Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1542 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום, 

מצבר בן שנה varta. 

שהגיע לפריקה שלא מצליח להניע. 

הניעה עם בוסטר. 

האם יש נזק למצבר או שהוא חוזר למצבו הרגיל לאחר נסיעה ארוכה נניח?

צ'רי טיגו 7 פלאג אין הייבריד 2026

מאזדה 3 ספיריט 2014 2.0

פורסם (נערך)

על פי רוב, מצבר במצב סביר יחזור לאיתנו במידה ולא היה פרוק לגמרי יותר מדי זמן (שזה לצורך העניין כמה ימים בודדים). תן לו טעינה ארוכה בנסיעה (כשעה או קרוב לכך). אם למחרת שוב לא מניע - להחליף מצבר.

עריכה אחרונה על ידי קורן בן אשר

חזיר דיזל

פורסם

ובמקביל טען את הבוסטר, שיהיה בהיכון.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

אם כבר בוסטר עסקינן, רוצה להמליץ על בוסטר מעולה שקניתי. שהניע את הרכב ונשאר על 100%. 

של חברת utrai. 

מצרף לינק של עלי אקספרס, מקווה שזה מותר בפורום 

₪ 248.89 53%OFF | UTRAI Power Bank 22000mAh 2000A Jump Starter Portable Charger Car Booster 12V Auto Starting Device Emergency Car Battery Starter

https://a.aliexpress.com/_vC1eUy

• רעיון טוב! 1

מאזדה 3 ספיריט 2014 2.0

פורסם
לפני 15 שעות, timur2008 כתב:

שלום, 

מצבר בן שנה varta. 

שהגיע לפריקה שלא מצליח להניע. 

הניעה עם בוסטר. 

האם יש נזק למצבר או שהוא חוזר למצבו הרגיל לאחר נסיעה ארוכה נניח?

לדעתי יהיה נזק למצבר, לא מומלץ להמשיך כרגיל, אולי יחזיק עוד כמה חודשים ואולי לא.

לפי מה שזכור לי למצברי וורטה/בוש יש אחריות בין 18 ל-24 חודשים (בגלל זה קונה רק אותם), עד שנה בד"כ מקבלים מצבר חדש (אני קיבלתי גם אחריי), הצטייד בחשבונית ופנה לנותן השירות שקנית ממנו / שקרוב אליך, או שאפשר לבדוק גם בשירות של וורטה לגבי נותני שירות.

אולי (כנראה) גם יש בעיה ברכב, זליגת חשמל או אלטרנטור עייף, מומלץ לבדוק את זה על הדרך אצל נותן השירות (יכול להיות שיבדקו טעינה גם בלי שתבקש).

בהצלחה.

Detailer.gif
פורסם (נערך)

אין לדעת. קרה לי דבר דומה עם מצבר בן שנה וחצי, התנעתי עם בוסטר, עשתי סיבוב הטענה של 30 דקות והמצבר קם לתחיה.

לא הייתי רץ להחליף מצבר אלא, לכל היותר, לבדוק אותו. וכמובן להחזיק בוסטר טעון למקרה הצורך, זה מומלץ תמיד.

עריכה אחרונה על ידי sperial
  • רעיון טוב! 1

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

בגדול בשירות בודקים אותו לפני שמחליפים, לפעמים רק מטעינים אותו אם הוא לא "גמור", סתם התופעה הזאת לא קוראת, יכול להיות ששכחו דברים ברכב דלוקים, לא הניעו הרבה זמן או שיש תקלה ברכב, מומלץ לבדוק ואם אפשר לקבל מצבר חדש דנדש באחריות אז למה לא?

בוסטר זה רק אם אתה נתקע, הריי לא היית רוצה להתקע בדרכים כל הזמן ולהסתמך על בוסטר...

Detailer.gif
פורסם

סליחה, אני הבנתי שהגיע לפריקה מסיבה ידועה.

אם הסיבה לא ידועה צריך להגיע לחשמלאי, לבדוק גם את המצבר וגם זליגה.

פורסם
לפני שעה, lei1989 כתב:

בגדול בשירות בודקים אותו לפני שמחליפים, לפעמים רק מטעינים אותו אם הוא לא "גמור", סתם התופעה הזאת לא קוראת, יכול להיות ששכחו דברים ברכב דלוקים, לא הניעו הרבה זמן או שיש תקלה ברכב, מומלץ לבדוק ואם אפשר לקבל מצבר חדש דנדש באחריות אז למה לא?

בוסטר זה רק אם אתה נתקע, הריי לא היית רוצה להתקע בדרכים כל הזמן ולהסתמך על בוסטר...

קראת את הכותרת של השירשור? 

• רעיון טוב! 1

פורסם
לפני 10 דקות, Buki כתב:

קראת את הכותרת של השירשור? 

כן, אחרי זה חיפשתי שוב בגוף ההודעה מה הסיבה לפריקה ולא מצאתי (כי היה זכור לי שקראתי איפשהו), אחרי שלא מצאתי אז רשמתי את השורה האחרונה בתגובה הראשונה.

התגובה השנייה מסכמת פשוט, ההמלצה לבדוק מצבר ולממש שירות באחריות עדיין תקפה...

Detailer.gif
פורסם

המצבר מתפקד רגיל ובלי שום בעיה כולל start/stop, שאגב אנחנו מבטלים בכל נסיעה. 

אני לא מאמין שאם אגיע למקום שהתקין ויראה שהכל תקין יחלליף לחדש, תחת איזה סיבה בדיוק? 

מאזדה 3 ספיריט 2014 2.0

פורסם

ברור שלא יחליפו. 

אילו היית בא להחליף מצבר על חשבונך, אולי היו מוותרים על הבדיקה. אבל להחליף באחריות? כמו גדולים יבדקו טעינה וישלחו אותך לדרכך.  חבל לבזבז את הזמן.

המצבר יכול לעשות את העבודה עוד שנה או יותר.

עכשיו הכל נראה תקין? תשכח מהסיפור ותמשיך לנסוע.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

האמת שלא קיבלתי תשובה חד משמעית. 

האם נוצר נצק למצבר או שלא. אולי מישהו מבין בתכלס ולא  בהשערות יכול להגיד מה קורה למצבר שהגיע לפריקה. לא 0. היו אורות דולקים שאישתי היקרה השאירה לכמה שעות. היה סוויטש, אבל לא היה מספיק כוח לסטרטר. סתם לצורך העניין נעילה מרכזית עבדה. 

האם זה הגיוני שכל פריקה מחייבת החלפה? 

מאזדה 3 ספיריט 2014 2.0

• תוכן חדש...