Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1743 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן.

מגבר DENON ישן, עם יציאת LFE מחובר ל 5.1 של JBL.

הסאב לאחרונה לא עובד, ושמפעילים אותו משמיע רק נביחות עמוקות. 

כאשר ניתיקתי את החיבור LFE מהמגבר לזיכרוני לא היה מפסיק ועדיין היה נובח. הקטע שזה היה לפני איזה חודש בערך ומאז לא השתמשתי בו בגלל זה (התחיל להשמיע את הרעשים באמצע הלילה אז כיביתי אותו)

היום כבר לא משמיע כלום. גם לא עובד אבל גם לא נובח.

פירקתי ובפנים הכל נראה חדש. כל הקבלים נראים בסדר גמור ולא נוזלים.

איך אני יודע אם המגבר בסדר והסאב הוא זה שבטוח דפוק?

תודה,

ליאור.

פורסם

אני הייתי מנסה כמה דברים (שלא בטוח שיעבדו, אין לי השכלה רשמית בתחום- קח בעירבון מוגבל):

1) האוהם (התנגדות) של הסאב ידועה (רשום עליו). בדיקה עם רב-מודד של גם רציפות (מצב זמזם, אם יש קצר) וגם של ההתנגדות. אם הסאב הוא 4 אוהם ואתה מקבל משהו אחר לגמרי, זה הסאב.

2) אם יש לך בבית מגבר אחר כלשהו (יכול להיות אפילו מערכת סטיריאו ישנה עם מספיק כח כדי להרים את הסאב בלבד), אפשר לנסות לחבר אותו לשם ולראות אם זה עובד. לגבי זה אני ממש לא בטוח שיש מערכת סטנדרטית שיכולה להרים רמקול כבד כמו הסאב, אודה לתיקון במידה ואני טועה.

רב-מודד, תמונה להמחשה:

683384960_.jpg.5187cc0ebb8fa7e09b86a869eaef33bc.jpg

• מצחיק 2

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם
בתאריך 6.9.2021 בשעה 22:20, מרק10 כתב:

מהו הדגם המדוייק של הסאב שיש לך ?

Jbl sub 146/230

בתאריך 6.9.2021 בשעה 21:45, ברווז כתב:

אני הייתי מנסה כמה דברים (שלא בטוח שיעבדו, אין לי השכלה רשמית בתחום- קח בעירבון מוגבל):

1) אבדוק התנגדות ואחזור. לא מוצא את הרב מודד שלי

2) חשבתי על זה, אין לי עוד מגבר בבית

• תוכן חדש...