Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1521 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני שעה, Night Driver כתב:

דווקא בגלל שהרכב משרת אותי אני חייב לשמור עליו כדי שיוכל למלא את ייעודו.

אני לא מרחם עליו אבל גם לא מזלזל בו.

בדיוק, זה חלק מהשירות שהרכב נותן לי.

כמו שאני לא מוכן לישון על מצעים מסריחים ולאכול מסירים עם ירקת, אני גם לא מסוגל לנסוע ברכב שנראה מגעיל מבפנים.

ואני ממש לא מאלה שיורדים עם דליים ב6 בבוקר, ובטח לא מאלה שקונים חומרי דיטיילינג באלפי שקלים ומשפשפים את האוטו שעות.

מבחינתי מספיק שטיפה במכונה ושואב אבק פעם בחודש, ולא לזרוק זבל/לעשן/לשתות קפה בלי מכסה/לאכול גלידה וגרעינים ברכב.

מבחינתי רכב זה כלי עבודה, וכדי שכלי עבודה ימשיך לשרת אותי, צריך להתייחס אליו בכבוד.

• אהבתי 2
  • מעניין 1

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם
לפני כשעה, EliC25 כתב:

העמסתי ללקוח עם ריינג חדשה אופניים בבגאז..

כל הריפודי עור כבר מלאים בחרא ואוכל ושטויות..

5 ילדים 

הזכרת לי שאי שם בשנות השבעים דוד שלי קנה רכב סטיישן חדש מהסוכנות ובשבת הראשונה שהאוטו היה אצלו הוא העמיס בו חרא של פרות כדי לדשן את הגינה (והבחור לא מושבניק. עירוני למהדרין).

• מצחיק 2
  • מעניין 1

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

טוב, בהקשר הזה אתה צריך לראות איך נראה הרכב של חמותי שבועיים אחרי שהוא יוצא מהחברה, כאילו 3 שנים לא ניקו אותו מבפנים.

ואין לה ילדות קטנות, 2 מתבגרות (ולא, אני כמובן לא נשוי לאחת מהן)

• מעניין 1
פורסם

חייב לציין שלמרות מספר תגובות שציינו התנהגות הורים/ילדים באיזורים עם מאפיינים סוציואקונומיים חלשים, הסיפור מההודעה הפותחת הוא בשכונה צפונבונית תל אביבית מופנפנת עם ים אאודי Q, ריינג'ים ושאר סמלי סטאטוס.

פורסם
לפני 22 שעות, SlowRide כתב:

מה פתאום תא מטען, תא מטען זה לציוד של הדיטיילינג. את הילדים אני אורז בקרטון ושולח עם gett delivery.

לא חבל על הכסף?

פורסם
בתאריך 10.5.2022 בשעה 10:55, vadim6385 כתב:

בדיוק, זה חלק מהשירות שהרכב נותן לי.

כמו שאני לא מוכן לישון על מצעים מסריחים ולאכול מסירים עם ירקת, אני גם לא מסוגל לנסוע ברכב שנראה מגעיל מבפנים.

ואני ממש לא מאלה שיורדים עם דליים ב6 בבוקר, ובטח לא מאלה שקונים חומרי דיטיילינג באלפי שקלים ומשפשפים את האוטו שעות.

מבחינתי מספיק שטיפה במכונה ושואב אבק פעם בחודש, ולא לזרוק זבל/לעשן/לשתות קפה בלי מכסה/לאכול גלידה וגרעינים ברכב.

מבחינתי רכב זה כלי עבודה, וכדי שכלי עבודה ימשיך לשרת אותי, צריך להתייחס אליו בכבוד.

ואדים, לא ממש נושא השרשור, אבל אתה ממש, אבל ממש בשל לנישואין ;-)

• מצחיק 2

אם אתה מאמין שיכולים לקלקל, תאמין שיכולים לתקן.

- רבי נחמן מברסלב

פורסם
בתאריך 9.5.2022 בשעה 11:57, מיץ פטל כתב:

זכורות לי שנים שלא היה נדיר לראות הורים "מגניבים" שנותנים לילד לשבת על הברכיים ולסובב את ההגה. או להנות מהסאנרוף כאשר חצי גוף בחוץ. האבולוציה העלימה את זה? או שעדיין יש שמורות טבע שניתן לחזות בזה?

ראש העין, הבת של מירי רגב 😆

בתה של רגב תועדה חוגגת ברכב הממשלתי

עברו כבר למעלה ממיליון קילומטר של נהיגה מאז ימי הכרמל 12 מודל 67 (מנוע פורד) דבר לא השתנה. עדיין רואה סביבי נוהגים נהיגה מבוהלת, הססנית ומנותקת מכל הקורה בכביש . 

פורסם
לפני 19 דקות, zaf כתב:

ראש העין, הבת של מירי רגב 😆

האבולוציה עוד עובדת על זה. 

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
לפני שעתיים, tinoki כתב:

ואדים, לא ממש נושא השרשור, אבל אתה ממש, אבל ממש בשל לנישואין ;-)

מוסד הנישואין עוד לא מספיק בשל בשבילי

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם (נערך)

לצערי נתקלתי גם בשכנה שאיפשרה לילדיה לעמוד על המושבים ולהוציא ראש מבעד לגג הפתוח. זה נגמר בשיניים שבורות של הבת הקטנה שנפלה בעת העצירה. 😒

עריכה אחרונה על ידי zaf

עברו כבר למעלה ממיליון קילומטר של נהיגה מאז ימי הכרמל 12 מודל 67 (מנוע פורד) דבר לא השתנה. עדיין רואה סביבי נוהגים נהיגה מבוהלת, הססנית ומנותקת מכל הקורה בכביש . 

פורסם

בשתי המכוניות הילדים וגם אנחנו מכרסמים ושותים כשמתחשק.

בנסיעות קצרות/ בינוניות  לא תמיד, אבל בנסיעות ארוכות, כמו פעמיים בחודש לספ"ש אצל המשפחה בערד, או ספש טיול ארוך, חד משמעית כן.

בספש האחרון היינו בקמפינג בעין גדי. מן הסתם, כשנכנסים לאוטו, הרגליים מאובקות , ולא תמיד מקפידים לטפס בזהירות. אם מתחשק לכרסם איזה חטיף, בכיף, אבל בזהירות.

בתום סופשבוע כזה, חלק מפריקת האוטו היא "החזרה לכושר אפס" הכוללת ניקיון פנימי של האבק והפירורים, אם יש.

הילדים (8 ו-5) מקפידים להיזהר ואנחנו מקפידים להעיר להם. 

כמו שנאמר כאן לא מעט "האוטו נועד לשרת אותנו וזה תפקידו". המשלים של המשפט הזה הוא "אני משרת אותו כדי שהוא יוכל לשרת אותי". וחלק מזה כולל לנקות את מה שנשאר בתום נסיעה כזאת.

אני לא רואה סיבה לא לאפשר לנוסעי האוטו (באופן כללי, כמעט בכל קשת הגילאים) לכרסם איזה במבה או חרמנא לצלן, לאכול אפילו ארטיק, כל עוד זה נעשה בזהירות.

• אהבתי 1

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013

שימרו על מרחק בכביש ועל קירבה בלב

• תוכן חדש...