Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7712 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכם.

אני נאלץ להחליף רמקולים קדמיים כי אחד מת.

התקציב הוא בערך עד 350 ש"ח.

הרמקולים מתחברים ישירות לרדיו דיסק פיוניר 4750 ואין לי כסף למגבר בשבילם...

רציתי לשמוע מה אתם ממליצים...המוכר בחנות שהייתי הציע לי :

Bazooka csc 6502 - 290NIS

Soundstorm 6580 - 390 NIS

לא כולל התקנה...

חיפשתי עליהם באינטרנט וראיתי שהסאונדסטורם זה סדרה שנקראת סטרטצ' דאדי אבל משום מה באתר של החברה עצמה הם לא קיימים ?? למה?? האם הם ישנים??

בנוסף האם כדאי להחליף את החיווט המקורי שמגיע לקדמיים ? הוא נראה דיי מעפן...והאם שווה לשים איטום כלשהו בדלת- נגיד רק סט לרמקולים,כי ליותר מזה אין כסף.. האם זה ישפר במשהו או שממילא לרמקולים כאלה לא מוגברים זה חסר ערך...

תודה על העזרה...

פורסם

לפי דעתי תבדוק גם את המורל פולס, אפשר להשיג אותם ב450 ש"ח. בקשר לחיוות לדעתי תחליף כי זה לא סיפור יקר וזה תמיד טוב. בקשר לאיטם זה בהחלט יעזור אבל זה מאוד יקר יחסית למחיר שאתה משקיע לרמקולים.

פורסם

בטווח מחיר. JBL הסתכלתי קצת בזאפ לראות מה האופציות שם במחירים האלו ויש כמה

בטווח blaupunktויש גם שני

אחד MAGNAT וגם

יש מלללללא חברות שלא שמעתי עליהן בחיים

יש לכם העדפות\כיוון לתת לי?

פורסם

ב- 350 אתה יכול להביא רמקולים מקצועיים של פירלס ב- 150 שקל, עוצמה של 400 וואט.

וטויטרים מעולים של פיוניר 200 וואט בועד 200 שקל.

פורסם

הם טובים לטעמך אבל אתה צריך להבין שאלו אולי הרמקולים הזולים ביותר שיש, לקרוא להם מקצועיים זה לא רציני. אני מציע לך לקרוא זמן מה בפורום, לשמוע על מוצרים נוספים ולנסות לשמוע אותם במפגשים ככה תוכל להעריך בצורה טובה יותר את המוצרים שעליהם המלצת.

• תוכן חדש...