Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

זיהוי כבישי עפר בניווט עם גוגל מפות

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1775 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

מה הקטע המזעזע של מפות גוגל שאינו מזהה כבישי עפר על הדרך? לדוגמא לבאים מצפון לאזור תעשיה קיסריה דרך כביש 4 גוגל מפות יכוון לפנייה לכביש צפוני מהאזור תעשייה שאינו מוגדר ולא ממוספר ובמידה והינכם לא מכירים את האזור כמוני תנסעו בו עד אשר תגיעו לכביש עפר ומפותל, אחרי שהבנתי את הטעות ומצאתי את עצמי באזור שומם צועק לשמיים והרכב כבר התלכלך עשיתי פרסה חזרה לכביש 4 והוא מעז להגיד לי שהנסיעה שאמורה להיות מנוטוות דרך כביש 651 דרומית יותר היא יותר איטית, מצאתי כנראה חסרון ענק שבוויז לדוגמא שאני לא משתמש בה לא קיים לפחות לפי המקטע הנ''ל, וייז מנווט ישירות לפי הדרך הנכונה והסלולה, איך חברה גדולה כגוגל שוייז גם בבעלותה בעלת צילומי לווין נכשלת באלגוריטם בסיסי ומאוד קריטי של תוכנת הניווט שלה להבדיל בין כביש סלול לכביש עפר?

אני רוצה לתבוע את גוגל על אובדן עשתונות, לכלוך הרכב ובזבוז זמן יקר, מצפה לפיצוי הולם שיכסה לפחות שטיפת רכב.

עריכה אחרונה על ידי Mikelt89
פורסם

אכן בחינם מגוגל אפשר לקבל רק פרסומות (או אבק על האוטו).
בקיצור, תחזור לוייז :)

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם
לפני 18 שעות, Mikelt89 כתב:

מה הקטע המזעזע

מזעזע זה באבי יאר.

מה שאירע לך זו אי נעימות ותחושת חוסר אונים

• אהבתי 6

אם אתה מאמין שיכולים לקלקל, תאמין שיכולים לתקן.

- רבי נחמן מברסלב

פורסם

יש לי דווקא תשובה רצינית עבורך:

תוריד את אפליקציית Israel Hiking Map - 

מפת סימון שבילים, כמו פעם.

אמנם אין ניווט אבל תקבל מושג לא רע בכלל לגבי דרכי העפר ולאן הן מובילות.

• רעיון גרוע 1

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

אפשר גם להוריד את offroad.io וללכת לטייל בשטח :)

• מצחיק 1

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

אם אתה דווקא כן רוצה לנווט בדרכים לא סלולות או לפחות לדעת את פרטי הדרך אז האפליקציה לזה היא עמוד ענן.

בוייז יש אפשרות לחסום דרכים לא סלולות.

בגוגל אין כלום.

יש צורך רק בחמש אצבעות כדי לנהל את הגלקסיה, ורק בשלוש־עשרה אצבעות על מנת לשלוט ביקום. -- דוד אבידן

• תוכן חדש...