Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1874 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

למרות שנהיגה ללא ביטוח חובה היא עבירה חמורה (בחנ"א זו הזמנה לדין), מה שצריך להדאיג אותך הוא שתהיה מעורב בתאונה כאשר אין לך כיסוי. אם זו תאונה עם נפגעים זה עלול לעלות לך סכומים בני 7 ספרות.

וכיוון שעלתה שאלת הפעלת ביטוח לפי הצורך - כמה החסכון השנתי כאשר רוכשים לנהג הצעיר חבילה של, נניח 2,000 ק"מ (וזה לא הרבה)? אישית הייתי מעדיף להוציא עוד כמה מאות שקלים בשנה ולהיות שקט שאין חורים בכיסוי.

עריכה אחרונה על ידי sperial
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
לפני 15 שעות, sperial כתב:

למרות שנהיגה ללא ביטוח חובה היא עבירה חמורה (בחנ"א זו הזמנה לדין), מה שצריך להדאיג אותך הוא שתהיה מעורב בתאונה כאשר אין לך כיסוי. אם זו תאונה עם נפגעים זה עלול לעלות לך סכומים בני 7 ספרות.

וכיוון שעלתה שאלת הפעלת ביטוח לפי הצורך - כמה החסכון השנתי כאשר רוכשים לנהג הצעיר חבילה של, נניח 2,000 ק"מ (וזה לא הרבה)? אישית הייתי מעדיף להוציא עוד כמה מאות שקלים בשנה ולהיות שקט שאין חורים בכיסוי.

לא רשמתי את זה בשביל לדעת אם להפעיל או לא אני מפעיל במילא. וביטוח לנהג צעיר עולה משהו כמו 8 אלף בשנה אם לא יותר

פורסם

על איזה רכב הביטוח עולה לך 8,000 ש"ח לשנה לנהג חדש?  לפי מה שאני מכיר, בחישוב גס מחיר הביטוח לנהג חדש יהיה בערך כפול ממחיר הביטוח לאותו רכב לנהגים ותיקים בלבד

מוטי, מוטי, מוטי - אני לא סתם בחור אידיוטי 

פורסם

@דותןן מחיר הביטוח תלוי בהרבה משתנים, אפילו הקומה בה אתם גרים. השאלה אינה המחיר האבסולוטי, אלא כמה תחסוך על ידי רכישת הביטוח לפי קילומטרים לנהג הצעיר. אם הנהג הצעיר ממעט לנהוג זה הגיוני, אבל אם רוכשים חבילת קילומטרים גדולה ההפרש מצטמצם מאד ואז, לפי דעתי, החסכון הופך לא משתלם בגלל הסיבוך הקל בהפעלת הביטוח, ההתחברות למערכות הרכב בחלק מהפוליסות והסכנה לשכוח להפעיל את הביטוח.

מעבר לכך, צריך לבדוק ביותר מחברת ביטוח אחת. הסתכלתי על תעודת ביטוח החובה שלי מלפני שנה - לכל נהג מעל גיל 24 ושתי שנות וותק בנהיגה - עלתה כ-1600 ש"ח. בחידוש לפני 3 חודשים קיבלתי בסוכנות הצעה דומה. בסופו של דבר ביטחתי בחברה אחרת, המחיר ירד לפחות מ-1100 ש"ח. גם במקיף היו הפרשים גדולים מאד, אאל"ט סדר גודל של 1500 ש"ח. אז אני מציע לך לבדוק את מחיר הביטוח בעוד חברות, יתכן שתוכל לקבל ביטוח "רגיל" במחיר דומה למה שיעלה לך הביטוח לפי קילומטרים.

עם זאת, בעקבות השרשור הזה בדקתי בכמה חברות, ומצאתי לפחות באחת מהן יתרון משמעותי לביטוח לפי קילומטרים - תביעה של פוליסה זו תרשם לחובת הנהג הצעיר, ולא תפגע ברקורד הביטוחי של ההורים.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

1. שוטר בודק ביטוח. לא תמיד. אם יש תאונה חלילה אז וודאי.

2. הוא לא מסונכרן עם חברות הביטוח ולא יכול לראות את הביטוח במסופון (תוקף רשיון נהיגה וטסט יכול לראות). 

3. בכל מקרה, יעניין אותו רק פוליסת ביטוח חובה, לא צד ג' או מקיף.

אם אתה מאמין שיכולים לקלקל, תאמין שיכולים לתקן.

- רבי נחמן מברסלב

פורסם
לפני 21 שעות, tinoki כתב:

1. שוטר בודק ביטוח. לא תמיד. אם יש תאונה חלילה אז וודאי.

2. הוא לא מסונכרן עם חברות הביטוח ולא יכול לראות את הביטוח במסופון (תוקף רשיון נהיגה וטסט יכול לראות). 

3. בכל מקרה, יעניין אותו רק פוליסת ביטוח חובה, לא צד ג' או מקיף.

שוטר בודק ביטוח חובה ורישיון רכב ונהיגה בלבד!

מעבר לזה לא בודקים ולא מעניין איזה שאר ביטוחים יש לך והאם יש לך!!!

פורסם

אפילו כאשר עצרו אותי לבדיקה אלכוהול ויצא חיובית וכל הבלגן, לא בדקו ביטוח.
כל פעם שעצרו, אולי רישיון נהיגה, ורוב הפעמים גם לא זה.
מחסומים אלכוהול כאשר לא שתיתי, סתם מחסומים של המשטרה.
אמורים לבקש, אבל לא מבקשים, אפילו כבר שנתיים ש הסוכנת ביטוח שלי שולחת לי במייל בPDF כי בכלל לא חייב להסתובב איתם ברכב.

Enviado desde mi SM-G975F mediante Tapatalk

פורסם

שוטרים בדרכים לא בודקים ביטוח- נקודה. אבל במקרה של הזמנה לדין על רישיון רכב או נהיגה לא בתוקף נותנים סעיף אישום נוסף של חוסר ביטוח.

חוקר תאונות לא יקבל תלונה מנהג בלי הצגת ביטוח בתוקף.

• תוכן חדש...