Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1522 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 14 שעות, אורח לרגע כתב:

מנסיון- ברגע שתהיה תקלה כלשהיא ויגיע טכנאי הוא אפילו לא פותח את ארגז הכלים שלו. זה משהו כמו "מה זה הראוטר הזה? זה לא בזק, לא מכיר, לא יודע, לא הוסמכתי, לא מבין בזה, התקלה בראוטר, שיהיה לך בהצלחה"

-"אז מה עושים? עם מי צריך לדבר?"

-"אההה.. לא יודע, לא בזק, לא מכיר, לא הוסמכתי, לא מבין בזה" ואז הוא ממשיך-

"אבל אם אתה רוצה, אז במקרה יש לי ראוטר בזק באוטו, אני יכול לרדת להביא אותו, תשלם עליו ואני אפתור את התקלה".

משהו כזה.

כנראה שנפלת על "טכנאי" דמיקולו שלא יודע כלום מחייו (או חדש בתחום\בחברה)

כשאנחנו נכנסנו לבית,מאז עד היום היו בערך 3-4 פעמים תקלו בקו VDSL שלנו,ויש לי ראוטר פרטי (עגלה בשם נטגיר D6400,אבל פחות חשוב ונותן עבודה ביחס לצריכה)

היו טכנאים,מבחינתי שיפתרו את הבעיה מבחוץ עד לבית,בתוך הבית פחות התעניינו,זה כבר בעיה "שלי" - למרות שכל מי שבא ניסה לעזור,פעם הצליחו ופעם לא.

שורה תחתונה 99% ממה שאני מכיר מאחרים ואצלי,זה נטו בעיות תשתית (חיווט\כרטיס במרכזיה\שאר תקלות)

אם יש לך ראוטר תקין אין יותר מדי בעיות שיכולות להיגרם סתם ככה ביום בהיר,זה מכשיר - או שזה עובד,או שלא,אין באמצע כל כך.

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם
לפני שעתיים, method כתב:

המחיר של בזק לא אטרקטיבי.

התייחסתי למחיר הנתב שציינת - 280 ש"ח.

אם אין לך כוונה ללמוד איך להגדיר נתב אז כמובן שרצוי שתשאר עם נתב שכור, כך שיהיה מי שיתן לך שירות, במידה ותצטרך.

עבור אדם בודד, בדירה קטנה, אין צורך בנתב עם יכולות מיוחדות, פחות או יותר כל נתב יעשה את העבודה.

אגב, נתב ב-400 ש"ח זה לא ממש נתב יקר. הנתבים המובילים של Asus/Netgear/Linksys עולים באיזור ה-1000 ש"ח ודגמי הקצה מגיעים לאיזור ה-2000.

• רעיון טוב! 1

לא כל רכב צריך להיות שיא הריגוש, אבל שיהיה משהו. מנוע. אם לא מנוע, עיצוב. אם לא עיצוב, נוחות. אם לא נוחות, לפחות שהגיר יהיה ידני.

פורסם

בזק, וכמוהם שאר הספקים, מתמחרים את התמיכה במחיר ציוד הקצה שמושכר לך. כאשר הראוטר הוא של ספק התשתית ,הם מנטרים את המכשיר ממרכז הבקרה (פרוטוקול TR069 למבינים) . כאשר אתה מוותר על המכשיר שלהם, אתה מוותר על הדיאגנוסטיקה מרחוק, אפילו אם המכשיר שתרכוש תומך בפרוטוקול הבקרה. מן הסתם הוא לא יוגדר אצלם במערכת.

לכן אם יש לך ידע בסיסי בהגדרות ובדיקות קישוריות, לך על המכשיר הפרטי. אם לא, תראה את השכירות כסוג של ביטוח למקרה תקלה. 

• רעיון טוב! 1

עברו כבר למעלה ממיליון קילומטר של נהיגה מאז ימי הכרמל 12 מודל 67 (מנוע פורד) דבר לא השתנה. עדיין רואה סביבי נוהגים נהיגה מבוהלת, הססנית ומנותקת מכל הקורה בכביש . 

פורסם
בתאריך 10.5.2022 בשעה 20:55, sperial כתב:

דרך אגב, לא netchief אלא netcheif. יחי ההבדל הקטן (אבל האתר מצויין, אני נעזר בו כבר שנים רבות).

כיסוי בבית? טוב, אצלי זה סיפור קצת מורכב. כנראה שאני הולך עכשיו לפרוייקט של החלפת כל הכבילה בתוך הבית בגלל עבודה גרועה של מי שהתקין את הרשת לפני 9 שנים. הולך לעשות ניסיון לעבודה עצמית. לא ילך - נצטרך לשלם לבעל מקצוע.

יכול להמליץ לך על מישהו מחיפה שכרגע הולך לעשות לי נקודות תקשורות והחלפת אינטרקום במסגרת שיפוץ

פורסם

תודה. יש לי הבחור שעשה זאת לאחרונה בדירה של הבן שלי (במסגרת שיפוץ כללי, אבל זה נושא נפרד). 

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

מנצל השירשור - הגיע הזמן לעשות סדר בארון הציוד ולשחרר לחופשי את המרכזיה הביתית (פנסוניק 206) ובהזדמנות חגיגית זו לנסות לפרוס כבילה לרשת במקום הטלפוניה לצורך רישות בית חכם/מצלמות/what ever .

המלצה על איש מקצוע באזור המרכז/פתח תקווה/דרום השרון. יש מישהו?

עברו כבר למעלה ממיליון קילומטר של נהיגה מאז ימי הכרמל 12 מודל 67 (מנוע פורד) דבר לא השתנה. עדיין רואה סביבי נוהגים נהיגה מבוהלת, הססנית ומנותקת מכל הקורה בכביש . 

פורסם (נערך)

@איציק נ. עושה (גם) דברים כאלה.

ועבודה אצלך זה אפילו ממש קל"ב בשבילו

עריכה אחרונה על ידי m3x7r3m3

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

@איציק נ. הומלצת. ☝️  שולח הפ 😊

• תוכן חדש...