Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1699 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לאחר חיפושים רבים...  מצאתי רכב שמצא חן בעיני, אני והמוכר התמקחנו על המחיר וסיכמנו על כ-60k ש"ח 

הלכנו לבצע בדיקה במכון ולאחר אישור המכון חתמנו על זכרון דברים שבעוד יומיים המוכר מתחייב להעביר את בעלות הרכב לקונה והקונה יעביר את התשלום 

לאחר כמה ימים המוכר מבקש לבטל את העסקה 

מה אתם מציעים לי לעשות? 

פורסם (נערך)

זכרון דברים הוא חוזה/הסכם לכל דבר, בד"כ מסכימים הצדדים בכתובים בפיצוי כספי במקרה של ביטול. אם לא קיימת התיחסות בהסכם לביטול יכול הצד הנפגע לתבוע . תמיד כדאי ורצוי להתפשר מרצון , כל דרך אחרת תהיה קשה ויקרה.  עדיין יש המון רכבים למכירה ובטוח שתמצא אחד שעונה לדרישותיך באיכות ובמחיר..

עריכה אחרונה על ידי ד ו ד
  • חברי המעגל הראשון
פורסם

"זכרון דברים" הוא חוזה לכל דבר ואתה יכול לנסות לפנות לבית משפט בדרישה לאכוף אותו - אם אחרי דרישות שלך למוכר לעמוד בחוזה הוא לא יסכים.

האם שווה לך ?  ואם תדרוש - האם בית המשפט יקבל את דרישתך ?  ומי יחזיר לך עלויות ?

לדעתי העלה זאת בפני המוכר, נסה ללחוץ אותו שבכל זאת יסכים לקיים את ההסכם ביניכם.  לא יסכים ?  דרוש שיחזיר את עלות הבדיקה (אני מניח שאתה שלמת אותה) והוצאות ישירות נוספות שהיו לך וסע לשלום.

מניח, שבמצב השוק היום הוא מצא קונה שמוכן לשלם יותר.

ושאלה מסקרנות - מדוע הסכמת לחכות יומיים עם ביצוע ההסכם ?

פורסם (נערך)

התחרט? ישלם כבודו. 

אתה בוחר לוותר לו? אשריך, צדיק. אבל זה כסף שמגיע לך על פי חוזה.

כל מה שתסכמו ביניכם יהיה עדיף לסיים בצורה טובה והוגנת.

עריכה אחרונה על ידי פריג'י
  • תוכן חדש...