Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1814 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן,

אוטוטו נגמרת לי תקופת הליסינג הפרטי ואני צריך להחזיר את היונדאי ששרתה אותי עד כה

הייתי פזיז ולא ידעתי על הביטול השתתפות עצמית במועד השבת הרכב. 

אז ככה, יש על הרכב קצת פתיחת דלתות וכל מיני שפשופים קטנים בטמבון 

משהו שבנאדם לא יראה אלא אם ירד לדקויות. לענייננו, עדיף לי לתקן את זה לפני שאחזיר את הרכב או לספוג את עלות השבת הרכב למצבו עפ רצונה של חברת הליסינג (שלמה)

מנסיון של אנשים יהיה מצוין. 

פורסם

תלוי גם בחברה, במזל וביכולת שלך לריב עם החברה בעת הצורך.

את השרשור הזה קראת?

מוטי, מוטי, מוטי - אני לא סתם בחור אידיוטי 

פורסם
לפני כשעה, motior כתב:

תלוי גם בחברה, במזל וביכולת שלך לריב עם החברה בעת הצורך.

את השרשור הזה קראת?

בעיקרון אני כאן בעקבות הפוסט הזה. 

לא מצאתי עוד פוסטים בנושא וראיתי שיש פה קהילה יחסית גדולה של ליסינג פרטי לכן שאלתי אם יש פה עוד חבר׳ה שחוו מקרה דומה 

• אהבתי 1
פורסם

יש לך 2 אפשריות .

1. לצבוע את הטמבון ולהחזיר להם את הרכב. אף אחד לא יעשה עניין מפתיחת דלתות. זה כבר בלאי סביר. 

2. לקחת ציאנס, ולהחזיר להם את הרכב, AS IS. אם קראת את השרשור ה"הוא" מעליי, הבנת את הכוונה. 

אבל כמו שנאמר, כל חברה והשגעונות שלה. 

תשאל את עצמך: האם יש לך מזל, או שאתה הולך על בטוח?

פורסם

מניסיון של החזרת רכב לשלמה סיקסט, אם לא מדובר במשהו רציני, הם לא מתייחסים. 

בפעם השניה כבר עשיתי השבה לקדמות וכך גם בפעם השלישית. 

• תוכן חדש...