Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1590 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

חברת אלבר מוכרים רכבי יונדאי i10 גרסאת Premium שנקנו החודש מאוטותל https://www.calcalist.co.il/local_news/car/article/hkumzo6cy.

הוצע לי לקנות רכב כזה משנת 2017 עם קילומטרז' 45,000 במחיר 47,000 ש"ח (לאחר שיעבור "השבחה"). הרכב מגיע עם טסט לשנה.

האם הצעה כזו משתלמת לדעתכם ובמחיר השוק של היום?

פורסם

מה מחירון משקולל?

בכמה נמכרים רכבים מאותו שנתון ביד 2?

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

זה מעניין, כי זה יותר גרוע מהשכרה. כל יום נהג/ת אחרים. 

לפי מה נקבע המחירון?

עברו כבר למעלה ממיליון קילומטר של נהיגה מאז ימי הכרמל 12 מודל 67 (מנוע פורד) דבר לא השתנה. עדיין רואה סביבי נוהגים נהיגה מבוהלת, הססנית ומנותקת מכל הקורה בכביש . 

פורסם

אישית לא הייתי רוכש רכב עם עבר כזה. הוא נסע בעיקר נסיעות קצרות בתוך העיר, נראה לי שיש בלאי גבוה יחסית לקילומטראז'.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

אל תיגע, ודאי לא במחיר הזה. זה כמו רכב השכרה עם קילומטר פי שלוש. רכב השכרה רגיל נוסע גם בינעירוני פה מדובר על רכב שנסע רק עירוני כל הזמן.

פורסם
לפני 16 שעות, zaf כתב:

זה מעניין, כי זה יותר גרוע מהשכרה. כל יום נהג/ת אחרים. 

לפי מה נקבע המחירון?

זה יותר גרוע מכל יום, יכול להיות שביום אחד נהגו עליו כמה נהגים.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

זה נשמע כולכך רע מכל הבחינות שזה מטורף

מה לגבי הצבע זה הרכב, הרכב נשאר עם כל הכיתוב אוטותל אבל שעובד גם צביעה מחדש?

פורסם
לפני שעתיים, redead כתב:

הרכב נשאר עם כל הכיתוב אוטותל אבל שעובד גם צביעה מחדש?

זו מדבקה שיורדת והוא נשאר בצבע לבן. 

פורסם

מה בעצם הבעלות הראשונה של הרכבים האלה? חברה? השכרה? מבחינת סגנון נהיגה זה הכי מזכיר בעלות של קיבוץ.

כמו שאמרו המחיר שבו הרכב מוצע נשמע גבוה מדי. נשמע שעדיף לוותר על שנה-שנתיים בשנתון ולבחור ברכב אחר.

מעבר לזה, גרסאות ה-1 ליטר של יונדאי i10 לא מומלצות. המנוע חלש ולא נעים, ולפי מה שאני יודע גם לא מזדקן כל כך יפה.

פורסם

אוטותל היא חברה להשכרת רכב. מכאן שהמקוריות היא (כנראה) השכרה.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

• תוכן חדש...