Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1678 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הנזק גדול מהתועלת.

לחסוך את ה 10 שקלים האלה לגלון ולהכניס אבק ולכלוך למערכת זה כמו לעבור בתחנות דלק עם בקבוק ולאסוף את הטיפות שנשארות במשאבה אחרי תדלוק של אחרים.

• מצחיק 1

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

לגמרי. 4 ליטר בהחלט מספיקים לשנה למכונית. וגפ אם אני טועה וצריך שני מיכלים זה עדיין עניין של 20-30 ש"ח, ממש לא סכום שמצדיק את כל ההתעסקות שמתאר yor2.

בכלל, יש לנו נטיה להתעסק בקטנות. אז אם מדובר בתשלום תמורת כלום, כמו דמ"ש בכרטיסי אשראי (וזה גם עניין של 150-250 ש"ח בשנה ולרובנו זה כפול כמה כרטיסים) יש איזו הצדקה לבתעסקות. אבל בשביל סכום זעיר - ממחיר החומר הכחול צריך להפחית את מחיר הסינטן והתוספים - יש גבול.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

^^

זה כמו לשטוף את האוטו לבד כדי לחסוך את ה20-30 שקל על שטיפה, תוך כדי שאתה מסתכן בלקבל דו"ח מהעירייה.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם (נערך)
לפני 45 דקות, vadim6385 כתב:

^^

זה כמו לשטוף את האוטו לבד כדי לחסוך את ה20-30 שקל על שטיפה, תוך כדי שאתה מסתכן בלקבל דו"ח מהעירייה.

אם אתה שוטף פעם בשבועיים, והשטיפה עולה 50 ש"ח (לצורך הערכה זהירה) זה מביא אותנו לסדר גודל של 1250 ש"ח בשנה, קזז את מחיר המים והסבון, ה עדיין חסכון של למעלה מ-1000 ש"ח בשנה. מה הסיכון לקנס אם אתה משתמש בשני דליים ושוטף בשבת? זה לא כולל חסכון בסווירלים ויתרון בכושר הגופני.

עריכה אחרונה על ידי sperial
  • רעיון טוב! 1

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

@sperial כבר באתי לשאול מי אתה ומה עשית לספריאל.

אבל אני רואה שהכל טוב

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם (נערך)
לפני כשעה, sperial כתב:

@yor2כל ההתעסקות הזו והעלויות של איסוף המים, הסינון והתוספות, כאשר מיכל חומר מוכן עולה 10 ש"ח ומספיק לשנה ויותר? זו גוזמה מוחלטת, מה גם שבשתי הדרכים נצרכת אותה כמות מים, ומי המזגן, אם מאפשרים להם להתאדות, מושבים למחזור העולמי.

איזה התעסקות. יש לי צינור בגינה. בחצי שעה יש חצי ליטר מיים.

לי יש מיכל קטן באלטו מפעיל תמגבים כמעת כל נסיעה. זה יותר איכות סביבה.

אני במאלה קונה מיים מינרלים. רוב הבקבוקים מגיעים לפח ולא ממוחזרים.

לך זה התעסקות. לי זה כייף.

מצרף תמונה של המיים אם העיתי משאיר תמדבקה לא האיתה יודע שזה מיים של מזגן.

עוד דבר יש מקומות בעולם. כמו אפריקה שיש מחסור במיים.  ויש יצרנים שמיצרים ככה מיים לשתיה. רק ששם יש סינון יותר טוב.

20211212_085246.jpg

20211212_085549.jpg

עריכה אחרונה על ידי yor2

אני אדם דסלקט ולכן יופיעו שגיאות כתיב וחסר סימני פיסוק    נקודות  מקווה שתקבלו זאת 

תודה🙂

פורסם
לפני 24 דקות, yor2 כתב:

יש יצרנים שמיצרים ככה מיים לשתיה. רק ששם יש סינון יותר טוב.

כן, הדבר המגעיל הזה שנקרא אקווה נובה.

אם אתה שם את זה בכוס, ואז שופך, הכוס נשארת יבשה.

פורסם (נערך)

@yor2אם כך נשמע שאיכות הסביבה לא בדיוק מעניינת אותך. איכות המים בישראל בדרך כלל מצויינת ובטיחותם גבוהה, אין שום בעיה לשתית מי ברז.  אז אתה מזהם עם בקבוקי הפלסטיק, שמזהמים גם אם ממחזרים אותם?

עריכה אחרונה על ידי sperial
  • אהבתי 1
  • משעמם 1

פורסם

מי מזגן (לאחר החודש-חודשיים הראשונים להפעלתו כחדש) מכילים לרוב פטריות וחלקיקים אחרים שנוצרים בצנרת מעירוב של מים, חום וקור ומה שכמובן מתעופף לו באוויר... (והאוויר מלא בנבגים של פטריות ושאר מרעין בישין..)

• מעניין 1

בעלים גאה :inlove: של פיאט 124 ספיידר 1800.

פורסם

sperial  אתה חושב שאני קונה מיים סתם? יש כאן בעיה של טעם במיים.  ובריטה לא עוזר.

ויש לי עוד בעיות בריאות.

אני אדם דסלקט ולכן יופיעו שגיאות כתיב וחסר סימני פיסוק    נקודות  מקווה שתקבלו זאת 

תודה🙂

פורסם
לפני כשעה, vadim6385 כתב:

כן, הדבר המגעיל הזה שנקרא אקווה נובה.

אם אתה שם את זה בכוס, ואז שופך, הכוס נשארת יבשה.

זה מים מזוקקים שהחדירו להם מינרליים,  אכן מים לא טעימים. 

• תוכן חדש...