Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1683 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

דיברו פה כמה פעמים על סוגי רכבים שבהם הוישרים אינם מכסים את כל החלון, מה שיוצר בחלק העליון במרכז הרכב היווצרות לכלוך, מה שמפריע בעיקר למצלמת דרך,

היום נתקלתי בחנות בעלי אקספרס המוכרת את המגב קומפלט (לא רק גומי להשחלה), האם יעבוד לי לקנות מגב יותר ארוך ממה שיש לי, ולהחליף אותו עם המגב החיצוני ואז זה ינקה לי גם את החלק המדובר?????
מצרף קישור

https://he.aliexpress.com/item/32804926695.html?businessType=ProductDetail&srcSns=sns_WhatsApp&spreadType=socialShare&bizType=ProductDetail&social_params=60114700168&aff_fcid=ad8b1ebfaca54624b6d09302bdebf503-1637693511908-00918-_ApVN7Q&tt=CPS_NORMAL&aff_fsk=_ApVN7Q&aff_platform=portals-tool&sk=_ApVN7Q&aff_trace_key=ad8b1ebfaca54624b6d09302bdebf503-1637693511908-00918-_ApVN7Q&terminal_id=d5636d43a09444baa75a35bd2fc643ea

פורסם

מגב ארוך אתה יכול לקנות גם בהום סנטר. העניין הוא שאתה צריך לבדוק האם הוא עלול להתקל במגב השני ולהפריע לתנועת שניהם (אל תשכח שהאורך הנוסף הוא גם בצד הפנימי) , או לעלות על מסגרת החלון ואז כל חלקו המרוחק לא יהיה צמוד לחלון באותה גזרה. 

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

לא חשבתי שרק סינים מוכרים את זה, הרעיון קפץ לי כשדפדפתי בעלי אקספרס,

דיברתי על החלק החיצוני, נראה לי שהוא לא יתקע, כמובן שאנסה לפני כן לבדוק כמה שניתן.

אבל מחשיד שעד עכשיו לא שמעתי כזה רעיון...

פורסם (נערך)

לא שמעת כזה רעיון כי זה לא יעזור, מגבים ארוכים יותר או יתקעו אחד בשני או יצאו מהמסגרת

עריכה אחרונה על ידי rowytab
  • אהבתי 1
  • רעיון טוב! 1
פורסם

אני עליתי באינצ' אחד יותר ממה שהיצרן סיפק למגב האחורי והתוצאה לא רעה בכלל

לגבי הקדמיים לא ראיתי צורך לעלות בגודל

• רעיון טוב! 1

כבר חתמתי...

פורסם

במגב האחורי אין בעיה של התנגשות בין המגבים, אז מדידה פשוטה של קשת הניגוב מספיקה, ו-1.25 ס"מ (חצי אינצ', התוספת בצד אחד של המגב) אינם הרבה.

• אהבתי 3
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• תוכן חדש...