Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1508 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני שעתיים, mcaspi כתב:

או שמסבנים אותך כדי לקבל קצת שקט.

קרא שוב: "במידה ואין באפשרות נותן השירות ו/או תחנת השירות למצוא שמשה תואמת כאמור, ישתמש נותן השירות בשיקול דעתו, ויהיה זכאי לייצר ו/או לייבא שמשה כזאת עבור מקבל השירות ו/או תוחלף השמשה השבורה בשמשה חדשה מתוצרת יצרן כלי הרכב או מתוצרת יצרן המורשה לייצר עבור כלי רכב

כתבתי לך הכל קודם.

אין קשר בין מה שאתה מדגיש לבין זה שהוא אמור לקבל (וכנראה שגם יקבל) שמשה מתאימה.

אם אין במלאי זה אומר שעכשיו הוא יכול לשים שמשה קדמית של חיפושית על פורד מונדאו, למרות שזה לא מתאים? ברור שלא. כנל לגבי צבע לא תואם.

השמשה צריכה להתאים. צבע לא תואם, זה לא מתאים. מאיפה הוא מביא אחת מתאימה - יש לו את החופש לעשות מה שבא לו. 

פורסם

אני שמח לשמוע שהנושא  יטופל, חבל שהדרך הייתה קצת קשה.

לכל מי שהתפלפל לגבי סעיף משפטי כזה או אחר, מניסיוני ואיני משפטן, בתביעות קטנות - יש יותר משקל להיגיון.

הרי ברור לכולם שלא משנה איך תסובב את זה, אף אחד שכתב את הפוליסה לא חשב שזה סבבה לתת שמשה בגוון אחר.

פורסם

היה יכול להיות יותר פשוט אם במוסך היו מבהירים מלכתחילה כי מדובר בסתימה זמנית, ושבעוד חודש יטופל מהשורש.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• חודש מאוחר יותר...
פורסם
לפני 12 דקות, netanel11234 כתב:

אז עבר לו חודש וברוך השם קיבלתי שמשה מקורית! :)

אם אפשר יותר פרטים..

האם קבלתה שימשה מקורית במסגרת.. ביטוח השמשות.
או במסגרת הביטוח המקיף של הרכב.
האם הייתה השתתפות עצמית.

אייל.

עצמאי בשטח - 1 מטר מהצד.

פורסם

השנה יצאו תקנות חדשות שאומרות שאם התביעה היתה מתחת לX שקלים(אם אני לא טועה 5000 בקיזוז השתתפות עצמית-תרגישו חופשי לתקן אותי) לא ייחשב כתביעה לצורך עליית פרמיה בשנים הבאות.

• רעיון טוב! 1
  • תוכן חדש...