובטוחות

פורסם

יש מרחק מאוד גדול בין לנהוג כמו סבתא כדי לחסוך לחברת הליסינג עוד 200 שקל על בלמים לבין להרוס את הרכב ולכבות סיגריות על הריפוד.

• רעיון טוב! 1
פורסם (נערך)

לא נשמע שזה מה שהוא התכוון אליו 

לפי איך שזה נשמע זה כמו שבנאדם מגיע לשווארמיה לוקח סלטים לכל השבוע להפסקות אוכל בעבודה 

כי הוא רוצה לקבל את המקסימום מהשירות שהוא רכש להלן "לאפה שווארמה"

לפני 5 שעות, tza כתב:

שאפו על הכבוד לרכוש הזולת אבל אני רואה את זה אחרת, יותר בגישה של כמות שימוש בשירות שאני רוכש. מי אמר מה רמת הבלאי שהגיוני לעשות ברכב ליסינג? נכון הרכב לא שלך אבל לא קיבלת אותו מחבר שעשה לך טובה בחינם אלא משולם בעבור השימוש בו טבין ותקילין. אתה גם מתקמצן על הדלקן יותר מאשר על דלק ברכב הפרטי? גם בלאי וגם דלק מתורגמים בסוף לכסף.

עריכה אחרונה על ידי _-?
פורסם
לפני 5 שעות, tza כתב:

ממש לא נהיגת סבתא.

לרכב יש ייעוד והוא צריך למלא אותו אבל זה שהוא לא שלי לא אומר למשל שאזחל עם חצי ברקס ואטגן את המצמדים או שאתחרע איתו בשטח.

פורסם

אם הבנת שאני מבקר אותך אז זה ממש לא המצב.

לא צריך להחזיר את הרכב חדש אבל צריך לשמור עליו כמו על שלך. זה אומר תנהג ותהנה אבל אל תזלזל (ואני אפילו לא רומז שזה מה שאתה עושה).

• תוכן חדש...