Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1661 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

שלום לכולם

רכב של נכה חנה על המדרכה כמקובל בת"א - בשעות הלילה ללא חסימת מעבר - וקיבל דוח (מצורף צילום).
הרכב רשום כרכב נכה בתוקף במשרד הרישוי אך התו שהיה ברכב זה התו הישן שפג תוקף יומיים לפני הדו"ח (כמובן מאז הוחלף לתו החדש...)
כמו כן הפקח ציין זאת בדו"ח: "רכב נכה מורשה במסופון נושא תו נכה ישן".

מה ניתן לעשות כדי לבטל?
 

20211218_142215.thumb.jpg.71e27eb1c37273d1522ecefb17407c10.jpg

עריכה אחרונה על ידי nathun
פורסם

האם התו החדש היה בתוקף בעת מתן הדו"ח? אם כן - פנו לעיריה (במרשתת או דואר רשום) צרפו את פרטי הדוח וכן את האישור על התו התקף. המתינו בסבלנות - התשובה יכולה להנתן אפילו לאחר מספר חודשים.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

 

פורסם

כן התו החדש היה ועדיין בתוקף אך בשמשה היה את התו הישן.
גם הפקחית שמה לב לזה - אבל אני לא מבין למה נתנה דוח - זה לא קצת קטנוני? 

פורסם (נערך)

לשלוח מכתב לעירייה עם בקשה לביטול. מאמין שיאושר. תצרף את הסיפור וצילום של התו החדש. אני מאמין שזה יבוטל. 

 

עיריית תל אביב מאפשרת חניית נכה רק לרכב עם תו בתוקף ולא לרכב הרשום כנכה ללא תו. 

מניח שזה נובע מניצול לרעה של התו. 

פעם שאלתי אותם בצ׳אט במסנג׳ר ואמרו לי שרק רכב עם תו בתוקף עליו יכול לנצל את ההקלות ושאם לנכה יש שני רכבים עליו להעביר את התו מרכב לרכב שהוא מתנייד עמו. 

עריכה אחרונה על ידי ניקו פ.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

באם התו החדש "מכסה" את התקופה בה נרשם הדו"ח לחובתך, פנה לתובע העירוני בדרישה לבטל את הקנס, וצרף את התו החדש, לרבות תוקפו.

אין ספק בליבי שיבטלו. לא יבטלו - בקש להישפט.

פורסם

לענ"ד אין כאן עניין של תו ישן/חדש, הרי רשום בהערות שהרכב מופיע כרכב נכה במסופון. הדו"ח ניתן ככה"נ בשל חניה על מדרכה וחסימתה. מנסיון די עשיר שלי עם דוחות לרכבים הנושאים תו נכה, חלק גדול מהנכים או נהגים הנהוגים ברכב כזה, אינם מכירים את חוק חניית נכים או פשוט מעמידים פנים שאינם מכירים. 

דוגמה קלאסית זה נהג המונית בכתבה שלעיל - "אז מה אם  אני חוסם נתיב, יש עוד נתיב". תשובה קלאסית של אחד ששם פס, בלשון המעטה על כל שאר הנהגים, העיקר שיש לו תו נכה. 

God decides how long your life will be,you decide how wide it will be

פורסם
לפני 36 דקות, fatboy1340 כתב:

ענ"ד אין כאן עניין של תו ישן/חדש, הרי רשום בהערות שהרכב מופיע כרכב נכה במסופון. הדו"ח ניתן ככה"נ בשל חניה על מדרכה וחסימתה

במקרה שתיארתי בתחילת השרשור חד משמעית אין עניין של חסימת מדרכה או מעבר.
זו פעם ראשונה ולמען האמת עוד רכבי נכים היו על המדרכה (והשאירו אפילו פחות מקום מעבר מהרכב שקיבל את הדו"ח)....

תודה לעונים.
נעדכן

פורסם
לפני שעתיים, fatboy1340 כתב:

לענ"ד אין כאן עניין של תו ישן/חדש, הרי רשום בהערות שהרכב מופיע כרכב נכה במסופון. הדו"ח ניתן ככה"נ בשל חניה על מדרכה וחסימתה. מנסיון די עשיר שלי עם דוחות לרכבים הנושאים תו נכה, חלק גדול מהנכים או נהגים הנהוגים ברכב כזה, אינם מכירים את חוק חניית נכים או פשוט מעמידים פנים שאינם מכירים. 

דוגמה קלאסית זה נהג המונית בכתבה שלעיל - "אז מה אם  אני חוסם נתיב, יש עוד נתיב". תשובה קלאסית של אחד ששם פס, בלשון המעטה על כל שאר הנהגים, העיקר שיש לו תו נכה. 

כתבתי למעלה. זה שהרכב מופיע במסופון לא מעניין את עיריית תל-אביב משיקוליה שלה. לכן הפקח הדגיש שאמנם הרכב רשום במסופון, אולם התו שעליו לא בתוקף. לכן נתן דו"ח.

זה מה שנאמר לי ע"י מזכירה של העירייה (לא זוכר אם בטלפון או בצ'אט). 

אני בטוח שהוא יבטול, שכן עיריית תל-אביב באופן שהפתיע אותי, נוטה לבטל דו"חות לא מוצדקים די בקלות. לעתים גם באופן אוטומטי (למשל מי שקיבל תו חניה מבטלים לו את כל הקנסות אוטומטית 3 חודשים אחורה, מבלי לטרוח עם מכתבים וכו'). 

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

קצת סדר,

אסור להשתמש בתו שלא לצורך הנכה,

זאת אומרת שאפילו אם התו היה בתוקף,

אם היתה הוכחה שהרכב לא שימש באותו זמן את הנכה - דו"ח.

לכן גם אם הפקח יודע שהרכב רשום כרכב נכה,

אם אין תו שמעיד שכרגע הרכב בשימוש הנכה,

הוא רשאי לתת דוח.

יש גם אופציה של שתי רכבים עם תו נכה אחד,

וזה שיחנה בלי התו יקבל דוח,

כשההיגיון שהיכן שהנכה הולך - התו איתו.

אם הנהג השני השתמש בתו לא תקף,

זה כמו שאין לו תו.

 

עד כאן 'שורת הדין'

אם תגיש בקשה לביטול,

יש סיכוי מצויין. 

×
×
  • תוכן חדש...