Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1864 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מחפש חלק מסויים לרכב של אבא שלי (Grand Cherokee) חלק שמתחבר לקונסול ומחזיק את הפלאפון אבל נראה כמו כרית כזאת עם אותו ריפוד כמו ברכב.

הוספתי תמונה להמחשה. לקנות דרך החברה זה ממש יקר הייתי מעדיף להזמין באינטרנט. הקטע שאני אפילו לא יודע איך קוראים לחלק הזה באנגלית ולא מצליח למצוא אותו באיביי. יש למישהו מושג איך קוראים לזה או איפה אפשר להזמין בזול?

62209a195be4ac722095e41465f601762f9fa409.jpg

פורסם

החלק שמחזיק את הטלפון זה "extension" ששמים וכמובן לא מגיע מקורי מהחברה. מדוע אתה צריך את החלק הזה? האם אתה לא רוצה את הכרית יותר ומחפש את החלק חדש? 

2016 BMW M235i.

פורסם (נערך)
לפני 40 דקות, Fraysa כתב:

החלק שמחזיק את הטלפון זה "extension" ששמים וכמובן לא מגיע מקורי מהחברה. מדוע אתה צריך את החלק הזה? האם אתה לא רוצה את הכרית יותר ומחפש את החלק חדש? 

זה נקרא extension? או שזה פשוט נמצא תחת הקטגוריה של זה? הרכב ברמת גימור הגבוהה ביותר (פרימיום) אך החלק הזה לא מגיע עם הרכב בגלל זה אני רוצה לקנות אחד רק לא דרך החברה כי הם רוצים מלא כסף.

אני לא רוצה חתיכת פלסטיק שתישבר או מגנט שיחסום את המאוורר כדי להחזיק את הטלפון. אני רוצה פשוט את הדבר הזה. יש לך מושג איך למצוא את זה באינטרנט מה אני רושם בחיפוש? לא הצלחתי למצוא.

עריכה אחרונה על ידי TheCarMan
פורסם

אם אתה רוצה משהו ברמה גבוהה, מציע לך לפנות ליוסי אלפיין - אני יודע שהוא עושה בדיוק דברים כאלו "custom" ברמה הכי גבוהה שיש.

דעה אחרת: לדעתי טלפון מול הפרצוף מיותר באם המערכת שלך תומכת בקארפליי. 

2016 BMW M235i.

• תוכן חדש...